Gol Ivanića na Čairu (©Crvena zvezda/Nikola Mitić)
Gol Ivanića na Čairu (©Crvena zvezda/Nikola Mitić)

Ivanić posle Niša: Trebale su nam klizaljke, a ne kopačke

Vreme čitanja: 1min | sub. 13.02.21. | 18:47

"Sve što smo radili na treninzima je palo u vodu", ističe strelac jedinog gola

Loši tereni redovna su pojava u srpskom fudbalu, ali svakako je teško navići se. Posebno onima koji treba da igraju na njima.

Primera je mnogo, a jedan od lošijih terena u srpskom fudbalu videli smo ove subote u Nišu. Zaleđena trava na "Čairu" sprečila je fudbalere Crvene zvezde i Radničkog da pokažu sve što znaju, posebno jer je tempo bio prlično dobar. Samo još da su igrači mogli da sprovedu u delo sve što su zamislili...

Izabrane vesti

"Teren je bio katastrofalan. Mislim da su nam trebale klizaljke, a ne kopačke. Sve što smo radili na treninzima je palo u vodu i morali smo da se prilagodimo svemu na samoj utakmici. Kad smo došli i videli šta nas čeka, jednostavno je moralo tako. Međutim, kako nama, tako i ostalim timovima ovog vikenda. Nadam se da ćemo sledeću utakmicu igrati u boljim vremenskim uslovima. U svakom slučaju, važna tri boda za nas i velika pobeda", istakao je strelac jedinog gola za pobedu Zvezde, Mirko Ivanić.

Gostovanje u Nišu bila je uvertira za četvrtak i prvu utakmicu šesnaestine finala Lige Evrope, koju crveno-beli igraju na svom stadionu protiv Milana od 18.55.

"Čeka nas fantastična utakmica u četvrtak. To je ono za šta se živi i zbog čega igramo fudbal. Nadam se da ćemo ostaviti dobar utisak", dodao je Ivanić.

ČETVRTAK, 18.55: (3.50) CRVENA ZVEZDA (3.45) MILAN (2.10)



tagovi

Mirko IvanićFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara