Džoš Kulen (©Reuters)
Džoš Kulen (©Reuters)

Irci planiraju da napadnu Portugalce: Imali smo ih i tamo do 89. minuta

Vreme čitanja: 2min | uto. 09.11.21. | 01:21

„Probaćemo da tu dobru igru rastegnemo do kraja“, kaže Džoš Kulen

Igraće Portugalija i Srbije meč u Lisabonu 14. novembra za direktnu kartu za Svetsko prvenstvu u Kataru, ali koji će ishod u toj utakmici „igrati“ Orlovima znaće se tri dana ranije, kada Navigatori odigraju duel sa Republikom Irskom u Dablinu.

Srbiji bi od pomoći bila jedino pobeda Kelta, jer bi joj onda odgovarao i bod u Lisabonu, ali je realnost da Portugalija čeka utakmicu u Dablinu kao veliki favorit.

Izabrane vesti

Ipak, Irska je kao gost vodila protiv Portugalaca do 89. minuta, a onda je Kristijano Ronaldo izveo magiju i njegov tim je golom u dubokoj nadoknadi došao do potpunog preokreta – 2:1.

Vezista Irske Džoš Kulen najavljuje da će njegov tim, iako im tri boda baš ništa ne bi značila u takmičarskom smislu, učiniti sve da pobedi Portugaliju na domaćem terenu.

Kristijano je verovatno jedini fudbaler na svetu koji je u stanju da na takav način postigne dva gola i donese pobedu svom timu u samom finišu. Stvarno je neverovatan igrač. Ipak, uspeli smo da ih držimo u šaci sve do 89. minuta, krivo nam je što nismo izdržali tako do kraja, ali plan nam je da to učinimo u četvrtak uveče“, poručio je Kulen.

Fudbaler Anderlehta smatra da je prva utakmica pokazala da Irska može da se nosi sa doskorašnjim prvakom Evrope.

Mnogo samopouzdanja smo stekli tom partijom i probaćemo da je ponovimo na našem terenu. Samo što ovog puta želimo da dobru igru pretočimo i u dobar rezultat“, rekao je Kulen.

Iste večeri reprezentacija Srbije će igrati prijateljsku utakmicu sa Katarom.


tagovi

reprezentacija Republike Irskereprezentacija Portugala

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara