Komentari na vest

Ivanić: Da je neko pre meča ponudio bod, ne bih prihvatio

a

al kako Ivanić trči ..

pre 7 meseci

....na petama
R

Ros

pre 7 meseci

"To bolje da pitate šefa, ne mogu da dam sud na tu temu" ... U ovoj rečenici se krije celokupan problem Zvezde, a to je da igrači ili ne razumeju trenera ili iz nekog razloga ne žele da ga razumeju. Trener očigledno nije izgradio autoritet niti poverenje kod igrača i tu je ozbiljan problem.
S

SezonskaJakarta

pre 7 meseci

Činjenica je da je Ivanić ponovio istu floskulu u izjavama pre i posle meča, što se može lako proveriti na ovom portalu. Za pretpostaviti je da fudbaleri (iako su fudbaleri, rekli bi neki) itekako dobro razumeju šta im trener (nije nuklearni fizičar, svakako) kaže, ali da se svaki, ili gotovo svaki, od starijih Zvezdinih igrača sa tim ne slaže (Ivanić i Katai bili su uigrani tandem, zaboravljeni su Milunović i Kanga, Dragović indisponiran, Borjan eliminisan, Degenek doveden kao neka poslednja rezervna opcija, pripreme sprovedene sa Erakovićem u zadnjoj liniji, sve Srniće, Gobeljiće, i Rodiće krasilo je shvatanje da moraju dati sve od sebe, pa i više od toga, iako, uglavnom, nisu klasa od igrača, pa ni to sve nekad nije značilo puno). Svojim zamislima i prekombinovanjem, Bahar je razbio hemiju ekipe i, trenutno, podsećaju na Zvezdu sa jeseni nakon ispadanja od njegovog Makabija. Očekivano, uigraće se, priviknuti na postavku igre i sastav tima, ali može biti i prekasno za to. Primer je Partizan. Koliko god trenutno delovalo kao da su se stabilizovali na terenu (ne baš), ostaje upisano onih 5:0 (od mogućih, a realnih 12:0) i ispadanje koje je povuklo i izostanak unapred upisanog novca na računu. Može se ispostaviti da i bod u Švajcarskoj Zvezdi bude dovoljan za treće mesto i nastavak takmičenja, ali u Ligi Evrope, ali i tamo bez realno ozbiljnih očekivanja. Šest godina nije malo za uigravanje kluba i ekipe, za takozvane "projekte", a mi smo svedoci toga da se očito godinama nije stvarao tim koji će imati dovoljno iskustva, jer ni nema tih fudbalera koji su, svojevremeno, izašli pred Liverpul. Bizarnije, na "projektu" piše samo "Evropska Zvezda", što mogu kazati za sebe i TSC (pre šest godina bili u drugoj ligi) i Čukarički, pa i Vojvodina i Partizan, jer su svi oni igrali takmičenja evropskog ranga. Ne piše "1/4 finala", "1/2 finala", "finale" ... Zvezdin tim je pre par godina, kada su igrane utakmice protiv Milana i Glazgova, pokazao da je takav naziv "projekta" ostvariv. Posle toliko vremena, sa skupljim timom i trenerom, kao da se igra u Ligi šampiona po prvi put, a da je Jang Bojs postao Mančester Siti, jer kažu da su u strahu velike oči. Zvezda je samu sebe svela na priču opstati do proleća, odnosno, ispasti iz jakog takmičenja da bi se ispalo iz srednjeg po kvalitetu. I to tako što će navijači strepeti do poslednjeg kola da li tim ima više kvaliteta nego Jang Bojs i da li će ispasti da bi upao ili da bi se san raspao do neke nove decenije. Sećate li se Rozenborga? Stalno su bili deo Lige šampiona, godinama. Redovni, ne sporadični. I ostali su unutar rubrike "Sećanja na bilo im je dobro". Zvezda mora imati ozbiljniji cilj, a za ostvarenje toga dovoljno je da navijači zavole srčane momke na terenu. Ovo, kao tim, nisu ti momci, jer tima ima samo u glavama onih koji su ga stvarali. Niti je trener dostojan ljubavi. O Terziću i Mrkeli, izlišno je, jer su odavno doživljeni kao nužno zlo.
J

Jone

pre 7 meseci

Sta ti je navika, da ti neko stalno nudi nesto ispred meca…
M

Mekan nastup košta

pre 7 meseci

Loš ulazak u meč, bez penala, bez ijednog crvenog za Jang Bojse, odmah je to ulilo nervozu u naše redove i pokazala se katastrofalnim odluka da se uopšte i istrči na ovaj meč u tim neuslovima u terminu koji je neosporavan sve vreme i pored svih uslova da se meč odloži. Morao se meč otkazati za termin za 2-3 meseca uz sudiju iz Super lige po odabiru Santrač Dejana i Severa Delija, sve ostalo je truli kompromis koji ne vodi ka šampionizmu.
B

Babaroga

pre 7 meseci

Sad ću ja da vam kažem šta je problem. To što zvezda nema talentovanu decu. Kad je poslednji put neko iz omladinske škole napravio neku karijeru? Aj da kažemo Jović. Partizanova deca su uvek vukla i osvajala titule, a vi nemate 2 polukrštena igrača. To je glavni problem. Partizan je izbacio Jovetića, Savića, Milenkovića, Pavlovića, Žikovića, Mitrovića, Vlahovića... koji su top igrači, vi imate ovog Mitrovića i Lučića i Stamenića kuku lele. Eraković poslednji dobar igrač, ostalo jako jako tanko
y

ynwads

pre 7 meseci

Ko je poslednji dobar igrac na kraju, Erakovic, Jovic, neko treci?
o

obrati paznju

pre 7 meseci

Sljivic,Nedeljkovic,Mijatovic,Mitrovic,Stamenic,Lucic...dete da ista znas ovo nabrojano a ima toga jos na trzistu trenutno vredi min 30 miliona i za to ih uprava forsira na ustrb rezultata tipa ne igra Karaso Olanjinka Kanga a tu je i problem u svlacionici i to je istina...moze da se sredi ali Bahar mora da odjebe upravu da mu igraju najbolji u njegovoj formaciji kao letos...Kangvu je trebalo letos prodati za nudjenih 3 miliona...i tako sa jedne strane zelje i cestitke a sa druge pohlepa za lovom e taj detalj stranac trener ne zna kada dolazi kod nas a kao sto vidimo jako je bitan...aj na spavanje deco...
g

gostxxx

pre 7 meseci

Ne zna se ko je umorniji? Šta vi radite u Srbiji na tim treninzima i pripremama? Dodje Hvang bez treninga i priprema i pretrči ko vas dvojca,a vi jedva stojite na nogama.
A

Anđus

pre 7 meseci

Osim u Zvezdi ne možeš nigde da igraš!
L

Lijo

pre 7 meseci

Ivanić danas nije bio kakav treba...
P

Pa

pre 7 meseci

Kako da budes zadovoljan sa nikad skupljom Zvezdom i spasavas bod u 90 minutu.
V

Veljko9

pre 7 meseci

Bolje pozovite Kataija ili Lucica u rep nego Mitrovica invalida
M

Madabre

pre 7 meseci

Ne zna se ko je gori
V

Veljko9

pre 7 meseci

Mitrovic na svakoj utakmici nevidljiv na osnovu cega ga zovu u rep? Bolje nek pozove Birmancevica ili Cumica.
C

Cikago

pre 7 meseci

Ti druze nista pokazao nisi a ocekuje se od tebe da si Mesi licno..Mislim da si zreo za promenu kluba
?

??

pre 7 meseci

Moze da s eocekuje, al nije mesi