(©Starsport)
(©Starsport)

Ivanić: Da je neko pre meča ponudio bod, ne bih prihvatio

Vreme čitanja: 1min | sre. 04.10.23. | 23:24

„Nedostajalo malo više sreće i hrabrosti u završnici“, kaže vezista Zvezde

Navijači su verovali da će meč sa Jang Bojsom na Marakani biti sigurna pobeda za Crvenu zvezdu, najrealnija tri boda. Tako da posle 2:2 na kraju utisci su pomešani.

Isto misli i Mirko Ivanić, kreativni vezista crveno-belih, koji je verovao u pobedu pre utakmice, ali s obzirom na tok meča, možda može da bude zadovoljan i bodom.

Izabrane vesti

„Pre utakmice smo želeli pobedu, to smo pokazali time kako smo igrali u poslednjih deset minuta, kada smo izjednačili. Nismo se zadovoljili bodom, želeli smo sva tri. Da mi je neko pre utakmice ponudio remi, ne bih prihvatio. Tako da, na kraju, nismo zadovoljni“, rekao je Ivanić posle meča u kameru Arene Sport.

Nije imao objašnjenje as Crvene zvezde zašto se ponovilo, kao u Mančesteru, da tim primi gol maltene iz prvog napada u drugom poluvremenu.

To bolje da pitate šefa, ne mogu da dam sud na tu temu. Mislim da smo dali sve od sebe, sad razgovaramo kada smo izlazili s terena, ne zna se ko je umorniji. Bili smo požrtvovani, imali smo padove u igri, to je za analizu, da vidimo zašto je to tako, da se ne bi ponavljalo“.

Na pitanje šta je nedostajalo za pobedu, Ivanić je rekao:

„Teško je pričati o tome dok je vruća glava. Možda malo sreće, malo više hrabrosti u poslednjoj trećini“, smatra Mirko Ivanić.


tagovi

Mirko IvanićFK Crvena zvezdaLiga šampiona

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara