Komentari na vest

Ivobi žrtva užasnog poslovanja: Teško da će otkaz Lampardu spasiti Everton

o

opijum

pre preko 1 godinu

Everton je na odličnom putu raspadanja,ima da kubure dugo godina po nižim ligama kao nekada solidni premierligaši bolton,blekburn,portsmut itd,ma ima da zaborave ljudi za njih

Kameni

pre preko 1 godinu

Everton je trula ekipa do daske, njima su potrebne ozbiljne promene u nekoliko sezona da liče na nešto. Samo se vrte oko zone ispadanja.
G

Gostinji Karioka

pre preko 1 godinu

bitno da se plati 30, 50 milki, nije bitno kakvo se drvo kupuje dal je topola dal je hrast
V

Vare

pre preko 1 godinu

Ne branim Lamparda ali sa ovakvim igračkim kadrom ako ostanu u ligi nek budu presrećni.kakvi krševi od igrača kad im je jedan iwobi najbolji u timu sve ti je jasno.ubedljivo najslabija ekipa u premijer ligi po igračima.
G

Gost300

pre preko 1 godinu

Bilo je mnogo skarta u Arsenalu,ali za Ivobija uzeti 30 mil.je najveci posao ikad...Obicna prangija
A

Allez

pre preko 1 godinu

Iskreno ne mogu da verujem da nijedan menadžer posle Anćelotija nije video da je Evertonu potreban ofanzivni vezista. Anćeloti je to prepoznao i doveo Hamesa Rodrigeza, a da nije otišao doveo bi Iska. Everton je u toj Anćelotijevoj ludoj kovid sezoni uzeo 59 bodova i završio deseti, što bi u svakoj normalnoj sezoni bila sigurno evrozona što dovoljno govori kakva je Anćeloti trenerčina. Gaj i Onana su defanzivno odlični, ali napadački potpuno impotentni, Gordon i Grej su brza krila, sa zavidnom tehnikom, ali kreativnost i osećaj za završni pas im je katastrofalan. Na sve to ne postoji napadač. Kalvert Luin je povređen, Mopej ima brzinu i završni udarac, ali se totalno bezidejno kreće i ne razume igru, sa druge strane Rondon razume igru ima odličnu kretnju, ali je previše spor i trom za ovaj nivo fudbala i samim tim opet bezopasan. Bez obzira na sve mislim da Everton treba da istrpi Lamparda ili da se baš otvori za neki veliki ugovor tipa Poketino, Tuhel...
b

bežibre

pre preko 1 godinu

Čuj otkaz,imaju smeće od ekipe,sigurno najgori tim u ligi
m

miko toplana

pre preko 1 godinu

Šta teći o Lampardu koji je unakazio Čelzi do te mere da je čak i neupotrebljivi Tuhel izgledao kao čudotvorac-spasilac. Na stranu osvojena LŠ za vreme korone, to se ne može računati kao trenerski poduhvat Tuhela već kao splet nestvarnih okolnosti. Nešto poput Milvokija u NBA, da nije bilo korone, ne bi bili čak ni konkurenti za prsten. Ej bre, Lampard je Tomorija držao na klupi da bi igrali Kristwnsen, Zuma, T.Silva i Ridiger. Treba li šta dalje pričati. To je kao kad je Vlade Jovanović Bogdana Bogdanovića dve godine držao na klupi i tribinama da bi igrali Čakarević, Andjušić i Gagi.

Bojan Urosevic

pre preko 1 godinu

Za vreme Corone Bajern Minhen je osvojio Ligu Sampiona kad se igralo turnirski a ne Celsi.
G

Gost300

pre preko 1 godinu

Tomori u dvomecu protiv celsija bio najgori
F

Fakat

pre preko 1 godinu

Druze, Lampard bukvalno Timorija i Mounta izmislio u Chelseau, on im prvi dao sansu. I Abrahamu. On se i odlucio da se okrene mladima. Inace, Lampard je poznaf kao jako pristojan defanzivni trener ali jako tanak ofanzivni. To se vidjelo i u Chelsea koji i pored svog ofanzivnog potencijala, nije bio efikasan. Prema tome, lik vec izvlaci maksimum iz defanzive, a ofanzivno cak i da mu dovedu pojacanja u napadu, nece biti neke razlike, jer on to naprosto na umije.