Komentari na vest

Inzagi: Dobro smo prošli, Zomer nam je pomogao da ostanemo u igri

M

Masni Feniks

pre 8 meseci

Inter ima dobar tim za Serie A ali za LŠ tesko !! Prosle sezone je bilo vise sreće imali su slabe rivale ali ove tesko ce to ponoviti . Matori su igraci !
I

Inter

pre 8 meseci

Inter je prosao "grupu smrti", gde su bili Bajern i Barselona. Kasnije je imao lakse rivale. Ne treba zaboraviti da je Benfika igrala sjajno i do tog meca sa Interom bila jedan od najboljih timova u LS po rezultatima, ali 10-ak dana pre prvog meca sa Interom krenuo je pad forme Benfike. Inter je pokazao da moze da se nosi i sa MC, nisu kvalitetniji, ali mogu da se nadigravaju sa njima. Matori su? Golman Intera je u godinama, kao i srednji igrac u odbrani, desno u odbrani Pavar 27, levo Bastoni 24, desni full-back Damfris 27, levi full-back Dimarko 25, sredina Calhanoglu 29, Barela 26, Fratezi 23 (koji ce vremenom preuzeti ulogu startera od Mhitarijana), napad Lautaro i Tiram po 26 godina. Dakle, samo golman i centralni bek preko 30 godina, ne znam sta je ovde matoro. Sto se tice izmena tu Inter ima i mladje, ali i neke iskusnije igrace. Za zavrsnicu LS treba malo i srece, cesto ne pobedi najjaci tim na papiru, jer ima dosta faktora koji na kraju odlucuju o osvajacu.
R

Roberto Baggio99

pre 8 meseci

Real S je sigurno favorit da prodje dalje,pored Benfice i Salzburga zlatan bod kako smo igrali.Na kraju da je bilo vise koncentracije moglo se doci do pobjede,izbjegnut poraz radi dobrog stanja u ekipi i morala.Idemo sada u Empoli po 3 boda.
M

Marko BK

pre 8 meseci

Inzagi radi sjajan posao u Interu. Inter i ove i prosle sezone ima solidan tim, ali nista vise od toga, a on je uspeo da izvuče maksimum iz njega. Finale LS nije mala stvar, a verujem da ce se ove sezone prosetati kroz Seriju A.