Komentari na vest

Isterivanje ravnodušnosti iz tela i uma Žan Filip Krasoa

P

Prava istina

pre 8 meseci

Udjes na google i kucas ovo:prtizan fuzija igokea, procitas prvih 3-4 linka koje ti izbaci i bude ti jasno da kkp vise ne postoji jos od 2007 i fuzije sa igokeom,internet pamti sve,tamo ne moze istorija da se sakrije i prikrije!
P

Pokojni kkp

pre 8 meseci

...vise ne postoji nakon 2008 kada ga je dodik ugasio nakon fuzije sa igokeom!
C

Cccc

pre 8 meseci

Ja sam to komentarisao ovdje posle Spartaka mislim, vidi se u njegovoj igri da nema želje i htenja od tada je 90% duela izgubio. Zašto je to tako mozda je novinar i pogodio ali mislim da mu je večeras poslednja šansa da ostane u prvom timu, kao do sad više ne ide.
M

Mora na prvu

pre 8 meseci

U Zvezdi nije problem Kraso siguran sam da je najbolji igrac uz Ivanica i Hwanga uveren sam da bi Nedeljkovic ili Nikolic bili najbolje resenje na des.beku umsto stalnog pomeranje igraca na pozicije koje jim neleze samo od priprema odlicni Srdjan Miajlovic pomeran je tamo vamo i tako se remeti igra sa uigravala na pripremama.Previse svako zadrzava loptu mora brze na prvu a ne da igrac donese loptu do igraca to ni u Srbiji neprolazi.

Trgnite se

pre 8 meseci

Ostavite Coveka na miru da igra samo vratite formaciju sa Krasoom Ivanicem i Olajnikom ako zelite da igra Zvezde funkcionise sve te promene mesta igracima slabo deluju na tim isto tako vratiti Kasalicu na mesto krila gde igra najbolje ovi dolasci samo su poremetili igru i nezadovolstvo pojedinih igraca Krasou je mesto u 11.sa Olajnikom ispred.
O

Ognjen Drinski

pre 8 meseci

Ništa gluplje nego otpisati igrača posle par utakmica kao što radi Čović u KK.
D

Dex15

pre 8 meseci

Kakav ce ovo biti fijasko od sezone. mozda jedan od najvecih u istoriji kluba. dovedeni sve panj do panja a nama prosipaju pricu o "skupim" pojacanjima. Da "skupim"...ali ispod stola
C

Cz1952

pre 8 meseci

Da sam ja trener taj mi ne bi zaigrao dok na treninzima ne pocne da se trudi i trci vise od svih drugih
D

Daj faul

pre 8 meseci

Pre svega na svakoj promociji novog igrača u Zvezdi, g. Mrkela je rekao da je on najnovije pojačanje! Uopšte ne sumnjam u znanje i skauting osećaj g. Mrkele alfa-skauta Zvezde. Sva ova Zvezdina pojačanja su imala samo loš dan u Mančesteru i ja se nadam da ćemo najviše zahvljujući ovim gromadama iz Afrike, Jang Bojs vratiti na fabričko podešavanje! Napred Zvezda, sa pojačanjima iz Afrike!
O

Ognjen Drinski

pre 8 meseci

Srećom pa smo imali Giške, Čauše, Stojiljkoviće, Gobelje, Melege, Jevtoviće, Sporidonoviće, Pešiće, Falkoe, Pićinije, Kanjase, Stankele .. i sl. velemajstore sa evropskog tla.
D

Dexterinjo

pre 8 meseci

Da je Zvezda privatizovana, ne bi se događale ovakve neverovatne stvari, kao sa dovođenjem “pojačanja” iz Afrike! Neću da navodim imena svih onih promašaja, za ovih dugih 9 godina, samo ću se osvrnuti na freška “pojačanja”. Bukari je doveden kao igrač sa dugogodišnjih pozajmica u Gentu i Nantu, Kraso, je doveden iz francuskog drugoligaša Sent Etjena, Ndiaje je doveden iz fk Adana, 10. plasiranog tima turske lige, Điga je doveden sa pozajmice iz fk Bazel, 9. plasiranog tima Švajcarske, Olanjika je doveden iz praške Sparte, posle 5. godišnjeg igranja, a da ga niko nije prethodno tražio. Sa ovim kršem i lomom mi ćemo da igramo u LŠ! Ovo je nadrealizam!
C

Cz1952

pre 8 meseci

Nije mi dovoljno da ti dam plus. Moram i ovako da ti pohvalim komentar. Potpuno se slazem. Dodao bi i da sada u timu nema dovoljno ograca koji bi da ginu za zvezdu. Ovim novim igracima je sve jedno. Odradjuju lagano i po svojoj volji.
B

Bane15

pre 8 meseci

Sve tacno u centar. ja to pricam od pocetka sezone da je ovo cirkus od tima sastavljen iz zle namjere
p

pojma

pre 8 meseci

Ti nemas olajnika je dosao iz slavije
B

Boze,boze

pre 8 meseci

koliko trenera a Tereza doveo Bahar.
0

058

pre 8 meseci

Sve se to osililo od trenera do igrača najeli se parizera i sirka pa im sad teško i da trče.
s

serMudro@Gost Djape

pre 8 meseci

@Gost Djape – Izvini, ali ovo je tekst o Žan Filipu, a ne o Mitrogolu! Možda te nisu obavestili, ali za razliku od Žan Filipa, Mitrogol je igrao u engleskoj Premijer ligi, pa kasnije u Čempionšipu, pa ponovo u Premijer ligi, dok Žan Filip nikada nije ni okusio Prvu ligu Francuske, eto to je ta mala razlika! Ovakvih igrača poput Žan Filipa puna je SLS, ali zato je SLS jedinstvena jer joj nedostaju ovakvi magovi za skauting, poput Terzića i Mrkele, udarnog tandema iz Zvezde! Najbolji primer genijalnosti na polju skautinga, udarni tandem Terzić/Mrkela je pokazao dovođenjem centarfora Endijaea, koji nam je na utakmici protiv Čuke, odmah pokazao o kakvom napadaču se radi, kada je na pola metra od gol linije na volšeban način pao preko lopte! Velika podrška za udarni tanden Terzić/Mrkela i njihove pajtose iz menadžmenta! Na mnogaja ljeta!
D

Dexterinjo

pre 8 meseci

Ti da se manes fudbala sto pre
G

Gost9

pre 8 meseci

Ne znam kako se professionalni sportista ponasa tako lezerno,bez energije,ja na terminu u balonu dam sve od sebe,a ovakvi...
A

A istina je…

pre 8 meseci

1. Kasne 3 plate 2. Igrac iz druge lige FR ne shvata velicinu Zvezde 3. Prosecan igrac 4. previse ocekujemo od njega
?

??

pre 8 meseci

Odakle ti to za plate? Ja znam sto se nekih superligaca tice provereno im ne kasne plate.
O

Odgovor

pre 8 meseci

Kazem ti da kasne, i to 3. Igrom slucaja znam, i istina je
A

Amin__

pre 8 meseci

Plate kasne posto je sve izvuceno iz kluba. Treba da se namiri Terzina I Mrkelina zena..a i onaj gore. Raspad sistema
U

Uveli cvet

pre 8 meseci

Nema tu, mlad momak, leži na kauču, kod psihijatra, upao u bedak jer igra u najnegledanijoj i najnameštenijoj ligi Evrope sa infrastrukturom kao iz Černobila, i ne pomaže tu ni priča, ni reči podrške, reči utehe, ni medikamenti, nema tu, taj mlad čovek je slomljen, spoznaja depresivne sredine u kojoj se zaglibio ga guši jer hteo je više, hteo je bolje, mlad je, pun života...
P

Pera genije

pre 8 meseci

Da li ti treba veći motiv od Mančester Sitija koji nije boranija i Itihada koji nije Černobil!?
£

£¥₩

pre 8 meseci

Projektuješ sebe svoju depresiju na Krasa
T

Tomy

pre 8 meseci

Meni je Kraso najkreativniji igrač Zvezde i neko ko ima štofa da prelomi utakmicu, jednostavno talenat, nešto slabijih fizikalija ali takvi su bili i Pižon i Aćimović i Šekularac. On nije igrač za Baharovu filosofiju fizički zahtevne igre i ne znam što ga je uzimao kad se vidi da nije igrač tog profila. Još gore je što su Krasoa i Oljenku uparili u pripremama, oni igrali odlično, zaslužili respekt navijača i onda je Bahar shvatio da na elitnom nivou ne može da igra sa njima uspešno pa ih ohladio. Zaključak je ili da ih se rešiš ili da igraš sa njima i menjaš model igre.
D

Don Vito Corleone@Tomy

pre 8 meseci

@Tomy – Jako interesantan igrač taj Kraso! Pokazao nam je klasu već protiv Voždovca, a naročito protiv Čuke i Mančestera! Zbog ovakve igre njega su jurili najveći francuski prvoligaši, ali jok, on je bio čvrsto odlučio da čeka poziv Zvezde i da preskoči nekoliko stepenica u svom razvoju i direktno ode u LŠ, iz francuske druge lige! Već na svojoj prvoj utakmici u LŠ, protiv Mančestera nam je pokazao o kakvoj se klasi radi, posebno kod postizanja trećeg gola Rodrija, kada je onako nezainteresovano šetao pored Rodrija, bez namere da ga napadne. Bravo za Krasoa i svetske majstore u skautingu, drugove Terzića i Mrkelu, koji su doveli ovog galaktikosa!
B

Bane15

pre 8 meseci

Kraso kao Pizon i Sekularac???...hahahahaah Pa da li je moguce da vam je doktor toliko oprao mozak hahahahaah
P

Piliiipipiniiiiz

pre 8 meseci

Platu mu isplatiti redovno i one sto kasne, pa da vidis brale kako se ravnodusnost leci. Premda ovaj je kloc iz druge lige i samo dragi bog ga je pogledao da uopste primiri a da i ne govorim ucestvuje u ligi sampiona. Terza magija ih vadi iz naftalina ali zato Masha vozi range rovera.
D

Danci x6

pre 8 meseci

DECKO ODIGRAO JEDNU LOSU TEKMU I NOVINARI ODMAH DA GA RAZAPNU,POLAKO SAD CE DERBI,KAD VASEM JSD ZAVALI 2-3 KOMADA VIDECEMO ONDA JELI "LOS" IGRAC!
B

Bane15

pre 8 meseci

Hoce hoce...al malo juce. Kako ce da da gol kad se doktor ukenjao nikad slabijeg Partizana. Nema Zvezda kokureniciju, kaze madjija. Za sada je konkurencija Cuka i Vozdovac...za ostale ce vidimo ;)
s

serMudro

pre 8 meseci

“Isterivanje ravnodušnosti iz tela i uma Žan Filip Krasoa”! O čemu govori ovaj tekst! Sve je u njemu laž, nebuloza i mistifikacija! Prvo mora se biti veoma racionalan i nepodleći novostvorenom mitu o Žan Filipu. Drugo, Žan Filip je postigao 6 golova, od čega 3-4 iz penala. Treće. Žan Filip je već odrastao i formiran čovek, takav kakav je i iz njega niko živi ne može isterati ravnodušnost i nezalaganje. Četvrto, najvažnije je da je Žan Filip, samo prosečan drugoligaški fudbaler, kojeg ni jedan francuski prvoligaš nije nikada ni pomislio da angažuje. Peto, Žan Filip je živi primer da jedan drugoligaški fudbaler ne može ni priviriti u LŠ! To je dokazao u Mančesteru, a to će biti povrđeno i protiv Jang Bojsa, ako bude u timu!
G

Gost Djape

pre 8 meseci

Sve si to dobro srocijo, ali kako drugoligaski igrac da postane najbolji strelac svih vremena nase reprezentacije. Da li je i to netacno.
S

SezonskaJakarta

pre 8 meseci

Ovoga puta, moram reći da je autor napisao tekst. Solidan tekst, bez izleta u nelogičnosti, polupismenost i ostrašćenost, a sa osetnom idejom o čemu i kako pisati. Iako ... nisu potrebne "metastaze", kako zaključku, tako ni ljudima.
A

Amin__

pre 8 meseci

Nista tu nije laz vec gola istina. Ti mastaj o nekom super timu i madjiji koji vam je isprao mozak. Vrlo brzo ce te istina lupiti u celo
M

Mas

pre 8 meseci

Ima old school lek za takvo ponasanje. Prvi trening, samo za njega u 6 ujutro ( trcanje uz stepenice na stadionu ), odmor, dorucak pa jos jedan trening pre podne sa omladincima, rucak , odmor i popodne trening sa prvim timom. Tako jedno nedelju , dve.....Shvatio bi onda sta i kako.
i

igor978

pre 8 meseci

Kako da ne…Zvao bi svog menadžera koji bi poslao dopis/žalbu klubu na tretman, nakon čega bi klub morao da reaguje, jer ako se isto ponovi igrač bi imao pravo na raskid ugovora i čak da traži obeštećenje za neku vratu “mobinga”. Taj tvoj “old school” način možda može da prođe sa nepismenim domaćim igračima, ali strancima su jasna njihova prava i garantovana su od strane UEFa čim potpišu ugovor sa klubom - zato se naše domaće “gazde” ne iživljavaju nad strancima već samo na domaćim igračima i trenerima (koji sami dozvoljavaju takav tretman jer su idioti, ne znam šta drugo reći). Isključivo je Zvezdin problem ako su doveli lenjog i neodgovornog čoveka - išla cela uprava da moli drugoligaškog igrača da potpiše, ej, koliko je to ponižavajuće, a onda kn umislio da je Bog. Terzić je nedostojan uloge predsenika u klubu koji za sebe smatra da je veliki
S

StankoDelijaBGD

pre 8 meseci

Prijatelju, nije ti ovo 1985 pa da to radiš igraču. Već sutradan bi ga video u kancelariji predsednika kluba sa svojim menadzerom i advokatom kako traži raskid ugovora na štetu kluba.
D

DedaBranko

pre 8 meseci

Darjane, idi leci se.
L

Loran Blan

pre 8 meseci

Citam naslov texta i gledam kalendar jel slucajno ovo mart mjesec vec dosao pa sam nesto prespavao, jer pisete ovaj text krajem septembra, ovaj momak surio bukvalno do prije 20 dana, preglup text!
D

Dex15

pre 8 meseci

Al je surio hahahaha
h

hola77

pre 8 meseci

Prijavite Darjana na biro,nek nadje neki posao u Politikinom Zabavniku,trecem oku;tako nesto...

AvantiStellaRossa

pre 8 meseci

A dobro jeste brat malo nonsalantan, ali ima klasu samo mora neko da mu objasni da mora da da maksimum
p

perperoglou

pre 8 meseci

Naravno da treba izvlačiti maksimum iz njega i forsirati ga da radi više, ali prosto Krasso je takav i tu nema mnogo mesta za polemiku. Mi od svega volimo da pravimo rijaliti, pa tako i od ponašanja Krasso-a na terenu protiv Sitija, a istina je da je tako igrao i protiv svakog drugog protivnika. Razlika je samo što je su ti drugi protivnici bili u našem rangu ili slabiji od nas i to se nije primećivalo. Jedino sa čim se slažem je da je pomeranje njega u vezni red problem. Takve rupe je ostavljao, ali ne samo on, nego i Kangwa, da je to strašno. Stamenić dečko na kraju svakog meča gola voda i bleda faca od silnog trčanja i pokušavanja da zakrpi sve to. No, to je trenerova krivica, a ne njegova. Jer kao što kažem, takav je prosto. To će ga sigurno ograničiti u dometima koje može da dostigne, ali tako je kako je.
L

Ludilo mozga

pre 8 meseci

Najbolji izvodjac penala u Srpskoj ligi, ja garantujem za ovog decka!
d

d. g.

pre 8 meseci

Nije do Kurasoa već do Bahara. Sledeće je da ga prebaci na štopera. Malo više Bahar filozofira.
Z

Zeldza

pre 8 meseci

Bolje da pišete o sramoti odlaganja silnih utakmica ( ne govorim o danu žalosti ) i nesposobnosti odigravanja istih u normalnom ritmu, kao sav normalan svet.
z

zamisli

pre 8 meseci

Pokidas u francuskoj drugoj ligi sto ti reapno otvara vrata minimum nekog francuskog ili italijanskog slabijeg prvoligaskog tima tipa djenova lorien ti izaberes zvezdu i srpske oranice, pokidas pripreme, odlicno odigras prvih pet kola redovno dajes golove i onda preko noci trener te skloni zbog nekog deteta lucica koji pritom nista ne doprinosi....vrhunac bude kad se pojavi neki serif koji ne samo da nije prosao pripreme nego ni ne poznaje igrace i zauzme mesto u prvoj postavi pre tebe protiv jednog sitija a svakome od njih je bio sam da zaigra bas u toj utakmici..ja bih se osetii kao vnogo na njegovom mestu ne da nebi trcao nego bi skinuo kope na centru terena i prisao baharu i kopom ga nezno pomilovao po onoj kockajstoj glavi cisto da se resetuje i shvati sta radi
P

Popsi

pre 8 meseci

I onda on, iz protesta, baš protiv najjačeg tima na svetu odigra nezainteresovano. Jel to hoćeš da kažeš? Nije mu palo na pamet da ga gledaju brojni menadžeri i da pre svega igra za sebe?!
K

Keket

pre 8 meseci

Ajde? A kako zamisljas da trener implementira svoju filozofiju i taktiku ako igraci nece da rade to sto je on zamislio nego imaju neke svoje zelje i prohteve?
P

Pera genije

pre 8 meseci

Nije lako biti profesionalac. Ako si pravi onda moraš to uvek da budeš, igrao 100 ili dva minuta. Onakvo Krasoovo ponašanje protiv Sitija po meni je za svaku osudu. Vidim da bi i ti isto uradio, sreća pa te nemamo. Znači, izađi odigraj koliko god treba, pokidaj pa ako si nezadovoljan nečim posle popričaj sa trenerom ili s kim već treba. To je uostalom uobičajena praksa.
s

slavuj

pre 8 meseci

Zna li ko gdje je Mesi iz Salernitane? Veliki fudbaler Falko, koji ima godišnji ugovor od 650 hiljada eura. Očekujemo uskoro emisiju kucamo na vrata zaboravljenih asova. On je zaboravljen, ali svaki mjesec je na kazanu i uredno pruža svoju porciju, plus milionče za obeštećenje. Nema šta skauting na nivou, tako će biti i sa ovim iz 2 lige Francuske. Koliko je takvih prodefilovalo kroz Zvezdu i odnijelo svoje milionče ili dva. Kafu, Mouče, La Para, Falko i drugi znani i neznani junaci sa Rajka Mitića.
s

sms

pre 8 meseci

Sve je tačno osim toga da je u odsustvu Ivanića, Kraso igrao na njegovom mestu. Jednostavno, Bahar je uvođenjem Lučića prešao na 3-4-3, Kraso je igrao gde i pre ali sada sa manje lopti i prostora oko njega. Novi sistem i tolerisanje soliranja Bukarija i Krasoa, urušili su igru Zvezde iz pripremnog perioda a glavni razlog je u tome što je Bahar žestoko potcenio domaću ligu. Tako da sada nemamo ni igru (bunker protiv Sitija sve govori) ni standardni tim. Kritična situacija.
M

Mrcina

pre 8 meseci

Ovaj momak i te kako zna fudbala.Ko je gledao uživo utakmicu protiv Fiorentine,mogao je to videti.Da je lenčuga,jeste,ali ne razumem zašto mu je Bahar menjao poziciju posle onakvih partija.Treba da igra tu lažnu devetku,strašno oseća prostor,ume da pocepa odbranu pasom.Ako se vrati u onu formu sa početak,imaće 15+ asistencija sigurno.
G

Gospodinnnnnnn

pre 8 meseci

Ja licno nikada nebi trpeo takvog igraca da sam trener. Protiv Sitija je iz taktickih razlogs sklonjen, nema tu ljutnje
D

Drvo

pre 8 meseci

Dresovi su krivi. Ne možeš da budeš motivisan ako igraš u dresovima koji liče na pidžame.
C

COOL

pre 8 meseci

Darjane bolje bi bilo da si napisao kako Zvezda ne ume da igra sa tri centralna neka nego sto pises o Krasotu.
B

Barak

pre 8 meseci

je trener za osrednju ekipu iz Superlige.. Ovo sto on ima na raspolaganju od igrača bi jedan Vladan Milojevic pretvorio u top ekipu za nase standarde a Bahar luta li luta.. Jos kad se Katai skroz oppravi a Kanga naljuti jebao je čvorka.. Mijailovic desni bek? Kangva bolji od Kange? Pocinje Šerif umesto Krasoa? Spajić ns klupi umesto Djige!? katastrofa selekcija sto je potvrdjeno i sa dva vezana poraza ..
N

Ne ne i ne

pre 8 meseci

Kreće ista stvar kao sa Ohijem, top igraču se traže neke 'mane' koje ne postoje, i iz ko zna kog razloga se sklanja iz tima, da bi šansu dobio neki Endijae koji je u ove dve tekme pokazao da će već na zimu pokušavati da ga uvale u neku Saudijsku treću ligu da vrate bar malo uloženog novca.
D

Drvo

pre 8 meseci

Ako ne postoje što je bio rezerva protiv Sitija? I Ohi je vrljoka koja nas je izbacila iz Evrope.
P

Popsi

pre 8 meseci

Ugrišćeš se za jezik uskoro kad Endijaje proradi. Da ima potencijal i da zna da igra sa loptom videlo se protiv Mančestera.
b

brale

pre 8 meseci

Razumes se u fudbal ko marica u kriv..... Kraso je ohija Rivaldo licno.. Ohi je klasican sidraš, veoma limitaran igrac, dok Kraso je lažna devetka ume da sačuva loptu, sjajna kontrola lopte, dribling, ima završni pas, ume da šutne ali nema brzine i agilnosti
B

Bane15

pre 8 meseci

Taj Ndiaye je dokaz pranja novca u klubu i rada direktno na stetu fudbalskog kluba. Covjek ne zna ama bas nista. Njegov govor tijela odaje da se radi o igracu koji ne poseduje i ne poznaje glavne elemente fudbala. Ko je njega doveo treba krivicno da odgovara. Mada poslije Kulibalia, Van la para, Zivkovica zvanog Risario i ostalih mediokriteta koji su nosili Zvezdin dres ne ocekujem nista
K

Keket

pre 8 meseci

Sad kad (dok) imamo lovu, po milion svake godine da se donira superligasima za terene, ova liga je nas glavni problem, ili, da se ne dovode igraci koji su igrali po nemackoj, francuskoj, engleskoj, samo iz afrike ili slabijih evropskih liga
и

истинит

pre 8 meseci

Осетио мрс по сплавовима па сад једино што га занима је Барбара Бобак
m

miki34

pre 8 meseci

Odigrao odlicno nekoliko utakmica i posle totalni pad i forme a i zainteresovanosti da se trudi i igra fudbal. U cemu je problem najbolje zna Bahar...
Б

Блок

pre 8 meseci

Од првог меча ,мој утисак .. добра техника ...спор као пуж...мало боља верзија ... шиље
j

jPK

pre 8 meseci

Jos jednom pokazao da je solidan drugoligaski igrac i nista vise od toga.
m

mislis na

pre 8 meseci

Severinu i saldanju, meninga i penaltka, KRASO JE LICNO RONALDINJO za pomenute.
S

Salamander

pre 8 meseci

Biće sve to kako treba. Ivanić se vratio, Hvan upao umesto Kangve, sistem se nije menjao. Ali, pošto je tu i Ndijae, minute treba zaraditi. Po mom mišljenju, Katai i Kraso igraju na istim pozicijama, kao i Ndijae i Olajinka. Ivanić je zaključan, umesto njega može Kangva, Hvan može sa Šljivićem, Stamenić trenutno nema zamenu pošto Ado nije u prvom planu ali me ne bi iznenadilo da se Mijailović vrati na tu poziciju u nekim utakmicama. Levo Mitrović i Lučić, desno Bukari i Nikolić, leve halfove Dragović i Rodić, desne Degenek i Milunović, centralne Điga i Spajić. Golmani Glazer i Popović. Biće minuta i prostora i za Nedeljkovića, Kabića, Mijatović, pa i za Kangu dok ne ode u zimskom prelaznom roku.
?

??

pre 8 meseci

Ne slazem se jedino da hvana menja sljivic i mitovica lucic. Nisu to te pozicije za sljivica i lucica
D

Da podsetim....

pre 8 meseci

Košarkaška lopta preskočila je Drinu u dva pravca! Partizan iz Beograda i Igokea iz Aleksandrovca potpisali su juče ugovor o poslovnoj i sportskoj saradnji, kojim će se Fuzionisati, iako će nastaviti takmičenja u svojim ligama....KRAJ PRICE!
'

'Don Vito Corleone

pre 8 meseci

Zna se ko je grobarska noćna mora, ooooo Katai Magiko, Katai Magiko Katai Magiko...
r

reb8888

pre 8 meseci

...covek je bez dileme bio najbolji igrac tima a onda je sklonjen zbog nekog ko nije imao dva treninga sa ekipom i jos se u 100% gol sansi saplete na loptu. ja iskreno ne znam osobu koja se ne bi smorila. a sta mu se zamera, sto nije leteo protiv sitija poslednjih 20 minuta kada je utakmica bila vec resena...
L

Luca doktor

pre 8 meseci

Govor tela mnogo znaci kad ulazis u igru… Lucic je primer kako igrac treba da se ponasa kad udje u igru. Cim je usao videla se klasa.
d

dečko hajde oladi

pre 8 meseci

Fudbalski um,postulat,obaranje na zadnjicu,presing,....hahaha
1

1980

pre 8 meseci

Aj videćemo. Vreme će pokazati.
P

Popsi

pre 8 meseci

Ne razumem. Dobiješ šansu protiv Mančedtera i ti trčkaraš?! Ajde u našem šampionatu, ali u LŠ gde su svi željni dokazivanja ti izađeš na teren i trčkaraš. Mislim da je zakucao klupu na duže vreme.
v

v1ad

pre 8 meseci

Nije opravdanje ali donekle mogu da razumem coveka. Odigra odlicno prvih nekoliko utakmica do povrede Ivanica (kad pada cela ekipa). Onda ga Bahar pomeri unazad sa njegove pozicije i smesti tu Lucica, koji za nekoliko utakmica ne pokaze nista konkretno osim da ume da bude sebican i pravi guzvu u napadu. Njegovim ulaskom u prvih 11 (Lucicevim) krece pad forme ne samo Krasoa, vec i Olajinke, pa i Bukarija. Rezultat? Zvezda postaje jalova i predvidljiva u napadu, presing postaje sve losiji i laksi za razbijanje i odbrana dolazi u lose situacije.
P

Popsi

pre 8 meseci

Onda uđe Kanga, da gol i namesti ga, ali nažalost ne igra od početka. On koji je uvršten u najbolji sastav Afrike i koji je bio najbolje ocenjeni igrač srpske lige i on koji zna da razbija bunkere i na kraju sigurno više voli Zvezdu od bilo kog novajlije.
Š

Šiljokuran

pre 8 meseci

Sve je do trenera, pa valjda on mora da razrdma ekipu, motivise igrace...
P

Poosi

pre 8 meseci

Ovog ne može ništa da motiviše. Gledao sam ga kad je igrao za reprezentaciju. Ista priča.
m

milaica shasha

pre 8 meseci

Možda je nafat'o neku Džehvu,Teu...
R

Repac Plandiste

pre 8 meseci

Pojacanja su fenomenalna. Sva ali sva. Ne jedite mekike. Zapamtite sta vam kazem. Ekipa je prva liga, trener takodje, potrebno je malo vremena da se sve skocka ali ovo je najbolji skup igraca od generacije prvaka Evrope. Jos jednom, svi ali svi su odlicni, tek ce te videti. Meni je bilo dovoljno poluvreme da me recimo Serif odusevi. Zavidna tehnika, snaga brzina. Navijaci Zvezde ne nasedajte na spinove. Sa ovim su se složili..
M

MANOL0

pre 8 meseci

Ljubi te brat,u cemu je fora sa slaganjem ?
p

potpisujem

pre 8 meseci

od A do Š !!! I onako ovi što sikću i pljuju ovde su 90% maskirani grobari,a ostalih 10% siktača i profesionalnih pljuvača ne zna ni gde je stadion,a ne da idu na njega redovno !
m

milo123

pre 8 meseci

Apsolutno se slazem! Doveli smo brutalne igrace (Olajinka, Kraso, Hvang, Serif, Glazer) - zadrzali najbolje iz prethodne sezone (Ivanic, Mitrovic, Bukari, Dragovic). Ekipa se malo poremetila dolaskom pojacanja ali to je i normalno, treba vremena da se uigraju, da se sporazumeju, ko zna kakav je engleski igracima (nasi generalno losi na tom polju). U svakom slucaju prvi put imamo moderne evropske igrace, koji kostaju ozbiljne pare za nase uslove, ozbiljnog trenera, koji je pripremio vrhunsku taktiku da ukoci City u gostima i kome je to poslo za rukom 2/3 utakmice (pricajte o sutevima i posedima do sutra, da se Zvezda odbranila jos 10-15 min u nastavku, igraci Sitija bi usli u nervozu, pitanje je kako bi se zavrsilo na kraju. Ne kazem da bi pobedili, ali mirisalo je na bod.). Bice ovo top a i sjajna podloga za sledecu godinu. Steta zbog tragedije na Kosovu i ne igranja utakmica. Nadao sam se da ce da igraju neku prijateljsku zatvorenog tipa sa nekim, ali nista.
S

Srbija Majka

pre 8 meseci

To je naprosto takva energija i takav igrac...ocekivati od Krasoa da ti pretrci 12 kilometara je velika greska, a slicna prica i vec vidjena je i sa Magikom. Trener mora naci ulogu igracu u timu, i ocekivati od takvih igraca da ti rade presing i ginu za svaku loptu je nemoguce. Ali zato ti mogu rjesiti uvjek utakmicu jednim potezom. Mislim da je Bahar pametan prije svega covjek pa onda i trener, i da ce on naci pravu mjeru i poziciju za njega...jer zbog takvih igraca se i igra i gleda fudbal. To u svakom slucaju ne znaci da u njemu nema zelje i da se moze ponasati nonsalantno i ne zainteresovano...to se ne smije prastati nikome. Vidjecemo vec za vikend kako se stvari odvijaju i kako je iskoristena ova mini pauza, i prilika da se jos ovih par novajlija uigra. Ima mjesta naravno za sve i samo treba da se ekipa namjesti i osjeti medjusobno.
?

??

pre 8 meseci

Ne znam sta ste se svi obrusili na novinare. Cinjenica je da je kraso podbacio, sto se videlo protiv sitija. Jeste setao kao duh po terenu, dal je u pitanju nezadovoljstvo sto je izgubio mesto startera ili nesto drugo ne znam. Novinari i jesu tu da dizu u nebesa, isto tako da spuste na zemlju, to je bilo oduvek i bice, nisu za dzabe 7 svetska sila. Kraso ima problem i na to treba da se skrene paznja, zar treba da odigra ovako kao protiv sitija do januara pa onda da pisu kako se razlaci po terenu kao slina. Dobio je konkurenciju u zvezdi i nek se bori sa tim, ako ne moze da se izbori neka greje klupu. Sta bi bilo da je otisao u neki jaci klub. Ako je stvarno to u pitanju da igra onako nezainteresovano onda treba popricati s njim i podici mu samopouzdanje. Bolji od njega su propadali, moze i njemu da se desi. Ja bi prvi zeleo da ga ne gledam vise onakvog kao protiv sitija. Pre utakmice sam prizeljkivao da bude on pre endijajea, al kad sam ga posle video kako se seta po terenu mnogo me razocarao. To su najgluplji moguci protesti igraca, dobijes priliku protiv sitija da se pokazes i ti si nesto kao ljut bojkotujes, strajkujes, kao neko dete. Pre svega, zvezda je iznad svakog igraca, pa da je mesi. Mozes da ne znas, al ne mozes da se ne trudis
p

ponovo

pre 8 meseci

u školu!
?

??

pre 8 meseci

Druze pismenost je ovde najmanje bitna. Ako si dosao da prosipas pamet vezano za to, paljba. Ovde se vode bitne razmene misljenja koje imaju veze sa nasim voljenim klubom
M

Mala Sova

pre 8 meseci

Kad si pročitao ovakav tekst o Gobeljiću, Srniću..? Problem sa novinarima je što ovako pišu o Krasou, Olajinki itd a o ovima iznad, iako su zaslužili da se o njima piše poslije svakog kola, neće se pisati nikada. E to je, prijatelju, problem sa novinarima.
C

Cz1952

pre 8 meseci

Nazalost novinari mogu mnogo da uticu na javno misljenje, i nazalost jako malo ima dobrih novinara, pa ne znam sto ih hvalis. Sto se tice kraso neko je trebao davno da vidi da je malodusan i da ga ne kupuje. Inace mislim da ga je iznerviralo sto igra onan od 2m koji se saplice o loptu koga tek nisu trebali da dovedu. Sve u svemu uprava pravi gresku sa greskom, a trener mora igrace da dovede u red
?

??

pre 8 meseci

@mala sova moje misljenje, zato sto od srnica i gobeljica nisu bila ocekivanja kao od krasa, doduse jesu isto tako bili povlasceni @cz daleko od toga da hvalim ili branim novinare, u potpunosti se slazem sa tobom da ih ima mnogo nestrucnih, al opet smatram da je kraso bio mnogo bolji do ove utakmice sa sitijem. Da se on ispromasivao, pravio neke grese, pa da kazes nije mu bio dan, da se nadje opravdanje, al on je bio bas nezainteresovan, to vec predstavlja problem. Na treneru je da odluci hoce igrati pola sata ili celu utakmicu, ako udje pola sata protiv najboljeg kluba na svetu logicno je da daje 200% sebe, a ne da seta po terenu kao da je u knez mihajlovoj. To po mom misljenju jeste za osudu. Takvim ponasanjem ce pre svega nastetiti sebi, pa onda zvezdi
'

'Don Vito Corleone

pre 8 meseci

Dobar je Kraso, ali jedan je Magiko.
B

Boško Djurovski

pre 8 meseci

što ne igra Bora Cvetković ??povreda ili nešto drugo ??
P

Popsi

pre 8 meseci

Zadržao se sa Mrkelom u selu kod žena.
k

kliklak

pre 8 meseci

Ovakvi tipovi igraca uvek ali uvek imaju problem u mozgu a ne u nogama. Evo primer Osimena iz Napolija. Nisam rasista ali sa tamnoputim fudbalerima uvek mora da se vise radi na psiholoskom a ne toliko tehnickom planu. Kanga, Kangva, pre njih Dioni, pa kod rivala Suma, i ovi novi sad, znaci uvek neki problem mentalne prirode. Kvaliteta ima, pokazao je to mnogo puta samo jos da se nadje neki psiholog ili neko ko moze mentalno da ga opravi. Bahar mi deluje kao da nema to nesto, kao Murinjo npr ili Klop da udje u mozak igracu da ga smiri. Treba nam Kraso znaci mnogo kad igra onako kako zna.
F

Filip Višnjić

pre 8 meseci

strašan igrač!!!
B

Bobanjoli

pre 8 meseci

1. Ljudi jel moguce da se pise tekstovi gde se sumira ucinak za vremenski period od 5 nedelja decku koji je do sad igrao drugu ligu i za klubove znatno manjeg renomea i pritiska, a koji je pritom prva dva meseca odigrao perfektno. Ovo sve pokazuje koliko je zapravo surov danasnji fudbal i trazi rezultate iz dana u dan i tako u beskonacno. Slicno kao sto se sad zamera Modricu na losoj formi, valjda moraju svi da igraju dobro 365 dana u godini 10 godina zaredom. 2. Da li je realno da se istom ovom tekstu gde je gore navedeno pod 1. ovaj momak uporedjuje sa jednim od najvecih, ako ne i najboljim zvezdinim fudbalerom u poslednjih 10 godina i momku koji je isporucivao rezultate poslednjih x godina. Pritom se kaze da je on unapredjena verzija Magika, takodje posle samo provedenih 3 meseca u klubu. Zbog ovakvih tekstova je i sport dosao na taj nivo na kom se sad nalazi...
N

Nikola analiza

pre 8 meseci

Po tebi je Sentetjen klub malog renomea?! Ti pratis fudbal i fra drugu ligu koja kosarku na Tajlandu!
N

Nenad1246

pre 8 meseci

Izgubi se volja za životom kad vidiš velelpna zdanja Lučana, Ivanjice, Subotice, Čukarice, Niša, Kruševca, Kragujevca... a ne za fudbalom.
X

XD

pre 8 meseci

Vidi, njega je mrzelo d ase mrdne u Mančesteru protiv najboljeg tima današnjice.
I

Irska

pre 8 meseci

Jesi ti ikada video stadion u Krusevcu?
g

gorostas.glavati

pre 8 meseci

Nije video ni jedan stadion njegov domet je kafic I TVITER I pljuvacina po svemu u Srbiji. Sta ce tako ga vaspitali komunisti kod kuce....
N

Nenad1246

pre 8 meseci

Ja se izvinjavam što su to očajna zdanja. Eto jer će sad biti bolja? Šta ima da ih gledam gledao sam ih 90-tih i prvoj deceniji 2000- tih ništa se tu promenilo nije.
O

Ovo

pre 8 meseci

Je mučno za čitati,kakvi idioti pišu.Pojma nemaju,nego samo pljuju.Zato vam je mnogo ljudi i napustilo portal,ne samo vaš ,nego većinu.Ljudi provalili o čemu se radi.A to se videlo i sad ,sa dešavanjima na Kosovu.Bot do bota.
Ј

Јосиф

pre 8 meseci

Сутра клупа, докле год је потребно клупа! Ако су играчи који су задужили клуб(Катаи, Канга) могли на клупу и на трибине, престаните да величате неког које одиграо 10 утакмица за тим, а није претрчао више од Катаија, то сигурно! Клупа бато!
N

Nenad1246

pre 8 meseci

"Ћ" "Ђ" бато мој.
n

ndjdk

pre 8 meseci

Decko je na nivou skroz.najtalentovaniji igrac lige sad ova placena pojacanja instant moraju da igraju, pa se stvorila guzva... pre 10 dana vam je bio virtuoz a sad ne valja....klasicna srpska posla
v

vama malo treba

pre 8 meseci

da počnete da pljujete one koje ste do pre dve nedelje dizali u nebesa....nije vam onaj nadimak za džabe....
D

DS1989

pre 8 meseci

Ako mislis na nadimak cigani... Onda se raspitaj kako smo i zasto smo dobili taj nadimak. Pa kada budes saznao ko nam ga je dao i zasto nam ga je dao onda ces ukapirati zasto se mi tim nadimkom i dicimo... Od osnivanja smo bili Beogradska maguparija a nadimak su nam dali uniformisana lica Jugolsavije policija i vojska... Tako da mali i ako je dan poceo idi na spavanje.
h

hahahaha ....

pre 8 meseci

beogradska manguparija osnovana od UDBE ....😉
m

miile

pre 8 meseci

počelo je
s

skautting

pre 8 meseci

Sva poenta priče jeste ako si doveo igrača takvog kalibra on mora da igra.Nažalost Bahar (ili nekog drugi odlučuje) izgubio je početnu formaciju sa početka sezone.Dovedeni novi igrači koji odmah igraju za razliku od igrača koji su prosli cele pripreme.I onda naravno sledi ti netrpeljivost, bezidejnost, neuigranost.Kraso potencijal samo takav koji mora da igra. Videćemo šta nosi naredni period.
S

Sherlocked

pre 8 meseci

Imao je odlicnu trojku uigranu pa mu je Terza razbucao prodajom a sto se tice spustanja u vezni red napadaca , to zna Bahar sta radi ja nemam pojma i ne zanima me. Ali valjda vidi da je pogresio.
D

Deka PG

pre 8 meseci

Vjerujem u njega. Klasa od igrača, ali manjak defanzivnih karakteristika. Izgubio je volju, ali sad je na potezu Barak da pokaže trenerske i motivacione sposobnosti. Realno, naša liga nije neki nivo. Vidite samo terene kakvi su, ali plaćen je da igra. On i Katai su dva bitna šrafa, klasni igrači koji trebaju timu. Dići će se on. Nije upitna klasa tima, ali jeste motivacija. Podrška za tim
G

Gostqwerty

pre 8 meseci

Meni više smeta što nema nigde našeg najboljeg igrača poslednjih sezona koji nam je garantovao 40+ golova po sezoni što pogodcima što asistencijama u svim takmičenjima,a posebno što ništa nije lošiji nego i bolji i jači u igri 1 na 1 eto od tog Krasoa i une da izmisli gol kada baš ništa i nikome ne ide...zahvaljujući baš njemu smo bili prvi i prošle i oretprošle sezone i kad je bio u bunaru bio je najbolji... Jedan je Magiko !!!
Y

YayaT

pre 8 meseci

Magika su sklonili da bi dovelo brze igrace;onda odjednom ti brzi igraci nemaju volje(Kraso)a neki cak slabije koriste mozak(Kangva,Mitrovic,Lucic); Ivanicu i Kataiju treba pogled od pola sekunde da razmene informacije o napadu.
D

Djape45

pre 8 meseci

Sramota da nijedan medij nije preneo saopštenje Delija u kome se zahvaljuje svim ljudima i navijačima što su došli na pomen u Hram Svetog Save, a posebno Grobarima koji su došli u velikom broju. A znaju svi da prenose kad se pljuju medjusobno, to je zanimljivo.
S

Statler

pre 8 meseci

Preneli su, čitao sam na nekoliko portala.
N

Nenad1246

pre 8 meseci

Kakve to veze ima sa sportom?
D

DS1989

pre 8 meseci

Kada je bilo u interesu klubova i igrao se derbi na veliku Subotu Delije su trazile da se derbi odlozi a Grobari su pisali sa ciganima ni u crkvu. Ljudski je oprastati i eto sada smo zajedno bili u najvecoj crkvi na Balkanu stajali jedni poted drugih. Za normalizaciju odnosa su potrebne dve strane a ne kada dodje opet do interesa kluba da vidimo tu drugu stranu kako gazi preko svega svetog zarad uspeha svog kluba. A sto se tice saopstenja mnogi su objavili zasto Mozzart nije ne znam verovatno smatraju da to nije neka sportska vest ali sam misljenja da je to saopstenje moralo da stoji 3 dana kao udarna vest na svim portalima.
n

neba8ra

pre 8 meseci

@ Nenad1246 A kakve veze ima isterivanje đavola sa sportom?
K

Krst i utoka

pre 8 meseci

A navijači u Srbiji kao žive shodno načelima pravoslavlja?
D

Drvo

pre 8 meseci

Lelemud, koji je svoje lelemudstvo preneo na još neke igrače, pre svega Olajinku. Odlična tehnika, ali sine kad igraš za Zvezdu moraš da grizeš travu ko god da si. Dati mu na treningu da žvaće krampon. Uzgred, kad će otkaz za seljana kojeg mrzi da pita igrače kako se prezivaju, pa svaki put promaši prezime na dresu, Olanjinka i Boaće na dresovima bi bili marketinški blamovi i za drugoligaša. Pitaš ga kako se preziva i to napišeš, zar je toliko teško? Ako kaže da je Olajinka, onda je Olajinka, valjda on bolje zna od tebe sopstveno prezime jbt...
G

Gosthjk

pre 8 meseci

" ali sine kad igraš za Zvezdu moraš da grizeš travu ko god da si." Pa vi ste pokretni cirkus :) U kom vi paralelno sektaskom univerzumu zivite..
G

Guliver XCV

pre 8 meseci

Sta da grize, kad je prvenstvo namesteno? Sta da grize? Skontao i on covek, pa ga boli uvo.
@

@Guliver XCV

pre 8 meseci

Jbt, pa vi kukate i kad ste prvi na tabeli?! :)) Što, da ne planirate početi gubiti, kako bi vas Zvezda prestigla???
G

Guliver XCV

pre 8 meseci

Ko smo to "mi"?
i

iskreno

pre 8 meseci

nije on kriv sto bahar izmislja toplu vodu. sto nije izasao sa istom postavom kao protiv fiorentine? sto nisu poceli olajinka i kraso? nego decko koji imao 3 treninga. veoma neozbiljno a pokusava da se predstavi kao ozbiljan trener. itd... Ne pobedi li young boys u sredu, odmah da mu se uruci otkaz i da se dovede Vladan koliko god da kosta.
@

@iskreno...

pre 8 meseci

...pojma nemas o fudbalu,ajde sad mrss!
n

n no

pre 8 meseci

Ili si mlad mnogo ili ne shvatas bas igru do kraja, ono je jedna od boljih taktičkih utakmica odigranih od strane gosta na etihadu. Kraso jeste potpuno pao ali i ceo napad jer posle priprema shvaatili da imaju sigurno mesto. 3 pojacanja su itekako dobro donela konkurenciji plus igrači kao ivanic i katai iz povreda.
k

kikoman

pre 8 meseci

da bre, ja sam ocekivao bar bod u mancesteru, pa mora jednom i taj siti da kiksne...ae bre burgija ne....
p

pa kako sad to??

pre 8 meseci

zar nije Bahar preporodio zvezdu??? presing,trčanje, blokovi, prekid,ovo ono ....
v

vidim vi se razumete...

pre 8 meseci

u fudbal u pm. Komentarisete moj komentar, zadovoljni ste porazom. Ja imam pobednicki mentalitet, ja sam Zvezdas, nikada nisam zadovoljan porazom. Mene bilo sramota sto smo izgubili i naravno da sam video razloge sto smo izgubili. Kad sam video postavu znao sam da cemo izgubiti sto posto. u Mancesteru sam uvideo da nema pojma, nije izasao hrabro kao sto je pricao. Trebao je da izadje hrabro, da se postignu dva gola u prvom poluvremenu kako znamo i umemo i u drugom da se opredeli za taktiku iz prvog poluvremena. da je ubacio kangu i kataija, dva dokazano najbolja igraca Zvezde, garantujem zivotom da ne bi izgubili. no ja pricam ovde ljudima koji imaju dve leve noge, gde oni znaju ko sta gde kako treba da radi. pozz za Zvezdase.
S

Santoro

pre 8 meseci

Vladan je vec dve nedelje trener Apolona.
D

Drvo

pre 8 meseci

Kao što rekoh pre deset godina. Samo gubimo vreme sa ovom ligom. Terza osvesti se, bez regionalne lige i profesionalne skauting službe napredovaćemo brzinom puža i to samo do neke granice. TERZA ČUJEŠ LI ME? Hvataš li beleške?
D

Dejani

pre 8 meseci

Sa madjarima i rumunima.. Možda budemo i to gledali jednog dana.. Rumuni su isto korumpirani kao i mi, možda čak i više, dok Madjari nisu bas toliko. Prvo je potrebno da se krene sa tom temom, onda da se svi slože da se napravi ta liga pa tek onda da se udovolji svima… Teško je to sa našim lobanjama. Možda za dvije generacije, a možda nikada..
D

Drvo

pre 8 meseci

Svi su korumpirani, PSG, City, Barsa, Juventus, Milan....KORUMPIRANO.Poenta je da ne možeš da napreduješ fudbalski ako igraš lake utakmice. A ni ekonomski. Sa kime god liga, PROTIV koga god, samo da ima tenzije i života. Da ti pobeda znači, a ne da pobediš trećeg na tabeli u gostima i meh koga briga....NIKO TO NE GLEDA, može lik da stavi stolice iz NASA na sred zapada niko neće doći. Energija NULA. Daj najgore neprijatelje da se šibamo ako mora, samo ne ovo mrtvilo.
R

Raša P

pre 8 meseci

O tome Terza ne odlučuje. A što se regionalne lige tiče to može samo ako igraju Mađarska, Rumunija, Bugarska, Grčka i mi. U tom slučaju se ne bi moglo igrati nacionalno prvenstvo. Znači nikakve šanse nema za regionalnu ligu plus i ostali savezi to nebi prihvatili iz milion razloga
r

river plejt

pre 8 meseci

Zan budi se potreban si !!!
Ž

Žan Filip

pre 8 meseci

Mrzi me brate, loš fudbal, loš tereni, hoću kući.
P

Partymaker

pre 8 meseci

Video čovek naš fudbal i pokajao se
r

realnooo

pre 8 meseci

Igrac LS protziv najboljeg tima sveta, igraci ti ging na teren, igras pred svetom a ti igras kao unvredjena maceha? Mississippi da ne SL kriva? Nije nije, stav nula
A

ApsolutnoJa

pre 8 meseci

Oho, poceli smo sa nebulozama, covece idi pisi za kurir, informer itd
m

ma bitno da je

pre 8 meseci

došao iz Francuske,a kako će da igra totalno je nebitno....
b

buba mara

pre 8 meseci

...obarao na zadnjicu fudbalere Fenerbahčea - dodajem,otprilike onako kao što je na derbiju igrač Partizana bacio Degeneka na zadnjicu...
d

danci 6.kom

pre 8 meseci

Rrce navijac kluba koji titule video nije 6-7 godina a LS preko 20.god i koga deca iz Danske demoliraju sa 6tardom u Evropi,toliko o tome!
b

buba mara

pre 8 meseci

Kakvi ste vi navijači Zvezde"pacijenti"kada na moj komentar koji opisuje ono što je videla cela Evropa i smejala se toj"vožnji na zadnjici" lupate minuse...ne mogu da verujem da lažete sami sebe.Priznajte sebi,biće vam lakše...
b

buba mara

pre 8 meseci

@danci6.komada - kojom stazom je Degenek"leteo na zadnjici"zna li se?Pitam za druga...