Komentari na vest

Intervju Šerifovog čudotvorca: Ne bih radio u Rusiji, život bih dao za svoju zemlju

M

Majator

pre preko 2 godine

Uporedjuje reprezentaciju i kaze ukrajina je jaca, a ligu nece da poredi?! Da sto ne kazes da je ruska liga 3 put jaca od ukrajinske? Ovi ukrajinci me podsecaju na rvate…
H

Hladna voda

pre preko 2 godine

Svi smo gledali utakmicu protiv Real M i moze se reci da ih je sreca dosta posluzila. Ocekuje se do kraja osvajanje mozda boda protiv Šahtjora a protiv Intera i Reala cist krompir. Neminovan je pad ovakvih ekipa jer nisu navikli na pritisak i suparnicki kvalitet. Volio bih da Šerif bar dogura do LE,jer su zasluzili senzacijama u ove dve utakmice grupne faze.
A

Arizona

pre preko 2 godine

Dajte im 5 minuta slave.To se desilo sad i mozda za 30 godina. A ovog proslavljenog trenera vec sledece godine svi ce zaboraviti.
M

Mesina

pre preko 2 godine

Ostaće na ovih sest bodova,prvi će Inter da ih odvali.
l

laganinu

pre preko 2 godine

Bolje cetvrti u ls nego u ligi evrope.Ugasili su crveno belu damu sta im treba vise.
Z

ZvezdaSrbija

pre preko 2 godine

Tebi je samo Zvezda u mislima, da pogadjam. Zato sto si zatrovan mrznjom ili zato sto si ljubomoran?
l

laganini

pre preko 2 godine

Ne ,nego svi koji ovde dodju i tvrde kako je serif gotov pokazuju mrznju i ljubomoru i nema sumnje da su to navijaci tvog voljenog kluba.Ljudi su pokazali kako se igra protiv favorita,neko primi 6 koma od Psg neko pobedi Real u gostima.I sad da ponovite duel odvalili bi vas opet.Svaka cast vama za Bragu i Ludogorec ali to nisu gladne ekipe vec skup prepotentnih igraca i svi skupa gledate u ledja Serifu i o njima pricajte u superlativu.
M

Maleni

pre preko 2 godine

Covek na fin i kulturan nacin ispreskakao ovog novinara...da li je noguce da su svi novinari na svetu na isti kalup? Samo neke provokacije, cackanja i da se izvuce neka rec iz konteksta da bi se napravio naslov, ali se ovaj vesto izvukao....
N

Nenad91

pre preko 2 godine

U tome je poenta "novinarstva" i svih tih intervjua.Da se izvuku stvari koje inače ne bi rekli konkretno jer masa to voli da čita. Čovek je dao očekivane odgovore ko malo bolje poznaje trenutnu situaciju izmedju dveju država. E sada porediti porediti ruski i ukrajinski fudbal možeš u svemu, kako na reprezentativnom, klubskom ali i na nivou talenta u zemlji ili ga nemoj porediti uopšte, neozbiljno je uzeti činjenice koje samo tebi odgovaraju.
p

pitam se samo

pre preko 2 godine

кад се толико гадиш на Русе, шта тражиш по Придњестровљу?
Ј

Јосиф

pre preko 2 godine

Интервју дао за руски портал, козна колико је речи изван контекста а и питања имају политички призвук. Иначе права истина о успеху шерифа лежи у њиховом газди и финансијеру, тако да би од њега могло пуно дасе научи. На пример како са клубом који има буџет од 7 милиона евра истамбураш Звезду и Динамо са 3-4 пута вечим буџетима, и она узимаш бодове Шахтјору и Реалу, уместо да примаш петице и шестице као звезда и динамо минулих година. Позз
I

Ili ili ili

pre preko 2 godine

Kako da budes istambuŕan od Samroka Tuna Sarloe?
K

KROJF

pre preko 2 godine

Ukrajina je danas na nivou crne gore.Generalno sve ovo je negativna posledica socijalizma.Konvertitstvo kao glavni uzrok sukoba na SSSR području i na balkanu. POZDRAV
n

nadrealnooo

pre preko 2 godine

Kakvog bln socijalizma? Pa anketa je radjena prije 2 godine u Rusiiji i dalje najbitnija licnost za Ruse u njihovoj istoriji je Staljin!!! Oni bi sad platili da im se vrati neko poput Staljina!!! Komunistička partija i dalje jaka kao zemlja, preko 20 % glasaca ima i dalje!!! Putinu su prisli i precutno ga podrzavaju samo zato sto je u otvorenom ratu sa zapadnim zemljama!!! Njima je komunizam dao ono sto su sanjali godinama!!! Ukrajinu, Letoniju, Estoniju i mnoge druge teritorije koje su im oduzete 1991 godine, zato ne luduj, podji u Rusiju pa popricaj sa prosečnim Rusom pa onda pisi komentare!!!
Z

Zlatko Psihopata

pre preko 2 godine

Ne bi radio u Rusiji a Šerif je klub iz ruske oblasti u Moldaviji?! Na čemu je on? Ovo za ukidanje pravila o strancima je potpuno u pravu.
p

poklad

pre preko 2 godine

Slava Ukraini
S

Sima1

pre preko 2 godine

Fuuuuuuuu
a

azov

pre preko 2 godine

klasicna ukro fašistička bagra
M

Mamogram

pre preko 2 godine

Po tvom merilu onda su svi srpski treneri srbo-četnička bagra, svi hrvatski treneri kroato-ustaška bagra?
g

gunners

pre preko 2 godine

Imam osecaj da ce sada Serif krenuti da pada jer su ih svi mnogo uzdigli i samo se o njima prica. Nisu ti igraci navikli na toliku paznju. Naravno, sada ce ih i ostali protivnici u LS mnogo ozbiljnije shvatiti pa ce im biti tesko da dolaze do novih bodova. Navijam za njih do kraja svakako.
Л

Лукаку 98

pre preko 2 godine

Кратки одговори, без флоскула, за разлику од 90% својих колега. Волео бих да га видим у лигама петице ускоро.