Komentari na vest

Mitar Mrkela: Pričamo sa Dragovićem i Kataijem, pogodili smo sa Milojevićem

6

687

pre 8 dana

“Posle dve derbi pobede kreću pripreme za letnji prelazni rok”! Kasno je to, opet je Zvezda zakasnila! Pripreme za Evropu je Zvezda trebala da obavi odmah posle onog istorijskog debakla u grupnoj fazi LŠ! Tada se jasno videlo ko nije u stanju da igra u Evropi, a to su svi Afrikanci i neki “gardisti”. Iz aktuelnog tima Zvezde, u Evropi mogu da igraju samo Glazer, Dragović, Spajić, Hvang, Ivanić i niko više! Najveće razočarenje su nedorasli Afrikanci, koji su svi dovedeni uz veliku pompu, kao pojačanja za LŠ!
B

Betoven 12345566

pre 10 dana

Poslije izjave za Dudica zaključio sam da Miloje ima nakovanj u glavi.
D

Dario1104@Betoven12345566

pre 8 dana

@Betoven 12345566 – izjava Milojevića je sramotna! On preti teneru koji je za njega lično Klop! Nijedan tim koji trenira Milojević, trener u pokošaju, ne može igratim onako brzo, atraktivno, požrtvovano kao što je to slučaj za Radničkim KG! Dudiću, glavu gore, uz tebe smo!
F

Familija

pre 10 dana

Okrenuli smo sezonu kako treba i treba je završiti na pravi način ljudi ovom timu malo treba da igramo vrhunski fudbal BRAVO ZVEZDO
I

IQ

pre 10 dana

.....al slika je vrh......😂😂😂
S

Stolica

pre 10 dana

A niste vi toliko dobri, nije ni Miloje koliko je Partizan slab. Ne zanosite se mnogo..
J

Ja sam gost

pre 10 dana

Ne bas toliko jaci, koliko se stvorila slika u javnosti da Zvezda mora da pobedi svaki derbi 3 razlike. Partizanu su vise od pola tima stranci, ima i solidnih igraca. Pustite vi tu pricu.
m

metalika moj dobar

pre 10 dana

sta su to pogodili sa milojevicem sem sto sebe pravdaju za nikad veca ulaganja i losije rezultate u evropi . Partizan nikad gori i Mubarak bi ga dobio
9

96

pre 10 dana

Mora se priznati da je odradjen dobar prelazni rok, pojačanja su uglavnom opravdala uložen novac. Dupla kruna je blizu, doveden je pravi trener, treba planski dovesti pojačanja i probati da prezimimo u Evropi. To je realnost
1

12345ss

pre 10 dana

Posle onih istorijskih replika izrečenih na konferencijama za medije, prilikom dovođenja novih Afrikanaca, kada je drug Mrkela upotrebljavao otrcanu izveštalu frazu "Doveli smo još jedno pojačanje", tako i sada drug Mrkela u nedelji otvorenog srca, za Milojevića kaže: " Pogodili smo sa Milojevićem"! Jeste, vidi se jasno kakav pogodak, rasterali ste gledaoce sa Marakane, a Zvezda i dalje nema igru (ali ima logistiku od sudija)! "Ti kada umreš, ne znaš da si umro i nije ti teško. Teško je drugima! Isto je tako i ako si budala" (Zoran Radmilović).
D

Don Vito Corleone@687

pre 10 dana

687 - Vidim da živiš u nadrealnom svetu! Stao si u odbranu, ovih ispodprosečnih imitatora fudbalera iz Afrike, sa kojima smo osvojilim poslednje 32. mesto u svim grupnim fazama LŠ! Tebi to nije dovoljno, pa kažeš: “Verovatno si imao loše iskustvo sa njima (Afrikancima) pa ih mrziš”! Ne mrzim ja njih kao individue, ja mrzim njihov minorni učinak! Ove fudbalske štetočine iz kvazi fudbalskog miljea iz Afrike, su pred LŠ dovedeni kao pojačanja i što su pokazali?! Pokazali su samo da su pojačanja za protivničku ekipu! Budi iskren koga od ovih sadašnjih Afrikanaca bi ti zadržao za sledeće takmičenje u Evropi?! NI jednog! Ali, niko živi neće otkupiti ni jednog od ovih fudbalskih cepanica! Ostaće oni večno u Zvezdi, dok im Zvezda ne da sporazumni raskid ugovora, isto kao Benu i Boaćiju! Prvi sledeći koji će tako proći je Kanga!
6

687

pre 10 dana

To što kradeš tudje nikove dovoljno govori o tebi i tvojoj ulozi ovde. Očigledno je da nisi preboleo ova dva derbija i da je ovo rasturanje ostavilo traga u tvojoj psihi ( koja je već bila ozbiljno načeta). Ako nisi bot onda zaista imaš problema
g

gamethegreat

pre 10 dana

Bravo Don Vito! Sve čestitke na komentaru! Vidim da si malo promenio retoriku, jer više ne veličaš Terzića i njegove pajtose! Nažalost, bio sam na Marakani u sredu i ne računajući one stalno zaposlene na severu, nije bilo više od 1000 gledalaca! To je najveća bruka za ovo što od Zvezde radi ovaj kvazi trener Milojević! Kad im je dobar neka ga i dalje drže, neka i dalje budalasto forsira neznalice iz Afrike i neka i dalje proganja naše mlade igrače! Sve što ima početak, ima i kraj!
C

CD Rom

pre 10 dana

Pogodio kao prstom u .... A sta ako ispadne iz Evrope u sezoni kupanja, sto je veoma izvesno s' obzirom kakva mu je igra? Lako je po ovim oranicama kad mu je sve nacrtano.
G

Gorostase

pre 10 dana

Otvori prozorce. Masemo ti.
M

Marko1983

pre 9 dana

Ne moze da ispadne u zoni kupanja jer mu je zagarantovano ucesce u LE.
D

Delije Vuhan

pre 10 dana

Polu pismen covek. Uopste ne iznenadjuje sta ovo prica. Ako njega njije sramota, mene jos manje.
6

687

pre 10 dana

Jel moze neko da blokira ovog bota što smara svaki dan sa Afričkim galaktikosima? Nismo dužni da čitamo njegove ljubavne probleme
3

381

pre 10 dana

ne moze. na ovom portalu botulje su dobrodosli. kad napises smislenu i dobronamernu kritiku, to ti nece objaviti. komentare odobravaju licno covkins, arizona, drug stoja i zhoth. ne mozes da lajes i talasas, bice kako oni kazu.
B

BokiUSA

pre 10 dana

Druze ne pamtim kada sam zadnji put procitao normalan komentar. Sve prepucavanja spinovanja mlacenja prazne slame..
m

mazite ociii

pre 10 dana

Nama koji se iole razumemo u fudbal, ne mozete. Od ovakvog Partizana da primis 4 gola u 3 utakmice.... Trebao si da das 10, ali bez bilo kakvih penala. Tuzno je sto je Katai najveci doktor idalje u Zvezdi, s tim sto za Hvanga cim je dosao, nisam mogao da verujem kakav igrac je dosao u Zvezdu. Forsiranje Rodica na beku, covek koji je pre 5 godina trebao da ode iz kluba zajedno sa Gobeljicem. Bekove nemamo, krila nemamo(Bukari eventualno, posto samo on moze da isprati po brzini ozbiljan nivo fudbala za LS), spica nemamo. U ovom poslednjem derbiju trebas da das 5, ti za malo da primis gol za 2:1 i da se zakuva. Mislim da treba ozbiljna rekonstrukcija i da ostane eventualno 6,7 igraca. Hvang, Bukari, Ivanic, Kataji, mali Lucic i mozda jos 2, ne znam koja. Ali eto. Ovo ostalo metla i da se pravi tim za Ligu Sampiona kako dolikuje!
S

S.T.A.L.K.E.R.@687

pre 10 dana

@687 – pošto misliš da sam bot, onda da ti odgovorim da me možete blokirati samo sa kvalitetom Afrikanaca! Ali, pošto Afrikanci nemaju kvalitet, nemoguće je blokirati mene kao “bota”, a i ostale zdravomisleće navijače Zvezde! Afrikanci u Zvezdi su tragikomične kreature, ličnosti iz kvazi fudbalskog miljea iz Afrike, uredno maskirane u fudbalske dresove! Svi oni deluju kao akteri nekog vodvilja, ili avangardnog muzičkog performansa (kao lakirane buba švabe, sa plavom ofarbanom kosom). Oni me podsećaju na neke skečeve iz letećeg cirkusa Monti Pajtona! A, ti nastavi i dalje da uživaš u vanvremenskim izdanjima ovih lakiranih buba švaba, tvojih strip junaka!
6

687

pre 10 dana

Ti galaktikosi su vas rutinirali dva puta za 5 dana. Verovatno si imao loše iskustvo sa njima pa ih mrziš. Ako nisi bot onda si ozbiljno bolestan čovek što će ti potvrditi svako sa ovog portala
9

987@S.T.A.L.K.E.R.

pre 10 dana

S.T.A.L.K.E.R. - ti si iz udruženja botova i stalno si zaposlen u anti Zvezdinom bot klubu!Tvoji stavovi su retrogradni! Nemaš ništa opipljivo i sa dokazima da ponudiš, osim što smaraš sa pričama protiv Afrikanaca! Zar se Ndaje nije dokazao golovima, ili Bukari, a da o Krasou ne pričamo, tu je i Olajinka i sve bolji Điga! O Kangi neću da pričam, koliki je njegov doprinos igri Zvezde.On se dokazao pogotovo golovima iz penala!
I

Iskreno

pre 10 dana

Ima (po)dosta igraca za zahvalnicu, ali mislim da taj film necemo gledati. Popovic, Rodic, Mijailovic, Milunovic, Degenek (na zalost svi su ga zaboravili), Lazar Nikolic. To je samo odbrana, i samo tu imamo 6-7 igraca da kazemo hvala i dovidjenja. Treba nam stoper, dva beka, i to samo za pocetak. Zadnji vezni pod hitno - razbijac, slican kao Sanogo. Ne zaboravimo na Ada i na Kangvu koji su na pozajmicama. Mislim da od Ada nema nista, ali bih voleo da vidim Kangvu kod Milojevica. Za napadaca treba da se vidi sta cemo, svakako bi dobrodosao neko bolji. Na sve to ne sme da se zaborave klinci, jer ih imamo dosta sa jako malom minutazom, ali ima dosta potencijala. Kako sada imati tim za LS, zadovoljiti klubske ambicije, ambicije navijaca i imati para i vremena i prostora za sve to, ne znam, ali svakako Drkela nije taj tip i nije za to mesto da se bilo sta pita.
G

Ggostt

pre 10 dana

Dao sam ti plus, za sve se slažem a jedino bih zamenio to Ada i Kangvu.Ado mi je mnogo fudbalski pametniji i smireniji, ume da proigra igrača opasno.Kangva i ako sam ga voleo ipak je pomalo divlji, ne prati linije tima, ne gleda saigrače i akciju, ume da eksplodira ali i da se ne vidi ako ga ne krene, što je češće bilo u evropi s njim.
g

gost111

pre 10 dana

Umesto kangwe knezevica foirati
O

Ojo

pre 10 dana

Gledaj da kome uvališ Ivanića.
ш

шумадинац

pre 10 dana

у овом тиму треба оставити Глајзера,Хванга,Драговића ,Иванића,Букарија,може Красоа и Иванића ,осталима се захвалити.Да би играли еврокупове нормално под хитно наћи тренера јер Микоје нема роминг као некад Вујошевић
m

ma da

pre 10 dana

Pitanje i za Dragovica, sve mi se cini da nije vise onaj od pre. Lucica isto ostaviti, ostali ispisnica.
D

Don Vito Corleone*

pre 10 dana

Kako su vas naspinovali sa odlaskom Brukarija! Ovo je masovna hipnoza! Ma. gde mislite da će otići ovaj autsajder?! Brukari nema dodirnih tačaka sa evropskim fudbalom, inače bi on već odavno igrao u Evropi. Brukari ima samo brzinu i ništa više, a to je nedovoljno. Njemu su noge brže od mozga!Brukari može otići samo na Kipar, ili u drugu ligu Kine! A, onaj poznati doktor specijalista je govorio u januaru da ima ponudu za Brukarija od 11 miliona (možda ali u društvenoj igri "Monopol")!
A

Alex20

pre 10 dana

Kad bi znao koliko Bukari ima godina shvatio bi onda da nije mogao da igra vec i toliko negde u evropi,ali sta pricati sa ogranicenim ljudima.
T

Tuturutu

pre 10 dana

Nisi ti prijatelju nista pogodio, ti si promasio sa Barakom, a Milojevic vas je izvadio obojicu (i tebe i Terzu).Promasio si i sa prodajom Bukarija ( kad je moglo da se uzme 10 mil, sad daj boze da navucemo 5),a prodao si Mijatovica i Nedeljkovica bez adekvatne zamene.Crvena zvezda nema drugog levog beka od 2017 godine,a koliko vidim taj trend cemo da nastavimo i dalje, a sad nemamo nijednog desnog beka.
B

Bon.Jovi_985

pre 10 dana

Taj "promašaj" Bahar je digao cenu najmanje 4-5 igrača, direktno doneo preko 20 milona od prodatih igrača plus najmanje toliko kroz igrače što su još tu. U Evropi nas niko nije napunio i igrali smo sasvim solidno protiv dosta jačih timova. Koliko se sećam bili smo na plus 1 u prvenstvu dok Rodić nije odlučio da namesti 2 gola partizanu... Svako ko nije glup je očekivao da grobari padnu jer nemaju dugu klupu i pritom su prodali dva od tri najbolja igrača zimus. 14 pobeda za redom u prvom delu, pa onda pad i raspad jer prosto tim nema više te svežine. Više je do okolnosti nego do trenera Zvezde, mada je on svoje odradio korektno nema šta .
R

RAZGOVOR KOJI LEČI

pre 10 dana

Uvek treba razgovarati sa svima, iako sve čeka na kraju razgovor sa policijom i tužilaštvom u slabo osvetljenim memljivim podrumima.
P

Pogodili smo

pre 10 dana

"Došli su svi u odelima, na 40 stepeni Celzijusa. Barak i ja smo sedeli u restoranu, a jedan od njih se okrenuo ka treneru i rekao mu: ‘Mi smo došli po tebe i ne idemo dok ne potpišeš.‘", rekao je Inbar.
m

matoriekspert

pre 10 dana

Mitar je skroman direktor, ne hvali se najvećim pojačanjem ove sezone- Pavlom Ilićem iz KG zatvora. Bez njega bi sve ovo bilo besmisleno
c

cv

pre 10 dana

ako bude punjenja po 5 0 opet sa milojem treba i on da ode
G

Gost RS

pre 10 dana

Tim za Evropu se ne pravi u jednom prelaznom roku,a nama i svakom odu bar 2 bitna igrača. Mirniji sam jer je tu Milojević al nemam velilka očekivanja.
K

Kokos

pre 10 dana

Čast Mitra Mrkele očitava se u njebovom sinu koji se kleo u majku da nije igrao rukom, a na snimku se jasno vidjelo da je loptu namjerno sklonio rukom. Nije M ilojević donio ništa novo, negpo vratio stare sklanjalice. Zato Crvena zvezda sezonu igra relaksirano, + mečeve protiv Partizana odmorna jer šetajući osvaja bodove u čuvenim sklanjalicama. I kako kaže nedavno preminuli Đarovski i za političara sam namještao utakmice, i neke je lako provaliti samo ih treba pažljivije pogledati, a Zvezdine skalnjalice su tako sramotne i očigledne. HZastiđe od kluba, zastiđe od čovjeka.
F

Florence

pre 10 dana

Katastrofa, katastrofa, katastrofa....pa gde je toliki novac od Evrope od prethodnih godina...da klub nema sredstva da zadrzi Hvanga barem jos polu sezonu/sezonu...strasno.Bukari i moze da ide, vec je na prekretnici, jer mozda je poslednji trenutak da se uzme neki novac za njega.Praviti tim oko Glazera, Hvanga, Ivanica, Radonjica (ako dodje), Dragovica, Spajica...pored toga 2 beka, zadnji vezni i tako da pokusamo nesto u Evropi.
J

Joe Lesh

pre 10 dana

Stize Radonja ali odlaze Bukari i Hvang. Korak napred , dva nazad. Da mi je videti da nam dva krila budu Radonjic i Bukari. Pa negde u LE (LŠ ionako nije za nas i nece dugo ni biti) da gledamo koja ekipa sme previse da se otvori i krene napred ostavljajuci mnogo prostora......Ali izgleda da necemo gledati taj film. Opet se sprema cuveni "3K spori ritam bend" tj Katai Kanga i Kraso. Oni su najbolja garancija za nasu ligu jer su najbolji tehnicari i znaju sa loptom. Ali za Evropu ......tri igraca manje u fazi odbrane🥸.
C

Cccc

pre 10 dana

Izvini prijatelju ali slabo poznaješ ovu igru. Ta dva momka da imaju mozga kao što su brzi bili bi top pojačanja ali na žalost nemaju. Radonjic je samo veliki navijač Zvezde i nista drugo. Jurić ga je forsirao ko rođenog sina a on mu onako odgovarao. Mi ako bi imali njih u ekipi onda moramo imati najbolje svetske vekove. Ta dvojica momaka igraju neki svoj divlji fudbal.
N

NiskiJDay

pre 10 dana

Jedan svake sezone hoce da ode negde van, drugi ima snage za 15 minuta ozbiljne igre. Dajte molim vas kazite javno da vam je cilj da unistite klub koji ste "uzdigli". Toliki milioni a nemate para za tri kasvetna pojacanja
m

mrkela jos ovog leta i da se ne ljubimo

pre 10 dana

mrkela ako ne igramo nokaut fazu u evropi da se ne ljubimo sve najbolje i hvala, imate jos 1god foree od pravih Zvezdasa
A

Ali kad

pre 10 dana

Pročitam ovo "od pravih Zvezdaša" znam da je pisao bot
L

LK 1962

pre 10 dana

Pa angazujte Pavle Ilica da vam sudi evro utakmice
m

milisav kekez

pre 10 dana

miloje zvani ozkaz posle šes meseci ahahaha ahahaha dase zna da je svud dobijo pedalu na polusezonu ahahaha majkemi me i ne džuti to kakav fudbal igra bunkericu i da nema pomoć sudija nemože nikada da pobedu na pošteno bilibi peti mesto na tabelo u našu ligu
r

req

pre 10 dana

bitno da je vas polupao namestio je 2 ls od prvog kola namestio i liverpul i olimpijakos bitno da vas plodi za ostalo se ne brinemo
N

Najdraži gost

pre 10 dana

.. I to Grobarski bot 🤮
M

MUFCC

pre 10 dana

S Milojevicem smo se vratili 5 godina u nazad i u antifudbal koji je negledljiv i sramotan da ga igra jedna Crvena Zvezda
P

Pazi

pre 10 dana

Navijača Mančestera, joj kakvih ovde ima, to je za plakanje.
G

Gost "

pre 10 dana

Ti se drži Duljaja i ekipe....
M

Mister No.1

pre 10 dana

Ja bas uživam da gledam ovakvu zvezdu, sva 3 derbija uzivancija. Toliko prilika možeš da vidiš samo kad igra siti.. pozadi ko zid. Napred ko pčele. Jes da malo napred zaseru, ali bolje to nego ništa da ne rade
6

687

pre 10 dana

Dokle više da dovodimo drugoligaške Afrikanace. Ništa nam dobro nisu doneli galaktikosi iz Afrike. Sa takvim Afrikancima zauzeli ubedljivo poslednje mesto u ligi šampiona.
6

667

pre 10 dana

Izgleda da su Afrički galaktikosi napravili haos u tvojoj glavi posle ova dva derbija. Opterećen si njima,, manje gledaj filmove 18+
r

req

pre 10 dana

a vasi afrikanci koji ste bili a da puce petarda i vamos ada de su peskiri
L

Lazaros

pre 10 dana

Треба ће нам доста играча!! Леви Бек Десни Бек 2 Централна Бека (ако оде Драговић и Милуновић) 1 - 2 Везна 2-3 Крила Пошто Иде Букари, Лучић повређен!! Шпиц И Голман ако иде Глазер Скоро цео тим Пошто велика вероватноћа да ће отићи и Хван за озбиљне паре!!!
N

Nenad1246

pre 10 dana

Baš će nam Milunović nedostajati.
U

Umesto

pre 10 dana

Glazera se sprema povratak Borjana.... Jer covek ima 800k platu a NIKO ali NIKO...Cak ni Arapi nece da mu daju toliku platu tako da MORA da bude prvi golman.... Jbg Glazeru , zao mi je .... Bio si dobar....
Z

Zvezdaš onaj stari

pre 10 dana

Mitar e bio 3,14kica i kao igrač mi stariji se sećamo kako je preskočio loptu protiv MIlana. Sada se pretvorio u ljigu. Napredovati nećemo ni sa njim ni Milojem, deja vu.
P

Pa1

pre 10 dana

Obojica moraju ostati! Nećemo naći takve za te pare.
e

edo555

pre 10 dana

Prijatelju progovori nekad o silnim promasajima i koliko to kosta 15 igraca si omasio u proseku po 1 milion sa platama pa ti vidi
N

Ne preteruj

pre 10 dana

Nije ovo KK Partizan da je prosek milion plata po igracu. Ne preteruj. Najveca plata u Zvezdi $800k i to ima svega par igraca dok vecina je na nivou 400k-600k po sezoni. Sa domaceg stanovista, “predplaceni”, sa evropskog standarda - sica
P

Pixy

pre 10 dana

Pravimo ekipu inferiornu u Evropi i slušaćemo bajke nakon pobeda protiv Javora,Vršca, Radnika. To nije Zvezda kakvu je želimo.
P

Penzioner

pre 10 dana

Kazes inferiornu ekipu za Evropu!? Pa Zvezda ima cak jednog igraca od 5 miliona, malo li je. Za te pare Partizan partizan ima 11 stranaca sve sa platama i bonusima. Neeee, nema bonusa za igrace partizana. Blago Vazuri!
O

OZBILJNO

pre 10 dana

Zvezda zaradila novac a Partizani nece ni jednu kartu da kupe, samo znaju da spale svoju lozu i da uniste stadion Čukaričkog, i hoce pare kao Zvezda, pa to se zaradjuje u Evropi.
S

S.T.A.L.K.E.R

pre 10 dana

Pre svega treba se rešiti svih Afrikanaca jer nikakav kvalitet nemaju. Dokle više da dovodimo trećerazredne Afrikance sa kojima u Evropi ništa ne možemo da uradimo. Naši Afrikanaci ni u našoj ligi ne prave razliku. Sa takvim Afrikancima zauzeli smo odlično 32 mesto u ligi šampiona.
6

687

pre 10 dana

Jel može neko da blokira ovog bota????
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 10 dana

Ajde molim te botuj sa drugog nick-a ili sa svog. Al moj zaobiđi.
A

A gde

pre 10 dana

Je tekst o Ohiju, kad da gol onda ima tekst, a kad neda po 7 utakmica, onda ništa. Neverovatni su ljudi.
T

Tandaramandara

pre 10 dana

Nemoj Ohija da im diraš! Eno Siti ga traži ne pita za cenu.
O

OHI

pre 10 dana

je špicina za Nedajea
П

Па...

pre 10 dana

...Охи има бољу каријеру него рецимо Александар Митровић.
M

MML

pre 10 dana

Ako iko stvarno želi iskorak u Evropi,makar i to polufinale lige Evrope,što reče Terza onomad,onda ti Drago i Sale trebaju kao hleb čak i ako nisu nosioci! Obojica treba po završetku karijera da ostanu u klubu kao treneri,jer niodkog deca bolje neće učiti kako se igra fudbal ,kao od njih dvojice sjajnih igrača i velikih profesionalaca. Naravno isto važi za Borjana. Hvang,Stamenić,takođe...Našao bih načina da im napravim konfor da ne odu i naredne bar 2 godine. To je moguće na mnogo načina. Obojica igraju sjajno,veliki su profesionalci i imaju perfektnu radnu etiku na koju deca mogu da se ugledaju. Ova Zvezda sa Milojem je ono najbolje posle mnogo godina. Dovesti dva ozbiljna beka,a nije da ih nema i u blizini i malo dalje i jednog pravog ozbiljnog špica koji daje golove i eto nam tog polufinala...
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 10 dana

Dosta se igrača mora dovesti. Bekovi i zadnji vezni su prioritet. Dragovića ne treba forsirati. Ako čovek želi da ide, neka ga. Treba i mi da budemo korektni prema njemu kao što je on prema nama. Katai treba da ostane. Uvek može da odigra 20-25 minuta fudbala i prelomi meč. I na kraju i da završi karijeru u Zvezdi. Da ga ispratimo kako dolikuje. Pitanje će biti i za Hvanga i Bukarija. Ako oni odu, trebaće zamena i za njih. Plus, Ndiaj definitivno ne može biti prvi napadač. Potreban nam je neko ko je tehnički potkovaniji. Znači to je negde pet igrača minimum, opet zavisi i od odlazaka. Da budemo realni, nama trebaju bar tri igrača ranga Hvang da bi mogli da pričamo o iskoraku u Evropi. Sad, koliko je to realno. Pitanje je.
s

sad placite

pre 10 dana

Setimo se derbija sa Milosem MIlojevicem i ono mucenje u derbiju da stvoris napad, A uporedite sada koliko smo napada i 100% sansi stvorili etoo toliko o Milojevicu Bunkerasu, A vecina je plakala za Baharom ...
S

Slažem

pre 10 dana

Se, ali kad neko hoće da pljuje, ne vredi. Imaju zacrtano u glavi, da Milojević igra defanzivno. A protiv Partizana u tri derbija, minimum 20 zicera promašili.
I

I šta bi?

pre 10 dana

Što su promašili? Zbog neznanja trenera, igrača ili menadžera.
d

d.g.

pre 10 dana

Milošev tim je bio znatno slabiji.
7

7 titula i 4 duple

pre 10 dana

Šta nam sve vredi kada u ekipi imamo Afričke galaktikose, sezonske radnike luna parkova i cirkusa po Africi. Sa takvim Afrikancima zauzeli smo odlično 32 mesto u ligi šampiona. A tu je i pedantni stručnjak iz Aranđelovca, majstor kvalifikacija uspeo da ispadne od Bosanaca. Gde god je radio posle pola godine dobio je otkaz. Na leto oterati sve Afrikance i dovesti novog trenera. Samo tako možemo da se nadamo Evropi.
N

Nedeljko Kokot.

pre 10 dana

@Kalcopolista Samo nek ste vi ispali iz EL tako sto smo pustili Efes,izgubili Kup i sva tri zadnja derbija,izgubili opet titulu i u fudbali i izgubili i Kup....to je najbitnije,nastavice se i sl.godine!
M

Milojko Arsenic

pre 10 dana

@7 Jel tesko navijati za klub koji titule i Evrope nije video vise od pune DECENIJE ni u kosarci ni u fudbalu,mora da je bolno...Afrikanac🤣
L

Llllik

pre 10 dana

Al si dosadan sa Africkim galaktikosima. Ubi nas covece, idi radi nesto.
R

Realni Arth

pre 10 dana

Pozdrav Zvezdasi, titula skoro je nasa, Kup isto sansa, znaci misija kompletirana. Sto se tice ostalog, ajde da sacekamo kraj prvenstva pa da vidimo, ko ide ko ostaje. Mislim da Marin i Mrkela najbolje znaju to. Jedino sto cu da podvucem je da ako ista treba pod hitno da ispravimo to jest levi-desni bek, jak zadnji vezni, i rasan napadac, uz duzno postovanje Endiaj, ne mozes brale da promasis 3 ili 4 100% sanse u LS, pa da imas pozitivan rezultat, i ne samo on nego svi redom, i Olajnika, i ostali igraci, realizacija nam je dno dna. Sa ponosom mogu da kazem da prvi put od kad Zvezda igra LS mi smo izgledali dobro, ozbiljno i bez srece! Nadam se boljoj godini koja nadolazi! Pozdrav!
A

Alex20

pre 10 dana

Uz duzno postovanj3 tebe,mislim da Marin i Mrkela nemaju pojma sta nama treba,dokaz je bezbroj nelogicnih transfera u proslosti.I sad ocekujem da ce prvo dovesti ofazivnog veznog posto ih nemamo dovoljno😂
N

Nekac035

pre 10 dana

Najveci pogodak je Glazer! On mora da ostane u Zvezdi. Hvan takodje dobar, plus barem jedan zadnji vezni, da bude kao pitbull! Bekovi i krila pod obavezno. Bukari da se proda, Olajinka je vise kao drugi napadac nego krilo. Nema brzinu i dribling. Vidi se iz aviona sta je potrebno ekipi. I da, mozemo bez Kange.
7

7 Titula i 4 duple

pre 10 dana

Ne valja vam Miloje...ne valja vam Terza...ne valja vam Mrkela...ne valja vam Marin...ne valja vam NIKO. Ok, nema problema,ajte lepo svi vi botovi kojima niko iz uprave Zvezde ne valja,idite u komsiluk pa tamo navijajte za klub koji 20 god LS igrao nije i 7 god titule osvojio nije, cao dovidjenja zbogom,niko nece zaliti za vama,nama na tribinama Marakane ne trebate u opste!
h

halo

pre 10 dana

Toliko vam niko ne treba na Marakani da svaku drugu utakmicu delite karte po pumpama i Voltu, džabe ulazi, preklinjanje da iko dođe :)))
S

SUNĐER BOB

pre 10 dana

Nije bolest sve sto boli...sendvič za dečaka..
m

milisav kekez

pre 10 dana

zašto mrkela nekaže kako su bili na poslednjo triesdrugo mesto na tabelo u ligu od šampijona ahahaha znamo kakp ovde osvajate titule tako što vam sudije sviraju penali na dvaes metri od gola i što vam priznavaju golovi iz opsajd nemožete nigog na pošteno da pobedu. Ali djabe vam sve kada vas u evpopu redovno deru ahahaha dase igra pošteni u našoj ligu vibi bili peti na tabelo
G

Gost 1989

pre 10 dana

Kad vidite da je Ranko Stojić Šerifov menadzer,a njegov sin menadzer Bahara,neke stvari vam budu jasnije...
N

Ncf

pre 10 dana

Pogodili ste sa sudijama
S

Simpatizeri kluba

pre 10 dana

Citam i smejem se...😂 kazu ovi Simpatizeri kluba sto jednom godisnje dodju na Marakanu i sto nikad u zivotu kupili Sezonsku kartu nisu ni za fudbal ni za kosarku, kako to toboze Zvezdina "ne valja uprava" i niko u njoj,Terza,Mrkela,Marin,Miloje...itd, znaci, ne valja im uprava sa cak OSAM TITULA za poslednjih 9 godina,TRI LS,PET LE I 4 DUPLE KRUNE ZA REDOM...i takva uprava im "ne valja"...ali im zato valja tamo neki klub koji titulu video nije cak zadnjih 7 punih godina, a LS igrao nije preko 20 god,i koji nikoga zivog u nasoj ligi da pobedi ne moze bez svojih jsd sudija i bar 2-3 penala po mecu,klub koji cim promoli nos u Evropu odmah ga 6tardiraju tamo neka decurlija iz Nordsjelanda i autolimari iz Sabaha,klub koji ima najvise 5ardi u istoriji Evropskog takmicenja poput legendarnih bruka protiv: Dinama iz zg,Samroka,Petah Tikve,Austrije Bec,Rapida,Liona...Nordsjelanda...itd i ostalh klubova koji su im redovno davali po 5-6 komada kad god su igrali u Evropi,mozda je takav klub zaista bolji od Zvezde,tako da predlazem svim Simpatizerima kluba da predju na vojni stadion i navijaju za onaj klub tamo jer tamo i pripadaju posto im Zvezda sa 8 titula i 4 duple krune za 9 godina ne valja i ne odgovara!
K

Karma

pre 10 dana

Ma kakvi potpisi igrača. Bitno je da smo obezbedili uslove da niko sem nas ne može biti prvak. Tu je država da nam pojača sponzorstvo Gasproma na 8 miliona evra, da nam firme od godinu dana sa jednim zaposlenim, pozajmljuju 10 miliona evra, da je sudija u postupku Agrobanke član našeg UO, da je FSS naš, da je sudijska komisija naša, da prodajemo igrače za nerealne pare vlasnicima klubova koji imaju posao u Beogradu na vodi, da je naš čovek u UEFI...Zamislite da obezbedimo jednake i regularne uslove takmičenja. Zamislite da neko drugi ima, nedaj Bože, ovakve uslove a ne mi. Pitam se zašto drugi klubovi uopšte i postoje. A da. Pa da bi fingirali prvenstvo.
@

@karma

pre 10 dana

...da, firma ti da 10 miliona, da sa kamatom, od prihoda od uefa vratis 12.5. stvarno velika usluga. time je sve receno. neko to dobije na lepe oci, bez da vraca bilo sta.
З

Значи...

pre 10 dana

... због Гаспрома сте изгубили од Напретка?
?

??

pre 10 dana

On bi voleo da milojevic ostane sto duze, al koliko je to zapravo realno, jer zvezda vas mnogo istrosi. Koliko glupa recenica jos glupljeg mrkele. Kako njega zvezda nije istrosila, kako je on ostao toliko? To za njegovu funkciju ne vazi ili on ne radi nista pa ne moze da se potrosi? Najveci bilde u zvezdinoj upravi je ovaj mrkela
W

Webb

pre 10 dana

Setimo se derbija sa Milosem MIlojevicem i ono mucenje u derbiju da stvoris napad, A uporedite sada koliko smo napada i 100% sansi stvorili etoo toliko o Milojevicu Bunkerasu,
P

Podrška za upravu

pre 10 dana

Džabe nam sve kada u ekipi imamo 10 Afrikanaca galaktikosa, sezonskih radnika luna parkova i cirkusa po Africi. Sa takvim Afrikancima zauzeli smo odlično 32 mesto u ligi šampiona. Tu je i pedantni stručnjak iz Aranđelovca, majstor kvalifikacija uspeo da ispadne od Bosanaca. Gde god je radio posle pola godine dobio je otkaz. Na leto oterati sve Afrikance i dovesti novog trenera. Jedino tako možemo da se nadamo Evropi.
d

duka333

pre 10 dana

Da ne zaboravimo i trenera Bozovic, od njega je pocela dominacija crvene zvezde
V

Vukas Vrba

pre 10 dana

Dragović verovatno odlazi sa duplom krunom u džepu a Katai bi i on ali se bojim da nema gde. Ima u našoj ligi interesantnih bekova, Stanković iz Čuke ali ne verujem da hoće, bukvalno je najuren. Njegovi minuti, dati su Kosti i s' pravom, odličan transfer. Ćirkovič takodje dobar spoljni igrač. Verovatno se kupuje iskusan štoper( da igra uz Spajića), ostaje Djiga. Potreban snažan zadnji vezni, kao potpora Hvangu. ukoliko ode Bukari, što je izvesno, dovesti super brzo krilo, koje na tržištu košta, da igra u oba pravca. Ukoliko ostaje N'dijae obavezna šansa i Sremčeviću da se vidi od čega je sazdan. Naravno ozbiljna minutaža Šljiviću i Kneževiću kao bonusima...Uostalom vreme pred nama će pokazati da li sam u pravu. Svako dobro!
С

Стари делија

pre 10 dana

Сви се истрошише у звезди, само ти и терза никако.
N

Nenad B.

pre 10 dana

Kako niko iz inostranstva (Grčka, Kipar, S. Arabija) ne pogodi sa Milojem? Izgleda da ste vi pogodili sa SantLacem.🤣🤣🤣
e

exe

pre 10 dana

Evo Nikolic razbija Zvezdinog pomocnog u Arabiji
П

Па...

pre 10 dana

... исто као што нико из иностранства није погодио са Вујошевићем.
N

Nenad B.

pre 10 dana

@ehe; Nikolić vas gazio gde god vas je video, još rane nisu zacelile izgleda. Ja komentarisao "trofejnog" Miloja, a ti meni pominješ Nikolića (van Srbije, titule u Mađarskoj i Sloveniji, kup Rusije, dva neka super kupa u tim Emiratima, a ne Arabiji). Nisu njih dvojica nikako primer za poređenje, nikako.
П

Па...

pre 10 dana

...и Милоје вас гази где вас види. Свака част Николићу за трофеј у Мађарској, нисам ни знао за то, нити знам било кога да прати мађарски спорт. Милоје има резултате у Звезди, чак је и другопласираног повукао у Лигу шампиона. Е, сад, што нисте били други, није он крив.
G

Gost0711

pre 10 dana

Treba biti realan i reći da je svih ovih godina bilo dosta promašaja ali takođe i odličnih transfera. Nije sve crno kako bi pljuvači rekli. Rezultati su tu ,kontinuitet evro takmičenja,klub raste. Pojačanja tipa Borjana,Rodića,Marina,Dragovića,Boaćija,Donalda,Kange,Ivanića,Katajija,Glazera,Hvanga,Stamenića,Bukarija.. nekog sam zaboravio sigurno su bila pun pogodak ,doneli su nam puno uspeha,stabilan tim,titule i mnogo novca od UEFA. To se ne može osporiti. Bilo je promašaja neki su dobri igrači i nisu se snašli neki nisu imali kvalitet za Zvezdu ,ali nije lako dovesti kvalitet koji navijači Zvezde traže a za male pare u evropskim okvirima. Hvang je najveći transfer od 5 mil.eura ,a za LŠ je taj transfer minoran.. Realno Hvang je izuzetan igrač i sad vredi barem duplo.. Treba kritikovati argumentovano i to je pomoć klubu ,pljuvače ne uzimati ozbiljno jer njih ni kući ne slušaju čim oni pljuju ljude anonimno preko neta onda verovatnu kući nemaju pravo glasa ili ih niko ne uzima ozbiljno,čista psihologija. Javiće se sad oni sami .. pokazaće se.
P

Podrska za Upravu

pre 10 dana

Secam se dobro ko juce da je bilo,prosle i predprosle godine krecu napadi sa svih strana kako to Terzica treba da bude "sramota" sto ni jednog igraca ne moze da proda preko 5.mil i sto nece da prodaje mlade igrace,a sad kad je isti taj Terzic za samo tri klinca zaradio Zvezdi preko 30.mil,odmah botovi menjaju plocu pa spinuju kako je sad odjednom toboze 'sramota' prodati dva mlada igraca za 20+ miliona haha...a sve te poruke pisu likovi koji sebe nazivaju "strucnjacima" a fudbal i fudbalsku loptu videli iskljucivo na TV-u ili na igricama na telefonu ili kompijuteru sa kojih ne silaze po 24h dnevno,drugim recima takozvani strucnjaci iz fotelja koje da sad pitas kog meseca je Zvezda osvojila titulu u Bariju,u sve pare smem da se kladim da 97% njih ne bi znalo taj odgovor a ovamo sve "najveci zvezdasi" koji se kunu kako sve znaju o Zvezdi i slicno,i kako bi oni toboze mnogo bolje vodili klub od ove uprave zavaljenji u fotelje sa telefonima u rukama po 24h igrajuci igrice na internetu i dan i noc,drugim recima takozvani Simpatizeri kluba!
Z

Zvezdas!

pre 10 dana

Ndiaje i Hvang su ipak pogoci koje Bahar nije koristio za razliku od Trenera Milojevica, pljuvaci redovni ipak to moraju da priznaju jer ovi sto pljuju su ipak Baharovi svedoci koji samo cekaju gresku Milojevica da ga pljuju
h

halo

pre 10 dana

Hvang je bio najbolji Zvezdin igrač u LŠ pod Baharom, jedini koji su ga pljuvali su bili botovi uprave kojima je teško padalo da gledaju uspešne strance umesto domaćih ratnika i ljubavnika, da ne zaboravimo i Glazera kom su celu jesenju polusezonu botovi uprave lovili svaku grešku koju napravi da bi napadali njega i Bahara što su oterali svetog velikomučenika Borjana koji je u Zvezdi trebao da brani do 2124. god :)))
?

??

pre 10 dana

Za hvanga se znalo da je klasa i kod bahara, a serif muceni ono sto je masio dok je bio tu bahar nema veze sa trenerom. Sve u svemu ne radi se toliko o kvalitetu serifa, nego o tome dal vredi tolike pare. Liga sampiona je daleko veci njivo od nase lige ni to ne treba zaboraviti, a on se u ls obrukao. Mada treba imati u vidu da najvise napada ide preko sebicnog bukarija koji je mogao da mu nabaci jos minimum 10 golova na prazan gol, samo da nije toliko sebican
g

ghost11

pre 10 dana

Mnogo bi zanimljivije bilo da vrate stari format kup takmičenja u kom se igraju dve utakmice u polufinalu. Setite se derbija pre 10-ak godina na dve utakmice, ludnica je bila.
N

Nenad1246

pre 10 dana

Mnogo bi zanimljivije bilo da je kup stvarno kup pa da svi klibovi u Srbiji svake godine kreću od prvog kola bez povlašćenjih pa šta se kome zalomi. E to bi bio kup, a ne za ovu sezonu su niželigaši počeli kup još pre dve sezone.
h

halo

pre 10 dana

Samo ti Mitre nemoj o pogocima, tvoji pogoci će ovaj klub ostaviti klub bez prebijene pare u kasi kada tebi i Terziću konačno jedan dan sve ovo dosadi i samo pobegnete preko granice.
G

Gvardiola

pre 10 dana

Kao prvo Mrkela ti si jedan ne sposoban covek koji samo dzabe prima pare u Zvezdi. Kao drugo niste pogodili sa Milojevicem jer nema nikakve igre a partizan je bio bolji sa krs ekipom,i vidjecemo u kvalifikacijama ali ce biti kasno.
B

Bljuc

pre 10 dana

U redu je grobaru ne moras tako ocigledan da budes
B

Bijela

pre 10 dana

Pogodio je Milojevic što se vratio, a ti Mito promašuješ
d

d.g.

pre 10 dana

Crvena Zvezda crpi fizički i emotivno. Samo si ti nesalomiv.
I

I gospodin

pre 10 dana

Tvorza!!!
2

24.232

pre 10 dana

Neznalice. Koje godinama nisu u stanju da dovedu ni levog, ni desnog beka. Stidite se neznanja.
Г

Гоку

pre 10 dana

Огледало рада ове Управе је број гледалаца на просјечној утакмици СЛ. А и стечени капитал појединаца у Управи.
П

Па...

pre 10 dana

...у време Лукића су трибине биле пуне. Сви смо слали поруке за спас клуба. Титуле су освајали Радосави Петровићи и Бабовићи. Не поновило се.
M

Mhm

pre 10 dana

@Pa... U vreme Džaje bili prvaci Evrope, pa?
П

Па...

pre 10 dana

...јел хоћеш пуне трибине или пуне витрине? Не може оба. Трибине се пуне у првенству кад се не игра Европа. Маракану пуне људи изван Београда. Не може лик из Бијељине да дође да гледа Сити у среду па онда још и Јавор у недељу. Кад не бисмо освајали титуле и играли Европу, грмело би и против Радника. Исто важи за младе играче. Хоћеш ли титулу са Катаијем и Олајинком или да гледаш Митровића и Лучића? П.С. Некад је било пуно и у првенству и у Европи, али су биле друге генерације. Они који су ишли на радне акције, а нису сурфовали по интернету.
P

Pouzdan Izvor

pre 10 dana

Ne bi me čudilo i da sa deda Milunom produže ugovor, kao onomad kad su ga vratili iako su svi znali da je to skup promašaj. Isto i sa reda Krlom. Mnogo su opušteni, prelenje analize se prave.
Ж

Жоржо

pre 10 dana

Мркела погодио?! Виц дана!

Toto-ko-tunjo

pre 10 dana

Ko će da odgovara za bačene milione na Bahara? Vidiš ga sa onom kopačkom mutikašom, njegovim zemljakom, kako sede zajedno, prilaziš i kao najveći kreten nudiš maltene blanko ugovor. Ko će za to da odgovara?
7

7500

pre 10 dana

Bahar se isplatio dovođenjem Glazera.
J

Jedite kod Džoa

pre 10 dana

Bolje bi bilo da se zapitaš zašto je jedino u kupu relativno lako dobijen derbi, a u prvenstvu je lako moglo da se desi da budemo bez pobede nad jednim od bednijih timova partizana u istoriji.
П

Па...

pre 10 dana

...замало не постоји у спорту. И Партизан је замало ушао у плеј ин у кошарци, а у стварности је завршио сезону кад и Алба.
G

Geuco

pre 10 dana

Lep promo tekst, kao reklama za neku banku gde je sve lepo i savrseno. Kad ovo covek cita bez memorije sta se desavalo prethodnih nekoliko godina, pa i od te 2017. godine od kada kako kazu "pocinje jedan lepi period", pomislio bi da se ovde radi o nekom uspesnom i uredjenom klubu. Da li je Mrkela, Terzic ili ko god drugi odlucivao o pojacanjima javno nikada necemo saznati, ali je bilo toliko promasaja prethodnih sezona (i to bas od 2017) da je neverovatno da je klub zapravo i imao nekog uspeha u Evropi. Nase prvenstvo ne treba komentarisati. Milionski dugovi se ne racunaju, pa je rasipnistvo sa promasenim pojacanjima nastavljeno (mozda i namerno, jer kako protumaciti konstantne promasaje sa centarforima i dovodjenje fudbalera koji uglavnom nikada nista nisu pokazali u Zvezdi. Neki su cak presedeli do kraja ugovora, kao Falco). Klub zivi iskljucivo od prodaje mladih igraca u roblje i reciklaze sumnjivih stranaca, od kojih ni nasi mladi igraci ne mogu nista da nauce. Beskrajno sipanje novca u Zvezdu, pa i delimicno u Partizan ce oba kluba dovesti na rub propasti u bliskoj buducnosti. Nema tu zdrave osnove i kada se bude podvukla crta, a morace, oba kluba ce biti na rubu bankrotstva. Tada ce i Terzic i Mrkela, ako budu pametni, biti negde na lepim dalekim lokacijama. Neko drugi ce pokusavati da vadi klub iz vatre, a mi navijaci cemo se pitati otkud to odjednom kada nam je tako dobro islo.
Z

Zaim

pre 10 dana

Novi krug zamajavanja je vec krenuo,ove godine nesto ranije,videcemo zasto? Bit ce tu svega i svacega,od najavljivani bombi od pojacanja do novog stadiona.Na kraju od toga nema nista kao i uvek.Vratit ce nekog iz stare skole,tipa Gajica iz Csk ili slicno.Terza ce nam reci kako smo hteli nekog ali se nisu kockice slozile.Svake godine ista prica.
R

Raša P

pre 10 dana

Ako ćemo da gledamo u budućnost onda podmlađivanje ekipe je prioritet. Zahvaliti se Rodiću, Milunoviću, Degeneku, Dragoviću, Kangi i Kataiu!!!
S

Sve ili...

pre 10 dana

Sve se slažem osim sa tim da treba da idu Kanga i Katai. Koliko god spori i matori bili ove sezone smo videli da bez njih ne možemo odvojiti titulu. Kanga me užasno nervira ali za našu ligu MORA da ostane, zajedno sa Magikom i Ivanićem
D

Dex911

pre 10 dana

Svaka cast i Dragovicu i Kataiu ali realno njihov ostanak i nije toliko bitan,pogotovo Kataiev...A Dragovic se zasitio igranja u Zvezdi.Za evropske utakmice. A sto se domacih tice,tu mogu i neko iz omladinske
I

Index minus

pre 10 dana

Nije se zasitio već on je bio samo igrač u prvoj polusezoni, dok nije krenula Evropa. Kada je video kako ga vozaju brzi protivnički igrači tražio je da napusti, pa prošle godine pred Evropu opet. Svi vide čak i on ali uprava ne. Za upravu zadužio ih. Kao i Hvang sada i Spajić do Evrope a onda statistika vrtoglavo pada. I seks korisnosti -14
M

Mileta Car

pre 10 dana

Mrkela je jedna od najslabijih tacki CZ, ne zna posao, a i izgleda da ga ne zanma.... najbolje da se preseli u OFK BG pa nek tamo dovodi Barake, Zandere, Van Pare, i ostale promasaje, moze da povede i Marina sa sobom u paketu... Ubjedljivo najvise trasnfer promasaja za njegovog ''mandata''
P

Pako5

pre 10 dana

Magika ostaviti do kad on bude hteo, naravno za neku minimalnu platu u skladu sa njegovim godinama. Dragović mora da ode jer čovek uopšte nije dostojan Zvezde, a kamoli za velike pare. Realno, dva potrošena igrača na kraju svojih karijera. Zvezdi treba smena generacija.
D

Dsdsds

pre 10 dana

Hocemo Ćirkovića Pantovica i Stojica!!
G

Goust

pre 10 dana

Koji mi? To ti hoces, ja necu. Imamo trenutno bolje igrace od navedene trojice ako neko ode onda mozemo da pregovaramo
A

Avramopulos

pre 10 dana

Dal si ti realan??? Hahaha. Pa ne igraju oni u TSCu da bi posle presli u neki beogradski klub.
J

Ja u vas

pre 10 dana

Nemam vise poverenja.
С

Стаменко Брисало

pre 10 dana

Погодили са Милојевићем? Стварно? Ма браво "мајстори". Са оваквим спортским апартхејдом погодили би ви и са Мусом Кесеџијом!!
E

Exe

pre 10 dana

Sportski aperthejd sa 11 stranaca i top 8 budzet u Evroligi
C

CZV22

pre 10 dana

Šta si ti pogodio muko nepismena.Ova zezanje sa Baharom će se otplaćivati godinama.
T

Tures

pre 10 dana

Realno govoreći Baharova misija u Zvezdi nije loša. Prva stvar je da je prelazni rok odrađen odlično posle dugo vremena i svi ti transferi su doneli Zvezdi dobitak na terenu i potencijalni dobitak kroz izlazne transfere. Druga stvar, forsirao je Nedeljkovića i Zvezda je na njegovom transferu dosta zaradila(afirmacija mladih igrača je bio veliki plus u prvom delu sezone). Treća stvar je da Barak preuzima Makabi i da Zvezda prema njemu nema više finansijskih obligacija. Rezultatski haos je ispravio Miloje u drugom delu sezone i shodno tome ne vidim dugoročne posledice Barakovog mandata u Zvezdi.
G

Goxyyy

pre 10 dana

ako izgubite Milojevica, stvarno ste najgori
K

KUMANOVO

pre 10 dana

Hteo bih da ostanu i Drago i Magiko. Sjajni fudbaleri, sjajni sportisti i primeri nasoj deci.
S

Svasta

pre 10 dana

Mene zanima da li ce zadrzati Hvanga i Glazera definitivno dva igraca potrebna za LS
Y

Yaya Sanogo

pre 10 dana

Naravno da nece, njima je ovo zadnji voz za ugovor u ligama petica. A i Terza je alav na pare
f

fikus

pre 10 dana

Koji se nista ne pita...
G

GaleDelija87

pre 10 dana

Odlazi Mito,demagogu stari. imas maltene na klupi 6,7 igraca koji su mogli da pocnu a pricate o nekoj istrosenosti. ima do krjaa par utqkmica,prvenstvo reseno.sve je stalo u ove dve utakmice. placeni su za to i to debelo i to im je posao. a tvoj posao je da nadjes bekove ,zadnjeg veznog i krstenog napadaca umesto ovog mucenog Serifa!a posto to neces ili ne znas da uradis ,zato molim te odlazi!
N

Nisu

pre 10 dana

bitni ni Tvorzan ni fosil Mrkela ni pradeda Toza,ni Austrijanac na privremenom radu u Srbiji ni Katai bitan je samo duh koji lebdi nad marakanom!Dok je on tu,tu su i titule,kad ga ne bude vise bilo,vracaju se vremena kupanja hladnom vodom i bez sampona!
M

Mi

pre 10 dana

Mi smo veliki, svetski poznat klub. A ko ste vi?
G

GeOs

pre 10 dana

To kypanje hladnom vodom bez sampona zaboravi, to je bio pokusaj prekrajanja istorije. Bas zato ste tu sada gde jeste. Karma je cudo. Sve sto ste nam zelleli sada vam se vraca. I jos ce. Mozda u nekom trenutku ponovo budete konkurentni, ali za to ce vam biti potreban kvalitet, da urusite Zvezdu na onaj nacin, vise nikada necete uspeti.
a

ahhahahah

pre 10 dana

@GeOs sta pricas covece ti?Pa pogledajte kako vam funkcionise klub,zivite od toga sto otvarate firme koje za mesec dana postojanja prave nenormalne dobitke pa posle prosledjuju pare zvezdi!Kosradin pozajmljuje tati Tvorzanu hahahaha!Kada bude doslo vreme da morate da radite po zakonu itekako cete se ponovo kupati hladnom vodom!
q

qwertyyyy

pre 10 dana

Zato tebe ne trosi, sve mladji i mladji.
P

Prti

pre 10 dana

"Ja bih voleo da Vladan ostane što duže... Uvek je pitanje koliko je to zapravo realno, jer Crvena zvezda vas mnogo troši. I fizički i emotivno." Kako Mrkela tebe ne potrosi fizicki i emotivno pa ne odes malo da odmoris ?
M

MIleta CAr

pre 10 dana

lako je Mrkeli, on trosi Zvezdu
?

??

pre 10 dana

To je i meni odma zapalo za oko. Najgluplja moguca recenica. Pa treneri vode velike klubove po 10 godina, a on nama prosipa neke slagere. Glup, gluplji, mrkela