Kuame i Jović (Reuters)
Kuame i Jović (Reuters)

Italijano hvali Jovića: Naplatio je dobrih 20 minuta iz Bergama, treba nam njegova najbolja verzija

Vreme čitanja: 2min | pet. 07.10.22. | 04:25

Trener Fiorentine zadvoljan onim što je video u ubedljivoj pobedi protiv Hartsa

Fiorentina se škotskom Hartsu suprotstavila sa tri srpska fudbalera. Aleksa Terzić je gostovanje na Ostrvu iskoristio za asistenciju Mandragori kod vodećeg gola, Nikola Milenković za 45 minuta fudbala pošto je ušao u drugom poluvremenu, a Luka Jović za prvi gol posle skoro dva meseca, još od premijere Serije A protiv Kremonezea.

Izabrane vesti

"Jović je danas potvrdio onih 20 minuta koliko je odigrao u Bergamu. Tada je takođe bio dobar. Danas je pokazao da rast i nadam se da će ovaj go biti lek za njega. Mora ponovo da postane dečak sa osmehom na licu. On može da uradi bilo šta, a nadam se da će ubuduće isključivo napredovati, iz treninga u trening. Neophodan nam je najbolji Jović", rekao je nakon utakmice trener Fiorentine Vinčenco Italijano.

U Ligi konfenrencije je Viola sa četiri boda konkurentna za nokaut fazu, ali u Seriji A proživljava neubedljiv početak. Poprilično se tim sa Artemio Frankija muči sa realizacijom i stvaranjem šansi u Seriji A gde posle 8. kola ima samo sedam postignutih golova. Kontra koja je prethodila golu srpskog reprezentativca jeste recept kako bi Viola mogla da unapredi svoje brojke i efikasnost.

"I ranije smo tražili ovakve situacije poput ove iz koje je Jović pogodio. Nažalost, u mnogima od njih pogoci nisu došli. Nadam se da smo konačno na pravom putu. Zadovoljan sam Jovićem, Kuameom, i Mandragorom. Bilo je ovo vrlo pozitivno veče i svi smo prilično srećni", istakao je Italiano.



tagovi

FjorentinaLuka JovićVinčenco Italijano

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara