Komentari na vest

INTERVJU - Mirko Topić: Rođen sam za velike stvari, vidim sebe u Premijer ligi

V

Vojvodina V

pre preko 2 godine

Topić odlično rezonuje. Povredu su loše lečili dok se nije vratio vrhunski doktor Vukosav. Danas je da gol Radnikom u stilu prezimena sa 20 meteori ko Topom i u lošoj Vojvodini bio najbolji. Ne mora u Englesku al u neki srednji klub iz Italije ili Nemačke može odma da pređe jer ima odličan kvalitet i snagu za 20godišnjaka.Samo napred Tope Bjeko Zuka Nove Kabo i ostali Mladi Lavovo Vojvodine
K

Kg

pre preko 2 godine

Sta koristi ovaj momak, izgleda da hako gadja u vugla. Joj mladosti , joj gluposti , neumerenost u masti. Kakavo odsustvo realnosti hahahaha
S

Sf

pre preko 2 godine

USTA MOJA HVALITE ME. MOLIM VAS. HAHAHAHA
G

Grga Cvarak

pre preko 2 godine

Ako neces sam sebe cijeniti, nece te ni drugi. A po komentarima se vidi koliko smo zlurad narod i samo cekamo da nekoga ispljujemo, pa nije vazno sta osoba kaze ili uradi. Momku sve najbolje! Ako vrijedi i bude vrijedno radio, uspjece. Ako mu je sve ovo samo prazna prica i foliranje pred medijima, nece. I to je to. Ne moramo mi sad pametovati i odmah kritikovati nesto, a ni ne poznamo momka.
S

Sf

pre preko 2 godine

Igraces sine premijer ligu ali samo u igrici. Eeeee da se nasmejem ovih dana hahahaha, sve neke lose vesti, ovo me he zabavilo
Л

Ложач

pre preko 2 godine

Али нашмрљани лалат што је додао нулу на износ

nemanjagrozdic1996@gmail.com

pre preko 2 godine

Hahahaha dolazio nekada u igraonicu da igra sa nama fifu bio uvek umisljen i nadmen, cale mu placao da igra u Vojvodini, a ne znam samo sa kojim ucinkom ti sinak planiras da ides u premijer ligu jedino ako cale nesto smulja. Pozdrav od Grozdica
B

Bagerati

pre preko 2 godine

Gozdicu isto i Cucinu tako tata placao svuda da igra a on uvek najgori na utakmici
D

Deki123

pre preko 2 godine

Jako jadan, pakostan, zavidan komentar. Nisam ga nikad gledao ali sto je on gori od bilo koga drugog? Dinastije su odavno kod nas i nasljedjuju se funkcije i djeca bogatih guraju. Ne znaci da declo nije u redu i radnik i da moze izgurati u karijeri. Sta bi rekao da si za Zlatanom odrastao? Nista posto bi te isprebijao. Evo mala digresija, Da li znate da je bar 50 % nasih glumaca (onih koji su sad u 50im) takodje djeca glumaca,rezisera,producenata ili obicnih radnika na rasvjeti u pozoristu sto ih je opet poguralo!? Nisu svi Ivana Mihic ima i poneki Zika Todorovic!!
Z

Zaim

pre preko 2 godine

Decko,prvo nisi tetoviran,drugo imidz nula,trece puno filozofiras za svoje godine.Ti si od premijer lige daleko.
V

Volim Vošu 89

pre preko 2 godine

Ne slazem se sa deckom,on je za Bundes ligu.Nesto poput Marka Grujića u Herti,pa kasnije mozda Premier liga.Nije mu za dzabe nadimak ,,beli Pogba”.
S

S9

pre preko 2 godine

Ko je tebe legendo za*ebo .......
4

456

pre preko 2 godine

3 god. Igra super ligu učinak 1 gol i 1 asistenciju a hoćeu premijer ligu
Z

Zmo

pre preko 2 godine

Sa ovakvim stavom, nece daleko dogurati.
V

Visente Del Boske

pre preko 2 godine

Terza da ga je hteo i doveo bi ga
g

gos021

pre preko 2 godine

isto ko i Sergeja što je doveo
G

Gooost

pre preko 2 godine

Hercegovci i njihova večita samouverenost. Dokaži se ovde, sine, pa posle će sami da te biraju. Sve najbolje, ali malo realnosti...
Л

Ложач

pre preko 2 godine

Проћи ће ко и земара му вукановић, уз силне везе крцкаће паре од искомбинованог уговора у неком од велитих СНС ривала
S

Subtext

pre preko 2 godine

Procitas ovo, i shvatis da decko od skole ima samo veliki odmor. Inteligencije, realnosti, ma nigde, ni u najavi. Gadja se nekim recima, ni sam ne zna sta bi pre rekao, a kao trudi se da zvuci pametno… Tona standardnih floskula, nista novo ni kreativno. Cist dokaz ne samo raspada u fudbalu, nego drustva u celini, pogotovu omladine. Sta li njemu duva u glavi, ma ni Bog sam ne zna. Ovaj nazovi intervju, slobodno copy-paste na 99% igraca iz nase lige, samo im menjajte imena u naslovu. Jadan pokusaj kluba da ga sada proda nekome pa makar za milionce i neki prcentic.
R

Real no 123

pre preko 2 godine

Fudbaleri nikada nisu ni bili mnogo inteligentni,ne znam čemu prozivanje dotičnog ? Da smo do dna,jesmo odavno,e sada da ti imas sina fudbalera,pa da treba da se proda,pa tata sebi da kupi novi auto, kuću,kamion avion da vidi selo ko je glavni baja, ti ne bi naručio tekst za svoga sina ? Malo prvo svoje dvorište,pa dalje da se gleda,svi smo isti.
S

Subtext

pre preko 2 godine

Imam sina i trenira fudbal! I ja sam igrao u Zvezdi do seniora, celu skolu sam prosao, ali sam “ostao” vez oba kolena. Medjutim, skolu nisam zapostavio (cale, keva i burazeri bi me ubili), zavrsio sam 2 fakulteta koje sam sam platio! Od srednje skole sam uvek imao neku sljaku preko vikenda. Radio sam i na gradilistu. Danas imam 33 godine, sina od 6 godina. Da se ne hvalim dalje, samo cu reci da imamo, zaradjujem daleko iznad proseka . Da li to znaci da moje dete ima? A ne, on ce svoje da zaradi i da napravi isto kao i ja! Najbolje da cu ja da mu placam da bi igrao. Ja nisam pravio dete da bi ga prodao, jer mi treba novi auto, za mene moje dete nije roba. I da sutra propadnem, opet nece biti, pre bih sebi grkljan presekao. Tako da mozes da gledas, nismo bas svi isto. Ja sigurno necu leciti neki kompleks (koji nemam) na svom detetu. I nisu svi fudbaleri glupi ili priglupi, neobrazovani, vec ih je nas sistem naucio da tako treba. Ako sam nesto naucio u zivotu, nacuio sam kako da prepoznam propalitet i smradove. Ovaj mali je i jedno i drugo.
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

Na kraju će ga prodati za dzak krompira....
4

456

pre preko 2 godine

Ali pola da vrati.
S

Sale 23

pre preko 2 godine

I ja mislim da si za Premijer Ligu BiH.
G

Gostm9

pre preko 2 godine

ti nisi ni za to! cuti i donesi cedevitu i duzu sa radis kao konobar za minimalac crkni od ljubomore
M

Milan Galic

pre preko 2 godine

To ti ne valja.Prvo ne mozes nasu ping pong ligu upotediti sa evropskim ligama.Tu ti je greska a i neznanja.Treba biti realan.A ti izgleda nisi.Zelim ti ipak mnogo srece.
S

Samo Voša

pre preko 2 godine

Dečko je sjajan igrač i zaista veliki potencijal, međutim fali mu malo sportske drskosti ,pa i bezobrazluka.Previše je"fin".Želim mu da se malo nadogradi u tom smislu i siguran sam da će uspeti u karijeri.Puno sreće Tope!
S

Sf

pre preko 2 godine

Fali mu fudbalsko znaje decace na cemu si.
G

Gost88

pre preko 2 godine

Sine dodji u instituciju da Sanogo malo iskoluje tu tvoju mladost i da budes toop
D

Dbfv

pre preko 2 godine

Nije on ivanic da gazi svoj obraz i reč
B

Bjxid

pre preko 2 godine

Čuj sanogo.. mesar... Čovek čiji je jedini kvalitet da bije i povredjuje. hahahah
G

Gost88

pre preko 2 godine

Zasto mislis da je obraz izgubljen iganjem za najveci klub u zemlji?
B

Bjxid

pre preko 2 godine

To može da kaže samo Grobar. I sve to zbog slučajnog udaranja Sume.
m

mare fkv

pre preko 2 godine

Zato sto igranjem za jedan od dva drzavna mezimceta, nakon sto si rekao da ne bi nikad, prihvatas da budes deo problema, dok igras utakmice u kojima ti se filijala sklanja, da slucajno ne umoris nogice pred Evropu, ili dok ti klub lagano posluje sa 60 miliona u minusu, na ledjima tvojih roditelja, prijatelja, komsija,...
9

951357

pre preko 2 godine

@mare fkv - ocigledno si nas pomesao sa komsijama. Makar je toliko evidentno. Poslednje dve ste skinuli pantalone, da se ne izrazim drugacije, i nadali se da ce gromada biti nezna i da nece puno da boli. @ostali - ako stvarno mislite da Sanogo ume samo da bije, onda batalite pracenje fudbala. Ako nista drugo, on je za svaki svoj grublji start, a nekad i bez toga, dobijao kartone. Dok pravi mesari iz komsiluka kao da su Dzejms Bondovi, jer ocigledno imaju "licence to kill", posto kad oni biju ni faul se ne dosudi a o kartonima da ne pricamo. Tu lezi zapravo pravi problem.
G

Gost88-88

pre preko 2 godine

Xaxaxa.Za komunisticki klub iz 1945 sa crvenom petokrakom kazes da je institucija i onda odes u crkvu 😆😂😂😂