Komentari na vest

Iskreni Nemanja Milunović: Zasitio sam se igranja u Zvezdi

b

bojan132

pre preko 2 godine

jako mi je tesko da poverujem u ovu pricu, pazi zasitio sam se zvezdem ali hocu u alanju!?! pa reci batice pare su presudile
S

Slepi Gost

pre preko 2 godine

zvezdini sendvicari iz SNSa postaju bas dosadni, pljuju coveka sto je otisao da zaradi pare, stvarno strasno
D

Drvo

pre preko 2 godine

Zasitio se lige u kojoj je katastrofa kad igras nereseno sa drugim. Razumljivo. Samo regionalna liga je spas.
G

Gostić

pre preko 2 godine

Otisao momak da stavi milion evra vise u dzep za dve godine(sto treba shvatiti i razumeti,zaöazi u ozbiljne fudbalske godine),a sa Zvezdom nije bio nacisto koliko ce i kada morati da im "dobrovoljno" oprosti.Covek,odradio posteno svoj posao.Emocija jeste emocija,ali karijera brzo prodje i valja podebljati racune u bankama.Srecno Milune.
9

951357

pre preko 2 godine

Slažem se po pitanju odlaska, ali svi znamo kome ovde igrači opraštaju dugove.
F

Figueroa

pre preko 2 godine

.....zbog 200 000e duga sine moj....
P

Popppa

pre preko 2 godine

Da je iskren rekao bi da je otišao tamo zbog para inače ne bi vodio pregovore sa Zvezdom. Dakle neiskrenost, ali vi razumljivo ne možete to da napišete.
D

Doktorr

pre preko 2 godine

Smorilo ga da svake godine dize pehare
Z

Zvezdaaa!!!

pre preko 2 godine

Hvala care što si ginuo za naš klub
P

Popppa

pre preko 2 godine

Gino je za pare, a ne za klub.
Z

Zvezdaaa!!!

pre preko 2 godine

Ajde ti idi i radi bilo koji posao besplatno
T

Tačno tako

pre preko 2 godine

Naravno da je u pitanju novac i novi ugovor koji diktira klub...na žalost to se dešava i u jačim ligama ko prati takva desavanja...slično je bilo i u Ajaksu, pa su sklonili mladog igrača iz ekipe, a i u Lajpcigu isti je slucaj bio i sa Anhelinjom, čak su ga proglasili za povredjenog sto je on u javnosti dematovao, pa je bio na duzem hladjenju sve dok nije potpisao novi ugovor ...i sl primera ima skoro u svakom klubu...Ali da se razumemo, ne treba žaliti te fudbalere jer u sadašnje vreme su svi debelo pretplaćeni (izuzetak su mozda par njih koji svojim marketingom klubu donose ogromne pare)...ko prati od ranije fudbal zna kakvih je mastora bilo a nisu zaradili ni stoti deo od novca koje sad dobijaju fudbaleri...pogotovo kad vidimo ko sve igra u Zvezdi i u Partizanu i to za naše uslove za poprilične pare...
R

Realno posmatrano

pre preko 2 godine

Milunovic je u dresu Zvezde dao maksimum, davao i bitne golove kao stoper. Nema se sta za njega lose reci. Moze se reci samo hvala na svemu i srecno dalje!
D

Dachazvezda

pre preko 2 godine

Sve ok, sve na mestu... Hvala ti puno, iskreno sve najbolje u nastavku karijere. Možeš i ti bez nas i mi bez tebe. Nema potrebe za BILO KAKVIM LOŠIM recima. Dok je trajalo bilo je dobro, idemo dalje :)))
B

Borko Psihopata

pre preko 2 godine

Milunovicu se duguje ogroman novac, zato je otišao u Tursku a ne zato sto je zasićen. Pešić je morao da potpiše da mu se nešto ne duguje i zato se odlučio za Tursku jer je zapamtio taj detalj, iako mu je Terzić nudio više od 600 000 koliko ima u Turskoj. Prvo mu je nudio indenticnu sumu pa kad je čuo iznos, onda je ponudio milion. Pešić se zahvalio na ponudi znajući da će morati da otpiše veliki iznos kao i prethodnog puta. Priča iz prve ruke.
K

Kondorev let

pre preko 2 godine

Pa nije to Partizan pa da beže igrači jer im se ne placa. U zvezdi se sve zna koliko koji fudbaler ima platu dali se duguje igračima itd dok u tvom Partizanu su svi zakopčani do guše ne zna se nista samo vidis kako odlaze fudbaleri ili se žale da ne primaju platu a nekoliko njih su Partizanu i dugove otpisali. A ti se javis ovde samo kako bi podtcenjivao i svoju loptu iz svig dvorišta plasirao u tudje
P

Pavkovinjo

pre preko 2 godine

Kako da znas kad je nesto proverena informacija. Pogledas minuse, ako se razlikuju u stotinama onda znas da je informacija istinita i da je morala da reaguje placena botovska armija.
p

pitam za druga

pre preko 2 godine

Plaća li Terza ove botove ili su i oni na poček?
K

Kontraudar

pre preko 2 godine

Ja ne razumem te komentare ni razmišljanja u pravcu da je jedna uprava odraz časti i poštenja, transparentnosti i redovnih isplata a da je druga sve obrnuto. Malo to ne ide tako. Bez obzira o kome je reč.
B

Borko Psihopata

pre preko 2 godine

@Pavkovinjo Bravo Pavkovinjo. Samo sam napisao istinu i nakon par minuta dobio preko 100 minusa. Informacija je potpuno provjerena. Botovi pominju i Partizan ali mi vidimo da se Sumi ne duguje ništa, što je i njegov agent potvrdio. Naravno da ima nekih igrača kojima se duguje i u Partizanu ali to nije tema. Tema je da je Milunovic izjavio da je zasićen a to nije istina. Zasićen je iz nefudbalskih razloga kao i Pešić.
X

XD

pre preko 2 godine

Zašto je onda ničime izazvan izjavio da sa Terzićem ima odličan odnos ali da nije hteo da se vrati i ponovo doživi pljuvanje od strane medija i portalskih navijača posle CSKA? Ne želi da igra pod pritiskom u klubu gde se svaki promašaj smatra tragedijom.
B

Borko Psihopata

pre preko 2 godine

@XD Niko nije rekao da je Terzić u lošim odnosima sa Pesicem, nego da ne želi da mu se ponovi ista situacija kao pre. Izabrao je sigurnih 600 000 umesto miliona u Zvezdi koji nije uopšte siguran, jer je zna kako je bilo prethodni put. Tako je i Milinović izabrao približno iste uslove koje je imao i u Zvezdi ali redovnu platu, bez rizika da će morati nešto da otpiše. Terzić je obavio korektan razgovor i sa Pesicem i sa njegovim agentom ali je igrač već par meseci ranije pre isteka ugovora sa Makabijem doneo odluku da ide u Karamugruk.
U

Urijee

pre preko 2 godine

Nije ispao fer prema Zvezdi a nece bi Ivanic!! losi su ljudi ispali...
C

Crni Grom

pre preko 2 godine

Da li sam i ja los covek ako trazim platu od firme za posao koji sam obavio?
A

Avenger

pre preko 2 godine

Kakav je jedan igrač prema Zvezdi isključivo se gleda nastup na terenu. To što ne potpiše novi ugovor je do uprave i finansijskih razloga.
T

Taylik

pre preko 2 godine

Ivanic nikada nije osecao nas klub, niti ce. Isto kao Darko Lazovic