Komentari na vest

Italijani šalju špica na Marakanu: Juventus ga pre dve godine prodao za 4.000.000 evra, Zvezda mu odložila transfer u Belgiju

С

Србијан

pre gotovo 2 godine

Милан Павков, укупно рачунајући игре у Радничком, Војводини и Звезди, у 217 наступа на терену провео 12544 минута (одн. 139 целих утакмица и 34 минута) и за то време постигао 84 и наместио 26 голова. У Звезди, у 146 наступа сакупио 7652 минута (одн. 85 целих утакмица и 2 минута), и за то време дао 56 и наместио 19 голова. Статистика трансфермаркта. Колико је центарфора Звезде имало јачи просек од тога? 85 утакмица 56 голова 19 асистенција
V

Vranic 1979

pre gotovo 2 godine

Decko je igrao protiv nas u dresu omonije I nije nista specialno prikazao kao I u ligi evrope te sezone bolje resenje je Jira sor iz slavie prag postigao sest pogodaka u ligi konferencije proljetos
M

Makijan

pre gotovo 2 godine

Ja samo ne znam sta ce nam Ben sa 33 godine platom od 60k mesecno na klupi? Uz duzno postovanje za sve sto je ucinio ne sporim nista, ali neisplativo skroz. Isto i Sanogo 33 god. bice na klupi verovatno. Krsticic takodje. A Falco se ni ne zna gde je sopinguje verovatno negde po Italiji a placamo ga. Mislim da ce Ohi biti prodat, i Erakovic na kraju kvalifikacija i mozda Ivanic. Za prvu dvojicu mozemo uzeti izmedju 12 i 15 miliona. S obzirom na novac od Evrope verovatan ove godine i prodaje, imajuci u vidu da sledece godine idemo direktno u LS i u kasu ubacujemo 20+miliona mislim realno. Treba realno razbiti kasu za Desersa i desnog beka. Ne vidim ni ovako ko moze u nasoj ligi da nam pridje a nek moli sa jos dva kapitalca.
D

Dupla Kruna

pre gotovo 2 godine

PRODATI BENA I PAVKOVA,DOVESTI ONOG SPICA IZ FEJNORDA I TO JE TO! OHI,PESIC I ON,3 SPICA ZA LS!
C

Coan01

pre gotovo 2 godine

Desni bek pod hitno da se nađe,Borjan najverovatnije ide nakon svetskog,da smo pametni da ga dobro unovčimo i za zamenu dovedemo Dibusza iz Ferencvarosa,lik nenormalno dobro brani a i reprezentativac je Mađarske,može čak i fenomenalno da se zaradi na njemu,špicevi nam nisu potrebni jer je Ohi ostavio sasvim solidan utisak,Pavkov nam.uvek treba jer ako ništa hoće ga lopta i gol i takvi igrači nam uvek trebaju,Pešić je stigao u punoj formi tako da ne vidim potrebu za još jednim špicem,a ako već dajemo silne milione treba da dovedemo proverenog i ozbiljnog špica makar dali i 3-4 miliona evra ali da to bude kako treba,Dessers ne dolazi 95% jer da se ne lažemo sigurno ima bar 3-4 bolje ponude od Zvezde,fali nam još štoper i ako Milunović dođe to je ok,ali Pankov ne može da nam bude igrač za Evropu. Sve u svemu Gobelju pod hitno prodati,Pankova ostaviti za Superligu,dovesti Milunovića i desnog beka ali i ozbiljnog levog beka koji može da zameni Rodiću jer ovo stvarno više nema nikakvog smila i manje više to je to.
S

Sal

pre gotovo 2 godine

Tako je, trošićemo mesto stranca na golmana. Jer Borjan je užas, evo pet godina već nas vodi u grupne faze.
M

Mmmmm89

pre gotovo 2 godine

Pavkov i Ohi idu, a glavno pojacanje je Desers iz Genka, a ovaj posto je mlad bice 3 spic jer nam se moze 😂 A bek uskoro stize provereno stranac😉
C

Coveceee

pre gotovo 2 godine

Ne vidim potrebu za jos jednim spicem, imamo Silju, Ohija, Pavkova, pominje se onaj Desers ili Dresers kako vec da ce isto da dodje, sad i ovaj. Terza i Mrkela bolje bekove da pocnu da traze jer spiceva imaju na pretek.
M

Mareeeeeeeee

pre gotovo 2 godine

Jedino sto vidim pozitivno sto je igrao zadnju sezonu 25 utakmica, mada se i nije nadavao golova, velika prednost je sto je mlad, ali toga se i bojim veliki je rizik ga platiti toliko, sobzirom da se u Svajcarskoj igra slaba odbrana, da pada dosta golova i da je igrao u proseku 70 min malo je to za tim koji ce verovatno igrati Ligu Sampiona, previse rizika iako on moze recimo da eksplodira u tim godinama, ali to je sve pitanje, da li ce se uopste uklopiti u ekipu, da li ce dati svoj maksimum, nadam se da je skauting sluzba ga pratila duze vreme, a ne par dana dok ganjamo zadnje opcije pred kraj prelaznog roka. Mislim da je za klasu bolji onaj iz Fejnorda, vredi vise, ali takav nam spic fali. Nadam se da gresim za ovog momka i da ce ako predje zaista nesto uraditi ozbiljno.
R

Rosso

pre gotovo 2 godine

Stil igre kao Nwankwo Kanu.
G

Gostfkcz021

pre gotovo 2 godine

Najjači utisak je što od svih ovih komentara,bilo pozitivnih ili negativnih, bar 80-90% njih nikad ranije nije ni čulo za ovog igrača, niti zna bilo šta o njemu, ali ipak daju sebi za pravo da kritikuju, ili hvale.. Nezahvalno je jako donositi zaključke na osnovu snimka sa you tube od par minuta...Na osnovu snimka, pre bi se reklo da ima solidan kvalitet, lepo građen za špic igrača, snažan, brz, probojan, ima sasvim pristojnu tehniku.. Ali to ne garantuje da bi se uklopio i snašao u Zvezdi, ili da bi bio značajno pojačanje za Evropu.. Za našu ligu bi bio sasvim dobar igrač sigurno,a za Evropu bi morali da ga vidimo na delu, to je uvek rizik i mana.. Prednost je što je mlad i željan dokazivanja i što bi se u perspektivi moglo lepo zaraditi od njegove prodaje..
S

Sal

pre gotovo 2 godine

Upravo sam želeo da najozbiljnije zamolim svih 180 i kusur komentatora, da se jave i kažu da li su ikada gledali ovog momka i ako jesu, koliko utakmica?
R

Real

pre gotovo 2 godine

Sta ce vam jos jedan špic osim alo niste prodali Ohija. A bekovi ni za lek.
Z

Zvlat BG

pre gotovo 2 godine

Italijanska veza. Milano, Davide Lipi.
A

Assistent

pre gotovo 2 godine

Zar nije stigao skoro jedan napadac?Marine imas li ti nekog ,tolike veze i poznanstva po Evropi,dovedi nekog igraca,sigurno ce biti bolji od mnogih sto su u predhodnom periodu nosili dres CZ.
D

Dragan Žvala

pre gotovo 2 godine

Mouče, Fibel, Sumaila, Tomane, Kafu, Spiridonović, Ebisilio, Jevtović, Kanjas, Meleg, Bakajoko, La Para, Rišairo, Dioni, Bakajoko, Pićini, Falko, Rikardinjo, Žander, Krstičić, sad i Volt Dizni Pešić. Legat najboljeg sportskog direktora u skorijoj istoriji. Proćerdao cirka 20 miliona evara.

gemathegreat

pre gotovo 2 godine

33-ći u evropi zato ne žvali.
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

Преотимамо га велесили Лувену. Да није ово Диони или Бакајоко у најави.
Ј

Јосиф

pre gotovo 2 godine

Циркус колорадо! Овај неможе у другој швајцарској лиги да игра, а ми га доводимо за ЛШ. Па и Бакајока је интер довео, па шта?
m

meka stolica

pre gotovo 2 godine

OVO JE SPIC ZA ZVEZDU
G

Gostgost

pre gotovo 2 godine

Jedno je sigurno, CZ je napredovala na UEFA listi, super Liga Srbije je napredovala na listi, nedavnome Transfermarkt podigao vrednost kompletne SLS,i vrednosti igrača,pogotovo Zvede.Igračima više CZ nije zadnji izbor, i nije više da se igrači cenkaju hoće li ili neće u CZ, očito je i menadžerima bitno da uvale nekoga u CZ… hteo sam reći “svi bi kod Mice na kafu”..
D

Doce

pre gotovo 2 godine

Koji je ovo po redu spic u zadnjih mjesec dana?
I

Isto

pre gotovo 2 godine

Zvuci dobro, ali takva najava je bila i za Dionija pre godinu dana...
G

Gotova priča

pre gotovo 2 godine

Ma ovo su priče za popunjavanje medijskog prostora, stiže Siril Desers.
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Ovaj isti Bakajoko,
G

Gost 013

pre gotovo 2 godine

Opet bek! Pa dokle više sa tim bekovima?!
M

Mr Joker

pre gotovo 2 godine

Kako je ovaj lik fudbaler?
p

plavac

pre gotovo 2 godine

sastavi i ti yt klip od 5m na seniorskom nivou,prodaj dedovinu i daj je nekom od prvoklasnih balkanskih menaĐera i da vidiš tekstova po portalima
R

Rajče

pre gotovo 2 godine

Još edan mačka u djaku. Partizan dovodi bolja pojačanjo. Sledećo godinu Partizan ide direkzno u u ligi od šampioma. Zveuda izpada od Dudelange. Samoda sve bude bez prevare i otimsčine i kradje zor brh o da takoje Partizan će bidne prvak i na ligu i na kup.
С

Срб

pre gotovo 2 godine

Ајде брате сад све ово преведи ако те не мрзи!
D

Daj faul

pre gotovo 2 godine

Bolje Andrija Milosevic prica slovenacki nego ti srpski!
N

Nije ti dobro

pre gotovo 2 godine

Ne postoji nauka koja bi njega mogla da objasni.

Mr 007

pre gotovo 2 godine

Moze da bude dobra opklada. Mlad je igrac,brz,zna da zagradi loptu iako je nizak za spica i ima dobru zavrsnicu. Vredi rizikovati,ali smatram da je 2 miliona evra sasvim dovoljno za obestecenje u ovom trenutku.
G

Guest

pre gotovo 2 godine

500k ako hoće i neke procente dosta im je.
V

Visente Del Boske

pre gotovo 2 godine

Treba dovesti drugacijeg tipa napadaca nekog koji je nizi brzi sa dobrim driblingom,jer su Pesic,Ohi i Pavkov isti
T

Tacno tako

pre gotovo 2 godine

AKO nisu prodali i Ohija i Pavkova onda nam treba brz napadac, nisko teziste, dribling u trku. Krakatih sidrasa i cekalica imamo
K

Kon

pre gotovo 2 godine

Jbt svaki drugi dan novi napadač za koga je Zvezda zainteresovana. I Levandovski je bio u igri ali problem su bile finansije.
R

Raša P

pre gotovo 2 godine

Zvezda sa ovom vešću nema ništa!!!
p

plavac

pre gotovo 2 godine

kako be nema,u papirima 600k evara plata,terzi na ruke bar 150k za tompuse,ovce site i vukovi na broju
b

barranjaccccccccccc

pre gotovo 2 godine

Juventus ---> Bazel--->Omonija---->Grashopers......karijere uspešnih idu u obrnutom smeru, bojim se da je ovo samo pranje para u fazonu dva transfera Zvezdi pa jedan za "ekipu iz ćoška".
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Lici na Bockov pocetak karijere.
e

ef21

pre gotovo 2 godine

Nemojmo opet nekog koji se negde nije snašao i onda proradio u malom švajcarskom klubu. Tako je i bakajoko proradio u sankt galenu jer je to njegov nivo. Nekd su stvari jednostavne.
G

Gost Djape

pre gotovo 2 godine

Ovo sto se vidi na ovom snimku, pokazuje da je momak brz, snazan u duelima, nesebican, zna i da asistira, daje golove i glavom i nogom, prilicno skild, ima dobru motoriku i pregled igre. Takodje mlad igrac 21 godina. Ako je moguce da se dovede, dovodi odmah, i ako u Zvezdi eksplodira eto nam dobrog spica za narednih par sezona, a posle mozemo uzeti i dobre pare za njega, jer je dovoljno mlad iza to.
J

Jasno

pre gotovo 2 godine

Desers je Zvezdin, a sve ostalo klikovi.
R

Reč je reč

pre gotovo 2 godine

Nadam se da je ovo kašikara
7

777

pre gotovo 2 godine

Nema teorije da dodje jos jedan spic... Ima, pod uslovom da Marakanu napuste Ohi i Pavkov inace da u ekipi imamo Pesica, Pavkova i nekog stranca nema teorije, sam Ohi ce vrlo brzo biti prodat videcete i sami...
R

Ros

pre gotovo 2 godine

Ali najjači su mi ovi "navijači", što pišu da se dovede "ONAJ IGRAČ IZ FEJNORDA"! Taj mora da je klasa, iako mu ni ime ne znaju.
D

Da iako

pre gotovo 2 godine

su ga upoznali u dvomecu
G

Gost333

pre gotovo 2 godine

Daj još bar 3 špica, nebitno što nema ni jednog beka. Jeste, svi pišu isto, al ne mogu da shvatim jel nas to za bekove namerno zezaju ili samo zezaju klub od koga se enormno bogate.
B

Blef

pre gotovo 2 godine

Zašto Zvezda ne dovede trenutno najboljeg strijelca Lige Konferencija sa 4 gola?! Upravo dao gol makazicama. Ni manje ni više nego Nikola Krstović.
N

Nijesmo

pre gotovo 2 godine

bili zadovoljni,zato je bio i prodat.
N

Nebitan10

pre gotovo 2 godine

Znaci ona slika Silje u zvezdinom dresu je fotosop 🤣
A

Archie

pre gotovo 2 godine

Voleo bih da Zvezda ispadne iz kvalifikacija samo zato što se ovako bahato razbacuje milionima, a ne plaća državi i njenim građanima porez koji im duguje. U isto vreme na današnji dan FK Vojvodina duguje državi tačno NULA DINARA, a država se prema njoj odnosi kao maćeha, dok ovima sve toleriše.
Н

Никола ДС

pre gotovo 2 godine

Eto vama drđava plaća dugove i sve i opet nemaš obraza da kenjaš na net. 6g igramo Evropu! A sad ćemo dva puta za redom u LŠ
A

Archie

pre gotovo 2 godine

Ako igrate stalno Evropu i puni ste para zašto primate onda donacije od države i ne plaćate joj šta joj dugujete?
7

777

pre gotovo 2 godine

Uuu "Firmas" izvini nismo te prepoznali po tvojoj teoriji znaci TVOJ KK Partizan treba pod mac bato istog trenutka. Jer ako se neko razbacije to su oni. FK Zvezda izuzev Bukarija uopste se nije razbacivala on je papreno placen 2 milke. Ti sto svaki dan racunas igrace koji nas povezuju preko medija to je tvoj problem vec su nas povezali sa jedno 4 spica, 4 beka, 3 stopera i svi ako "dodju" bice skupo placeni. Ima samo jedan problem NIKO od tihnavedenih "ako dodje" nije dosao... Moj ti savet da racunas ko je dosao u Zvezdu a ne koga povezuju sa Zvezdom onda ces mozda ukapirati da se Zvezda uopste nije razbacivala Pesic, Mitrovic izlazne klauzole imali i nisu skupo placeni, Kangva dosao kao slobodan igrac, jedino gde se puklo je za Bukarija 2 miliona...
A

Archie

pre gotovo 2 godine

@777 Farbaj nekog drugog. Bukari 2 miliona, Pešić 800 000, Kangva 700 000 po Transfermarktu, Mitrović 500 000, a tu sigurno nije kraj. Zimus Motika 2,5 miliona. Još ko zna kolike plate nabrojani primaju.
S

Sotir

pre gotovo 2 godine

@777 pa ja ne mogu da verujem! Covek ti prica o Vojvodini i ti prozivas Partizan!! Vi ste opsednuti Partizanom! Do sad ste dali 3,5 milona! Malo li je?
D

Delija33

pre gotovo 2 godine

Dessers ima jos dve godine ugovora a vrednost mu se procenjuje na 6 mil..e ako je zvezda spremna da plati 4-7 miliona (neznam koliko traze) onda je zvezdin ako su se vec sa igracem dogovorili
D

Da ali

pre gotovo 2 godine

Ima se moze se komsija gazda 100%.
F

FM’d

pre gotovo 2 godine

Secam se ovog kad smo igrali protiv Omonie pre 2 god, igrao nesto malo pre kraj duela. Ovaj je na istom nivou kao Mustafa trenutno, nikako 2.5 miliona za njega. Tesko je
C

CaleB pravi

pre gotovo 2 godine

Jedino sto moze da se vidi na ovom YT klipu - je da je zaista brz...za ostale atribute - da se bogu pomolimo...kakav god da je - od onog Diznijevog junaka iz Mikijevog almanaha - je bolji.
N

Nikola021

pre gotovo 2 godine

Pa vise bi se obradovali da nam dodje onaj iz Fejnorda.Ono u fazonu je.Vec je punio grobare,pa da nastavi..
J

Jedan u nizu

pre gotovo 2 godine

Ma nema ništa od ovog. Zvezda dovodi Desersa.
A

Austrijanac

pre gotovo 2 godine

Dovode jos jednog napadaca pored ohija, pavkova i sad silje? Rekao bi da je ili pavkov ili ohi vec prodan. Ili cak obojica?
M

Mu Idžicu

pre gotovo 2 godine

Voleo bi kada bi probali sa Barsinim klincem ime mu je Musa Wag. Vredi 1 500 000, sad da li postoji mogućnost da se dovede na pozajmicu sa otkupom ugovora te znam. Inače navijam za Partizan ali Evropska takmičenja ne smeju da trpe zbog rivalstva.
O

Opsaaka

pre gotovo 2 godine

Potpisao za Goricu u Hrvatskoj.
1

123098

pre gotovo 2 godine

Desni bek. Eno ga u Hrvatskoj. Potpisao za Goricu. Besplatno uz procente od iduće prodaje.
G

GOST 510

pre gotovo 2 godine

Gde se njega seti !? Kako je to bio dobar igrač, strašno je obećavao. Mislio sam da će postati velika zvezda. Ne znam šta mu se desilo da tako potone.
M

Mu Idžicu

pre gotovo 2 godine

Hvala na informaciji. Sećam se da je bio strašan potancijal sa 18. Ali kladim se da nije potropen talenat još ima vremena da pokaže. Ali je sramota da je Gorica dovela njega a ovi naši šarlatani nisu probali. Jer da jesu sigurno bi uspeli
O

Out

pre gotovo 2 godine

Ne dovodite više "pojačanja" iz Italije.
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Dolazi iz Švajcarske, tako da nije frka. Italijanske su samo novine odakle je preneta vest. Uostalom najbolji napadač ovog veka na Balkanu - Boćko Silni je došao iz Italije. Nema pravila.
N

Neša CZBG

pre gotovo 2 godine

Ni grashopers ga nije hteo, a za zvezdu je dobar. Još jedan promašaj na vidiku. Dokle više!
Н

Нешо гробаре

pre gotovo 2 godine

Има и тога, али никад не мешај фудбалске захтеве швајцараца, немаца, аустријанца итд. Они траже у линији све сскоцкано без импровизација док је у итлији други случај, не кажем да би овде кидао али многи ниссу успели у итлији или обраатно у немчкој са другом филозофијом фудбала.
O

Ohi prvi Spic

pre gotovo 2 godine

OHI JE ZA OVOG IZMISLIO FUDBAL,33.GOLA NA 40 MECEVA,A ONI TERAJU DECKA IZ KLUBA NAKON SAMO 6 MESECI CCC.....
m

madmix

pre gotovo 2 godine

niko njega ne tera ali imaju dobru ponudu(3mil) sa obzirom da su ga ćapili za dž...sa tim parama uz malu doplatu,mogu uzeti još boljeg
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Ohi je vrljoka. Tih 33 golova protiv krš ekipa može i moja baba da da.
S

Simić

pre gotovo 2 godine

Madmix, a ovaj je još bolji???
r

reb8888

pre gotovo 2 godine

...pa koja je racunica da prodas nekoga za 3M zato sto si ga doveo za dz a da platis 2.5M nekoga ko ne vredi ni priblizno tome...
S

Spic iz Fejnorda

pre gotovo 2 godine

NE ZELIMO OVOG NOVOG BAKAJOKA IZ ITALIJE,HOCEMO ONOG SPICA IZ FEJNORDA!
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Ne, bas obrnuto hocemo, mladog talentovanog spica, koji moze jos da napreduje, umesto precenenog polutana od 4 miliona i milion plata.
O

On ti je

pre gotovo 2 godine

bio nadahnut samo protiv Partizana inače nije nista posebno. Samo je brz kao kobra i cepa mreže.
M

Marselinjo Karioka

pre gotovo 2 godine

Pavkov i Ohi su prodati.prvi u malmo a drugi u USA.
O

Otkud ti to?

pre gotovo 2 godine

?
O

Opsaala

pre gotovo 2 godine

To su bile priče da obojica imaju ponude od tamo. Ohi valjda za 3 mil, a Pavkov za milion. Ali nije se dalje odmaklo od priča.
P

Perun91

pre gotovo 2 godine

Cim ga trazi Leven, mora da je igracina, nema sta...
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre gotovo 2 godine

Kangva, Bukari,,,, pa i Mitrović, ZA OVE TRANSFERE ALAL VERA I KAPA DOLE.... KO GOD DA JE ZASLUŽAN. POD OBAVEZNO DOVESTI DESNOG BEKA,,, I NIŠTA VIŠE, TO JE TO. Dovođenje, ovog Mamadua je ne daj Bože ni Našem neprijatelju, Maksimovića, klasična ugradnja kombinacija, Milunovića???? Da li su to POJAČANJA ZA LIGU ŠAMPIONA????? Pa naravno da nisu ni za LIGU NADE TOPČAGIĆ.
D

Don Vito Corleone

pre gotovo 2 godine

Dovodiš Pešića koji ništa nije kvalitetniji od Ohija. Hoćeš da dovedeš ovog Sanea koji ništa nije kvalitetniji od Ohija i od Pešića. Ako ne možeš da dovedeš kvalitetnog špica, nemoj nikoga da dovodiš. Ali se čini da su rešili pod hitno prodaju Ohija, od koga su se ogrešili. Pravda za Ohija.
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

По квалитету: Охи Пешић Павков.
7

73

pre gotovo 2 godine

Najuriti sve odbrambene igrace...koji ce nam I napraviti tim od 10 centarfor igraca,da nas Evropa vidi... Pavkov i Ohi dodjose do bekova
Z

ZONJO

pre gotovo 2 godine

Bahati se drzavni bankomat bez i malo stida i srama, a i za ocekivat je kad sede na obraz.
П

Пихи

pre gotovo 2 godine

Бахаћење би било да смо блокирали прелазак Јовића међ љубичасте и потписали га на 4 године. Државни милиони иду у далеко већој количини на много велике глупости од којих нема вајде да ће врати уложено
Z

Zzzp

pre gotovo 2 godine

Ne ložite se, ovo je 10. po redu špic koji neće doći, vidi se pravilnost u ovim tekstovima a to su ogromne interakcije čitalaca i to je sve, svaki put ista priča.
S

Sima Arauho

pre gotovo 2 godine

Svajcarci nemaju ali madjija ima za obestecenje?!
1

1312

pre gotovo 2 godine

Ovi Italijani svaki dan šalji neku Panakotu u Zvezdu!
a

acabre81

pre gotovo 2 godine

Ovaj Mrkela nema pojma sta ce nam jos jedan spic,mora da ima jos neki promasaj izgleda mi...promasaji bez kazne a skupi: Zander,Kanjas,La para,falko,bakajoko,motika itd.
Đ

Đukin fan

pre gotovo 2 godine

Kafu,Mouuuuččče,Ruiz,Dioni,Bakakojoko,Garsija,Rišairo,Edson,Rikardinjo..duga lista..a tek likovi poput Čaušića i ostalih...Preko 25 igrača su kiksnuli,bacili par desetina miliona € i zbog tih škartova,pripalo minimum 4-5 mladih igrača,koji nisu mogli da priđu,ni do priprema posle omladinske skole..I sad su po pozajmicama,realno bez šanse da se vrate
w

widzew

pre gotovo 2 godine

Samo ne dovodite Maksimovica molim vas! Proslo je njegovo vreme! Da je valjao ostao bi u Italiji. Svi bi sad oni da se vracaju, laka lova a ne mora nesto puno da se muci! Do juce ne bi ni pogledao u pravcu marakane! Samo se pitam kako ce da ppravdaju toliko gomilanje igraca ako kojim slucajem Zvedza ne osvoji titulu pa ostane bez LS?!
d

darkobg

pre gotovo 2 godine

Ti znaci već tipujes da nema ništa od titule i LS? Pa kako misliš da.dodjes do cilja ako ne uložis?
b

benko123

pre gotovo 2 godine

Terza reaguj hitro na hitroga sanea
U

Ub ub ub

pre gotovo 2 godine

Ma dovesce se i 15 Spic,ako treba Vucic licno ce da ga dovede
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

Колико нам шпицева треба?
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Dva, Ovaj i Pesic. Eventualno Pavkov kao treci ako hoce da pristane na jedno 4 puta manju platu i da plus radi kao redar kad nije u sastavu.
R

Raider

pre gotovo 2 godine

Da li ste normalni, bekove nemate, levi vam igra 50 minuta, o desnom necu ni rec da pisem, kakav spic??? da ne trazite levo krilo?

Mali peca

pre gotovo 2 godine

ST ;Ohi,pavkov,pesic LM-CAM-RM: katai,ivanic,bukari rezerve:Mustafa,mitrovic,lucic,motika,Ben, 11 igraca na 4 pozicije,od toga njih 8 se bori za 3 mesta. Prevelika guzva moraju bar 3 igraca da odu (jedan spic)
O

Objective

pre gotovo 2 godine

Ne ložite se na velikih "4 miliona eura". To je bilo u plusvalenza stileu, u suprotnom pravcu je otišao jedan njihov igrač za identična 4 miliona eura.

Bojank91

pre gotovo 2 godine

Ovaj tek ima mesta za napredak. Samo, kako ga iskoristiti pored Pešića?
S

SUNĐER BOB

pre gotovo 2 godine

ovaj je novi Fioni samo mlađi..daj bre otvoritr se sa pravog spica , manite se šilje i paja patka
B

BokiUSA

pre gotovo 2 godine

Nije mi jasno zasto se zuri sa gomilanjem igraca? Imamo dobar tim i ako nas pogleda malko sreca ulazimo u LS i ove godine. Podrazumeva se i iduce.... popunjeni smo i ovakvim brzim i ne promisljenim gomilanjem opet cemo praviti milionske greske.
M

Miksea

pre gotovo 2 godine

Nije loš, iz dobre škole, mlad, perspektiva da dobro odigra i bude pozvan u reprezentaciju. Kupuj Mrkela.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD(ONAJ PRAVI)

pre gotovo 2 godine

Mamadu Kali Sane??!!???? Jel čuo neko za o ovog, ali pošteno?? ??? sve što niko neće, sve što nikom ne treba povezuje se sa Zvezdom. Pa kad se jednom proguta : Mouče, Fibel, Sumaila, Tomane, Kafu, Spiridonović, Ebisilio, Jevtović, Kanjas, Meleg, Bakajoko, La Para, Rišairo, Dioni, Bakajoko, Pićini, Rikardinjo, Žander, Stojiljković, itddddddd,,,,,,,, zašto se ne bi probalo i sa ovim za koga niko u Srbiji nije čuo. Molim dežurnog čuvara lika i dela, da pod hitno izluči pljuvačku na ovu kritiku.
z

zaks

pre gotovo 2 godine

Halo, dečko ima 21 godinu.A zašto se odmah svi palite na ove vijesti Mozarta? Vi kao da ga je Zvezda već kupila , a ja mislim da niko u Zvezdi ovoga nije ni spomenuo, čista paljevina masa.
Z

Zn

pre gotovo 2 godine

Kad se setim da je Bakajoko bio u Interu, pa kako ljudi moji, kako… ovaj ako dodje mozemo igrati sa dva tima nase prvenstvo koliko imamo igraca, da grobari budu treci😂
Б

Брат од Генија

pre gotovo 2 godine

Довешће и голмана само оно што треба неће никада. Људи морате бекове да доведете пустите више нападаче крила и остале
D

Dokle više

pre gotovo 2 godine

Koliko ste dosadni sa bekovima. Kakvi bekovi? Žander, Hajdin? Dovešće se jedan top desni bek stranac i to je to. Dovešće se kad se posao završi, a do tada vreme ne sme da stane. Po nekima ovde vreme treba da stane i sve da stane dok se ne potpiše desni bek. Šta se sve ovde neće pročitati.
s

spartacus

pre gotovo 2 godine

sta je sa zuletom stojkovicem, on je bio dobar onu prvu sezonu...
g

gr4rff

pre gotovo 2 godine

igrac koji moze da igra samo u ekipama koje igraju na kontru i brzu tranziciju sto mi igramo samo u evropi ali on nije taj njivo da moze da igra ligu sampiona ili evrope a verovatni nikad nece ni biti sa obzirom na to da se njegova igra zasnica na njegovim fizickim predispozicijama koje se godinama ili povredama gube i cak i vrhunski igraci (michael owen...)postaju prosecni a ne igraci koji nisu ni blizu tog levela.
A

A koji

pre gotovo 2 godine

Profil ne odgovara?Mladi,stari,brzi,sporiji, visoki,nizi...veliki vodja sipa samo kupuj... Sta zna sponzorusa sta je 3000 igraca pod ugovorom-nemoj samo da neki promakne,platice sve sirotinja raja za srecu svog velikog vodje...A Partizan...rezervni igrac Cuke-i onda polupusmeni botovi porede ekipe...
N

Nije ti

pre gotovo 2 godine

treb'o ovaj komentar toliko sam se potres'o zbog Partizana da to nije normalno.
V

VAR

pre gotovo 2 godine

Zato si ti "pusmen" za sve pare.
G

Gosthjk

pre gotovo 2 godine

A odakle kk Partizanu koji lagano trosi vise od fk Zvezde? Ej, kosarkaski klub najveci potrosac! Ko tu casti?
G

GostBS

pre gotovo 2 godine

Dovedite Luisa Suareza, slobodan je igrac
F

Florida

pre gotovo 2 godine

Dovedite njega bolji je od Boacia ,moze se dograditi i brz je isplatice se.Samo jako Zvezdo.!!!!!!!
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Daj ovog, 21 godina, brz , skocan, tehnicar, to je to.
I

Iskorak

pre gotovo 2 godine

Vilfred Kanga je i za vikend dao gol. Veoma je sličan Desersu sa kojim Zvezda ima dogovor ali je i mlađi. Ovaj špic je još mlađi od Kange i Desersa i čim je bio Juventusov to nešto znači. Ima i sličnu minutažu u Bazelu kao i Kanga u Bojsima jer su mlađi igrači i to je put kojima treba da se krene u dovođenju igrača. Jang Bojsi su za Kangu tražili Zvezdi da plati 5 miliona. Zvezda u igri ima 2 LŠ, a biće i prodaja te mora da se napravi iskorak.
a

ajs78s

pre gotovo 2 godine

vilfred kanga i desers od slicnosti imaju da su oboica su crnci.
a

aleksa jevtić 21

pre gotovo 2 godine

Kako imamo dogovor sa Desersom?
G

Gost❤️❤️❤️❤️

pre gotovo 2 godine

Bio je i Bakajoko u Interu pa to nista ne znaci... I ima mnogo takvih primerai Lazar Markovic je bio u Liverpulu pa opet corak...
y

yb

pre gotovo 2 godine

Brz igra s obe noge, nije alav pa čak možda i zna da ubaci u mrezu, pitanje je sto ovakav igrač ne igra u ligama petica?
D

Dokle više

pre gotovo 2 godine

Možda što mu je 21. tek? Nisu mu se poklopile kockice sa tadašnjim saigračima, manja minutaža? To pitanje "zašto nije u ligama petice", "da je valjao" su najgora vrsta komentara na internetu. Ništa, onda Terza treba da dovodi igrače iz prvog tima Barse da bi svi bili zadovoljni.
Z

Zigi

pre gotovo 2 godine

I zašto Grashopers nije hteo da ga otkupi?
G

Gost11

pre gotovo 2 godine

Patka?
G

Gostxx

pre gotovo 2 godine

Ovaj ne deluje rdjavo
N

Napredujemo lagano

pre gotovo 2 godine

Secam se ovog kada je igrao za Omoniju protiv nas. Bio je tad na pozajmici iz Bazela, a ja sam se zapitao kako mi ne dovemo tako nekog mladog perspektivnog a ne nekog matorog Falcinelija:))
D

Doktor43

pre gotovo 2 godine

Čemu loženje, tekst nije potpisan od strane nijednog novinara, ovo je čisto da se skrene tema sa onog što sleduje narednih dana! Stiže B O M B A !
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Mladi igrac ispod radara uvek pre "bombe"
P

Poznato već

pre gotovo 2 godine

Desers je završen.
B

Bejli

pre gotovo 2 godine

Nemojte da se za***ete pa slučajno da dovedete beka... a mozzartsport da objavi nekad i moj komentar slobodno.
a

abc

pre gotovo 2 godine

Zvezda treba da se pobrine da partizan odigra što je moguće manje zatvorenih utakmica, da stalno ukazuje na tu anomaliju, jer kad imate takvog konkurenta za titulu to postaje iscrpljujuće...Prvo svesti partizan na 90% zatvorenih utakmica sa sadašnjih 97%, za dobrobit fudbala kao igre, nastaviti raditi na tome.
o

objektivnost

pre gotovo 2 godine

Ohi kad da 9 na 15 utakmica je - nije se snasao, a ovi ostali sto dolaze sto im je statistaika 10 na 25 - sjajana statitstika , ili u zvezdi znaju da su vec prodali ohija pa traze spica , ili su totalni debili sto ga teraju iz kluba posle pola godine ...
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Ne pratiš vesti sa dovoljnom pažnjom. Ohi i njegov menadžer imaju dogovor sa zvezdom,ako stigne bolja ponuda za igrača (više para) i zvezda bude zadovoljna obeštećenjem,da ga zvezda pusti. Zato se traži još jedan špic.
P

Premijer

pre gotovo 2 godine

Jeste uprli u tog Ohija… Kao da je Lewa pa tolika halabuka. Covek goli prosek, nije bolji ni od Pavkova. Sve golove sto je dao ubacio ili u praznu mrezu ili sa 5 metara. Ni jedan izvan 16m ili bar neki trzaj glavom. Trci ko veverica, prijem i gradjenje lopte losije od Krstovica. Zakljucak je da statistika nista ne znaci. Sportski pozdrav!
Z

Znaciii

pre gotovo 2 godine

Pavkov i Ohi odlaze ja ne vidim drugu mogucnost.
S

Savatije

pre gotovo 2 godine

Oni odlaze, a stiže novi Bakajoko 🙄
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Naravno. I treba. Oba igraca nivo za Vojvodinu.

Stoska92

pre gotovo 2 godine

Prvi tim ce nam biti sa napadacimo samo, bez potrebno nagomilavanje igraca na istim pozicijama
G

Gost997

pre gotovo 2 godine

Tako je samo gomilaj napadace. malo nam je 3, a sto Rodic 5 godinu igra sam i sto nam je jedini bek Gobeljic rekreqtivac ispred zgrade nikom nista, sve te pare daj za desnog beka i ne sekiraj se ima ko da daje golove
G

Gostivoje

pre gotovo 2 godine

bravo , momak brz kao munja , na jna muk
r

reljabasara

pre gotovo 2 godine

ja sam ga pratio, dobro se kreće i otvara prostore
G

Gostik

pre gotovo 2 godine

sta ce nam 4 napadaca aman zaman
S

Sischke

pre gotovo 2 godine

Ma šta vas briga ,kad je budzet neograničen ,sve će država Srbija da pokrije !
J

JodzaBn

pre gotovo 2 godine

Posto nemaju znanje da potrefe sa pojacanjem onda misle daj sto vise pa vece su sanse da ce neko da valja
A

Ajde strucnjak

pre gotovo 2 godine

Pavkov ili Ohi idu, potrebna su 3 odlicna spica. A ovi patlidzani sto svakodnevno kukaju odakle pare, to je stvarno vise suvisno i komentarisati, nema smisla vise. Napred Zvezda!