Komentari na vest

INTERVJU – Svetozar Marković: Tek dolazi visok nivo, Olimpijakos nije bio greška

b

batabane

pre preko 1 godinu

Jedini nedostatak koji Sveta ima da bi igrao u najboljim evropskim timovima je ,jos malo brzine.Ne kažem da je spor,ali pogotovo u dužim šprintevima,koji su potrebni kad se izadje visoko,vidi se da tu manjka brzine.Taj nedostatak se moze malo umanjiti,ako bi Sveta uvek bio u punoj formi ,pun snage.Kad su kraca rastojanja,obzirom da je Sveta izuzetno pametan obučen štoper,da dobro čita igru i odlično i na vreme se pozicionira,on sve stiže na vreme.Ako ga povrede zaobidju i bude uvek u top formi,on je sigurno štoper reprezentativnog formata.
J

Japi

pre preko 1 godinu

U martu puni 23 godine.
G

Gosten

pre preko 1 godinu

Imao 21 godinu kada su ga vec dva puta vracali iz inostranstva. Vunderkind
G

Gost1312

pre preko 1 godinu

Sledeća stanica.....Azerbejdzan,Gruzija,Kipar....On da je imalo kvalitetan,ne bi igrao po ovim livadama
E

Evo me

pre preko 1 godinu

Imate vi srece sto vam pao ovaj okrnjeni Serif koji vise nije isti tim od prosle sezone,a ako njih prodjete i padne vam opet neki tim tipa Fejenord koji igra brz fudbal,ne gine vam opet neka petarda.
h

hahaha 1

pre preko 1 godinu

A zvezdana u Evropi sa kim igra ?
B

Brao

pre preko 1 godinu

Mnogo smesan komentar Zvezda sa kim igra,jel si sam smislio? Zvezda da ne igra Evropu narednih 50 god ni LS ni LE ni LK vi i dalje ne bi ste nas stigli ni po jednom segmentu.
k

kolodin

pre preko 1 godinu

Budući parnjak u repki sa Pavlovićem, kompletniji je stoper od Erakovića a gotovo su generacija.
G

Gostqqee

pre preko 1 godinu

Kako da ne toliko je dobar da je već tri puta bio povratnik. U olyu nije mogao igrati a kamoli u Italiji ili nekoj ozbiljnoj fudbalskoj ligi
P

Partymaker

pre preko 1 godinu

A možeš napredovati ali ako ne odeš negde preko dogodine i ne izboriš se za mesto, prođe voz..Ne može naša liga da napravi igrača od tebe