Komentari na vest

Inzagi: Liverpul je jedna od dve najbolje evropske ekipe, zaslužili smo više, makar gol

G

Gost300

pre preko 2 godine

Po meni jedini tim u Evropi koji bi se u EPL mogao sa Liverpulom i Sitijem boriti za titulu je Bajern,ali ni oni ne sa Nagelsmanom,ovo ostalo bi sve bila borba za 4.mjesto i onda se neko ruga kako je propao Utd.Arsenal itd.
K

KJ

pre preko 2 godine

Sinoc je ocigledno bilo koliko je Liverpul kvalitetnija ekipa. Inter jeste napadao i bio motivisan ali jednostavno nije mogao da da gol. Sredina terena u postavi Intera je bila vidno slabija od ekipe Liverpula. Vidal je u svakom pogledu podbacio, to je jednostavno igrac za Speciju ili Granadu u Spaniji na primer. Brozovic je odigrao takodje jako lose mec. Nikolo Barela je mnogo falio da u tim tranzicionim pasovima stvori dobre sanse i da ne gresi kao prethodno pomenuti. Takodje Edin je prevazidjen igrac, nije za napad na evropski tron. Sve skupa, ocekivan rezultat.
p

pfc barsa.

pre preko 2 godine

to je ta razlika izmedju velikih timova i solidnih u ovom rangu takmicenja
K

Kemp

pre preko 2 godine

Kao što sam juče napisao , Inter nije dorastao Liverpulu još uvijek. i naravno 0:2 sam rekao da će biti i tako je i bilo. Inter je evidentno u padu forme u 2022.godini, čini mi se da su dobili samo jednu utakmicu.
P

PaKazeeee

pre preko 2 godine

Kazu da GIle opet nije ispratio mec jer mu je mali opet slavio rodjendan........:DDDDD