Komentari na vest

Ivanić o povredi: Nadam se da nije ozbiljno

a

ajde...

pre 5 meseci

Prijatelju, bolje da se i ne vraćaš u tim. Odmori ti mesec dva pa putuj dalje ako te ko hoće uopšte. Vi kada se povredite minimum 6 meseci ni do osnovne forme a u Evropi ni makac 3 godine.
С

Седма

pre 5 meseci

звездина звезда..
М

Мирко, Мирко...

pre 5 meseci

можда играш за звезду,ал "Љубав према клубу,не може да престане...."....😉
m

micas

pre 5 meseci

Zabole me,veruj mi takvi startovi su normala u ozbiljnom fudbalu sad ces ti sa nam pricas o povredi svojoj a 1 bod u sezoni gde smo svi mislili da ove godine moze napredak u evropi..sram vas sve bilo.
e

ecka siti

pre 5 meseci

To sto ste svi mislili, to je vasa stvar. Realnost je mnogo drugacija! Dovedeni su igraci za koje nikad niste culi do pre par meseci, i odmah mislite da prolazite grupu... Malo realnosti nije na odmet...
g

gostiona1986

pre 5 meseci

Neka ga pitaju kada je poslednji put dobio platu...
c

cile12

pre 5 meseci

U ovako smesnoj grupi mi imamo 1 bod,bruka,morali smo biti u dve ekipe
T

Tatka

pre 5 meseci

Najbolji igrac Zvezde ovih 3 4 godina
у

у томе и јесте

pre 5 meseci

проблем.....
D

Doktor je

pre 5 meseci

Za ove skupe strance ,svaka čast majstore !
č

čshslsb

pre 5 meseci

I ja se nadam da nije nista ozbiljno , dobar si igrac, ali si opasno u kontra ritmu. Protiv Lajpciga u gostima si izgubio loptu na nasoj polovini i primili smo gol. Danas kod prvog gola losa intervencija glavom, a kod drugog gola te onaj afrikanac izbacio kao od sale, a posle nisi ni probao da uklizas onom plavusanu sto je dao gol. Ne treba te vredjati, dobar si igrac i delujes kao dobar momak, ali saberi se malo, mozes ti mnogo bolje.
S

Stogod

pre 5 meseci

Covek je ofanzivni vezni , nemaestio je 2 300% zicera i to tako sto je on preskao loptu i dodao pass , u mojoj knjizi on je odradio posao . Dosta vas ocekuje od igraca kao sto su Kraso,Ivanic,Olijanka, pa i Mitrovic i Lucic da oni igraju odbranu,ali jednostavno to ne ide , ceo zivot treniraju i igraju ofanzivno i ti sad ocekujes da ce on da ukliza i sta ti ja znam .... To je do trenera,sportskog direktora ili ko vec dovodi igrace ....
V

Vladaa

pre 5 meseci

klasa od igraca i gromada po pitanju vaspitanja i kulture !
M

Maestro Ivanić

pre 5 meseci

Bili su na utakmici agenti Ankaragučua, sofijske Slavije, Dukle, Zimbrua i Žil Visentea da ga gledaju, i očekuje se visoka cena na licitaciji za ovog vrsnog igrača Lige šampiona.
m

maksim 22

pre 5 meseci

Nezadovoljan svojim zivotom,verovatno si vrlo uspesan 😀
с

све су то спекулације

pre 5 meseci

у игри су Молдавски Зимбру и Румунски Ботосани..