Komentari na vest

Istorija: Sergej i Mitar od večeras u Ginisovoj knjizi rekorda!

S

Srbija 1999

pre oko 2 meseca

U toj ligi i moja baba ulazi u ginisovu knjigu kao najbolji strelac ikada ! Zbog takvih svo poslednji u grupi na Euro sa NULA bodova.
S

STVARAMO REKORDERE

pre oko 2 meseca

Pa naravno da su u Ginisovoj knjizi rekorda, kad napad ekipe predvodi igrač kojeg je stvorio Partizan.

Mitch

pre oko 2 meseca

Neka urade to u Evropi ne tamo nekim raspalim Azijskim ligama.
u

u smesnoj ligi kao sto je arabija

pre oko 2 meseca

Treba da se cudimo???
L

Liga sampinjona

pre oko 2 meseca

Uuuu jeee jaka liga do moga.Sve bivsi fudbaleri.
g

gostgg

pre oko 2 meseca

pa dobij 28 termina za redom pa se javi
Ч

Чудо невиђено

pre oko 2 meseca

А да није нека грешка?! Мора да је Фк Црвена Звезда! Терза реагуј код духа који лети изнад Маракане!
K

Kako to?!

pre oko 2 meseca

A Zvezdin niz pobeda od kad je došao Tvorza Mađija?!
L

Lazeta

pre oko 2 meseca

Svakako Dušan Vlahović prvi špic reprezentacije!!!
S

Svaka čast

pre oko 2 meseca

28 pobediti zaredom, neverovatan niz. Bravo Mitre bravo SMA
P

Pobeda je resenje

pre oko 2 meseca

Neka se Mitrovica i Sergej upisu u knjigu istorije u Nemačkoj i neka pocepaju mreže Engleske,Slovenije i Danske i da KONACNO prodjemo grupu u velikom stilu.Lazar Samardzic takodje mora u startnu postavi i mora biti mesta za Jan Karla Simica.Danijel Aleksic je jedno vreme cepao mreže u Turskoj u dresu Basaksehira steta sto se izgubio sa fudbalske mape znacio bi Srbiji.Nadam se da ce Jovica dobiti Sandi protiv Rusije i iskoristiti je da pokaze Piksiju da moze da računa na njega pored Mitrovica i Vlahovića.Ono sto Piksi mora da uradi je da KONACNO zategne nadu odbranu i sredinu terena jer tu Srbiji ozbiljno ali bas ozbiljno duva.Onda smo reprezentacija za velika dela.Sportski pozdrav.
P

Pdk

pre oko 2 meseca

Da zanemarim pocetak teksta... Za koja velika dela smo? Mozda da imamo Rodrija da krpi, a pozadi nam treba cela odbrana da bi bili za velika dela. To sto imamo trenutno golmana top, jednog u odbrani dobrog, na sredini prosek i u napadu malo iznad toga ne znaci da smo bitni. Nazalost, ali tako je.
@

@Pobeda

pre oko 2 meseca

Sve sto si rekao je istina, ali sve je to na zalost u domenu naucne fantastike. Samo da zategnemo odbranu, samo da igra ovaj, samo ovo, samo ono. Realnost je da imamo srecu da Mitru nije bitna liga i kako igra u klubu da bi dao maksimum, sto znaci da moze da se racuna na njega. SMS koji je naglasavan kao kljucni igrac, covek kojeg je navodno trazilo pole evrope, otisao je da se trudi jos manje. Neverovatan talenat koji u slaboj ligi prolazi lagano, i bez mnogo truda, na EP mislim da ce biti tesko.. Tu imamo i Tadica, pocetak dobar u Feneru, sada vec mesecima jako lose.. Vlahovic gore dole, ali igra. To su kljucni igraci. I za ove kljucne nisi siguran kako ce da odigraju, a mi sad pricamo o nekim dometima da prodjemo grupu, pisanju istorije i slicno.. Nemamo odbranu, vezni pogubljen, napad koji moze, i daje, gol dva tri po mecu, ali ne vredi ako pozadi pustimo isto toliko.. Lepa stvar je sto nam svi golmani igraju u klubovoma koji dozvoljava mnostvo suteva protivniku, pa eto bar oni su naviknuti na promaju u odbrani kada dodje reprezentacija. Nemamo mi ekipu, ni igru, za nesto vise od ucestvovanja i nade da pruzimo dobru... Od kako je igra procitana, sve je stalo, a selektor i dalje ponavlja isto, i rezultat uvek isti..Hm, to bese definicija, cega?!