Mirko Ivanić (©AFP)
Mirko Ivanić (©AFP)

Ivanić o povredi: Nadam se da nije ozbiljno

Vreme čitanja: 2min | sre. 29.11.23. | 00:10

"Iskrenuo sam zglob pri jednom duelu"

Ispromašivali su se fudbaleri Crvene zvezde u Bernu, izgubili od Jang Bojsa 0:2 i ostali bez proleća u Evropi. A, kako nevolja nikada ne ide sama, tako se u Beograd vraćaju i sa povređenim Mirkom Ivanićem.

Jedan od najbitnijih igrača crveno-belih šepajući je izašao iz svlačionice, međutim, u razgovoru sa novinarima nije delovao previše zabrinuto.

Izabrane vesti

"Verovatno ću raditi magnetnu rezonancu, videćemo, prepuštam to doktoru. Nadam se da nije ništa ozbiljno, iskrenuo sam zglob pri jednom duelu. Rano je još da pričamo, videćemo", rekao je Zvezdin vezista.

O utakmici nije bilo šta mnogo da se priča. Promašaji pred golom Jang Bojsa ređali su se jedan za drugim, a domaćini su to kaznili s dve lopte iza leđa Omrija Glazera. Kod prve su čak i imali pomoć gostiju, pošto se nakon golmanove odbrane lopta odbila od noge mladog Koste Nedeljkovića.

"Baš je teško pričati. Moram da se vratim na tih par šansi u prvih 10 minuta. Kada to ne realizuješ, a primiš gol onda je teško vratiti se. Iz nekog razloga očigledno nismo zaslužili da uzmemo makar bod večeras, po meni smo dobro igrali i zbog toga mi je žao. Momci su se dobro pripremali, videli ste da smo hrabro ušli u utakmicu, stvorili smo nekoliko šansi, nažalost primili smo gol... Šteta, baš šteta", razočarano je konstatovao Ivanić.

Uoči sezone, uz odbranu titule u Mozzart Bet Superligi kao cilj je postavljeno i osvajanje trećeg mesta u grupi Lige šampiona, odnosno proleće u Ligi Evrope. Nakon žreba delovalo je da to neće biti nemoguća misija. Mančester Siti i RB Lajpcig su odmah označeni kao apsolutni favoriti za prve dve pozicije, ali je postojala vera da se može biti ispred Jang Bojsa. Ipak, nakon 2:2 u Beogradu, švajcarski predstavnik je slavio u Bernu.

"Naravno da je ovo sada neuspeh. Cilj nam je bio da prođemo grupnu fazu, da budemo treći. Moramo da se pogledamo u oči, bez obzira što smo dobro igrali u Ligi šampiona ne možemo reći da je ovo uspeh. Ali pokazali smo neki kvalitet", smatra Ivanić.



tagovi

Mirko IvanićFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara