Komentari na vest

Istorija holandskog fudbala ispisana perom srpskog arhitekte: Komandant surove čete Kopljanika Dušan Tadić

E

Ej

pre preko 2 godine

Razlika je samo da oni imaju infrastrukturu,dodjes na tulipan stadion trece lige prekrasno...
b

bojan5k91

pre preko 2 godine

Povest ili povijest? Mlad sam Srbin pa ne znam.
N

Neprozvani gost

pre preko 2 godine

Pitam se pitam: a kakav je učinak Dušana Tadića u reprezentaciji Srbije?
G

Gost MMS

pre preko 2 godine

Pozitivna nula!!!
G

Gost2205

pre preko 2 godine

...slovima u POVEST ....
P

PedjaPFCCCC

pre preko 2 godine

Steta sto je u godinama. Podseca me na onog Jamesa pre Svetskog Prvenstva kada je dosao u Real. Sto se tice tehnike i razumevanja Fudbala orginal. Gradjenje i Cuvanje slican Levandovskom, Da je mladji i da je brzi igrao bi on za Real, Bayern ili Liverpool.
e

ecka siti

pre preko 2 godine

Sigurno te ne potseca na Jamesa PRE svetskog prvenstva , jer pre toga niko nije ni cuo za njega. . .
b

baton d

pre preko 2 godine

Holandska liga malo jaca od kisele
@

@odgovor

pre preko 2 godine

A ti si verovatno igrao u jacim. Mogu misliti, nisu te zvali ni da branis ko malog, a kamoli da igras. Inace, ne znam da l je ijedan nas fudbaler napravio fudbalskiji potez u karijeri ikada, Mogao je Duca komotno u Kinu da uzme 2x vecu platu i da se zeza, al momak otisao da igra fudbala u jedan od najvecih klubova (Siti, Psz, pa cak i Celsi nisu nikako veci klubovi, da klinci ne krenu da se loze), postao vec legenda i sebi obezbedio i posao nakon karijere. Svaka cast Duco i srecno!
B

Baton

pre preko 2 godine

a kao Holandska.Liga je Bolja Od Kineske ne zna se samo koja je Gora Kineska ili Holandska Vidjeli smo kako moze igrati u Jacim ligama Npr Engleska gdje je igrao svaku 15 utakmicu
@

@odgovor

pre preko 2 godine

Au sine, pa ti se bodes. Dusan Tadic u PL: 14/15 31 utakmica 15/16 34 utakmice 16/17 33 utakmice 17/18 36 utakmica
G

Guster

pre preko 2 godine

Ljudi covek nije hteo da omalovazi Tadica, ja se slazem sa njim da je Holandska liga pola pola, gornji deo tabele su timovi koji su dobri, kad kazem dobri mislim da mogu da igraju sa Ajaksom, dodji deo tabele , su amateri i to svi znaju. Svaki klub koji udje is druge holandske lige je amaterski i zato prima od Ajaksa od 4 do 9 golova. Gledao sam sve utakmice Ajaksa ove sezone i ovi timovi koji su demolirani nisu uspeli da predju pola i povezu 6 pasova. Kad se na to doda da je Ajaks prejak tim koji bi se borio u Engleskoj za prvih 5 6 pozicija sigurno, ne vidim poentu ovoliko klubova u Holandiji, neko moje misljenje je da bi prvenstvo bilo mnogo jace da se smanji broj klubova i igra po 4 puta sa svakim.
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Terza reaguj!!!