Miloš Vulić i Teo Ernandez (© AFP)
Miloš Vulić i Teo Ernandez (© AFP)

Italija je zemlja za Miloša Vulića: Bivši Zvezdin vezista prelazi u Peruđu

Vreme čitanja: 2min | uto. 19.07.22. | 16:13

Drugi klub na Apeninima

Nije sve teklo prema zamislima kad su plasmani u pitanju, ali je Italija definitivno zemlja kao stvorena za Miloša Vulića. Oprobao se u Seriji A, lane bio u Seriji B i taman kad se činilo da će usled ispadanja Krotonea u Seriju C morati u rang niže stigla je na adresu 25-godišnjeg veziste ponuda koja mu odgovara.

U narednoj sezoni Vulić će nositi dres Peruđe. Većina mediji na Apeninima prenosi da je bivši član Napretka i Crvene zvezde dogovio uslove selidbe na stadionu „Renato Kuri“, da su i klubovi našli model poslovanja, te da bi transfer uskoro trebalo da bude ozvaničen.

Izabrane vesti

Nije naznačeno na koji vremenski period će saradnja biti ozvaničena, niti koliko će Krotone dobiti na ime obeštćenja, s obzirom da je Milošu ostala još godinu dana ugovora sa klubom iz Kalabrije. Zvao ga je i Kaljari, ali se klubovi nisu dogovorili oko uslova. Peruđa i Kortone jesu, pa će Miloš Vulić posle 47 utakmica za prethodni tim (dva gola, jedna asistencija) imati priliku da se dokaže na novoj adresi.

U sledećem prvenstvu jedan od ciljeva Peruđe biće da reprizira plasman u plej-of. Nada se da bi mogla i do promocije u elitni rang, pošto ju je pre nekoliko meseci na tom putu, u baražu, zaustavila Breša, da bi u narendoj rundi ispala od Monce koja se probila do Serije A.

Prethodno je Peruđa već dovela petoricu igrača: desnog beka Tijaga Kasasolu (Lacio), štopera Markosa Gvarda (Đenovu), golmana Stefana Đorija (Juventus), centralnog veznog Eduardija Janonija (Salernitana) i štopera Stipa Vulikića (Hrvatski Dragovoljac).

 


tagovi

Serija BPeruđaLetnji prelazni rok 2022TransferiMiloš Vulić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara