Ironija ili sudbina - šta će biti s poslom vrednim 240.000.000 evra?

Vreme čitanja: 1min | ned. 04.08.19. | 16:57

Leroj Sane povređen napustio teren u Superkupu protiv Liverpula nakon samo deset minuta...

Igra sudbine ili ironija? Tek, Leroj Sane povredio se posle samo deset minuta igre u Superkupu Engleske. Šta ovo sada znači? U Bajernu se sigurno hvataju za glavu. Imali bi šta da prigovore Pepu Gvardioli koji je bio uporan, tvrdoglav, i uvrstio nemačkog reprezentativca u sastav. 

Sane nije u sastavu Sitija za Liverpul, do četvrtka stiže u Minhen i postaje najplaćeniji igrač u istoriji Bundeslige

Izabrane vesti

Podsetimo, juče su brojni engleski i nemački mediji objavili da će Sane do četvrtka biti u Minhenu na lekarskim pregledima. Pisalo se da je mladi krilni napadač dogovorio lične uslove s Bajernom i da je smao pitanje trenutka kada će dva kluba objaviti transfer, međutim ovo što se dogodilo moglo bi da zakomplikuje čitav posao vredan, procenjuje se, oko 240.000.000 evra (150.000.000 obeštećenje, plus 18.000.000 plata za igrača u narednih pet godina).

Kristijan Falk, prvo pero Bilda i čovek najbolje upućen u dešavanja u Bajernu, juče je objavio da Sane neće biti u ekipi za utakmicu protiv Liverpul, da bi se danas kada su sastavi objavljeni izvinio zbog loše informacije pravdajući se Gvardiolinom "nepredvidljivošću". Nije mnogo prošlo, samo deset minuta meča, kada se još jednom oglasio logičnim pitanjem koje sada svi postavljaju: Ironija ili sudbina.

Jasno, mnogo je onih koji čak sumnjaju u Saneovu povredu. 

Sudeći po ovoj fotografiji (ispod), verujemo da je na poluvremenu u svlačionici Sitija bilo vrlo zanimljivo...  


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara