Komentari na vest

Italijanu je sad potrebna najbolja verzija Nikole Milenkovića

G

Gostgost

pre 3 meseca

To je ta Partizanova skola, prevare malo bolje od onih iz Cukarickog. Pre nego sto pocnete sa time "a vi kakvi ste", odmah da se ogradim da mi nismo lozane na to da nam je omladinska skola najbolja, iako realno jeste bolja od bilo koje druge.
V

Vukkkk

pre 3 meseca

Jos uvek imas komplekse sto su nam nosioci reprezentacije igraci Partizana i Vojvodine? Uzmi neku terapiju bratic jer sa vasim Erakovicem i Racicem primismo 2 od Jordana, poz.
G

GOST 510

pre 3 meseca

Fiorentina je napravila propust što ga nisu prodali dok je bio na vrhuncu. Sada je u velikom padu i sve više je na klupi. Pitanje je da li će ponovo biti standardan i gde će završiti.
J

Japp

pre 3 meseca

Prva godina posle Partizana ja sam mislio nebo je granica.Medjutim decko je u konstantnom padu sto se tice igre i realno nema mjesta ni u reprezentaciji u prvoj postavi
M

More..

pre 3 meseca

Fiorentina od kako je on u prvoj postavi nema CBa starijeg od njega. Bukvalno stagnira jer nema ko da mu ispravi greske kada ih napravi nego ih sam koriguje kada shvati sta gresi, a to je najsporiji nacin napretka. Meni je zao sto nije presao u neki jaci tim, jedino zbog nekog iskusnog saigraca, al sto se tice njegove karijere, stoperi kasnije ulaze u svoje "zlatne godine" tako da ima on jos makar 3 godine da uci pre nego sto mozemo da kazemo da je to to sto se njegovog kvaliteta tice. A onda nadam se da ce za reprezentaciju da da 4 godine vrhunskih partija, i jos 3,4 da skoluje svog naslednika na poziciji ako se pojavi neki klinac sa vecim potencijalom.
D

Dare.Bg

pre 3 meseca

Zelim mu sve najbolje, ali realno teska rupa od igraca. Imao je dosta srece h karijeri.
S

Sedorf10

pre 3 meseca

Fiorentina je proigrala kada se Milenkovic preselio na klupu.
V

Veljko9

pre 3 meseca

80% utakmica on igrao..