Ebenezer Anan (©FK Crvena zvezda)
Ebenezer Anan (©FK Crvena zvezda)

Iz Bolonje, preko Novog Pazara, do Marakane: Zvezda potpisala beka

Vreme čitanja: 2min | uto. 18.06.24. | 17:20

Ebenezer Anan dobio ugovor govor na tri plus jednu godinu

Zahuktava se prelazni rok, na staduionu “Rajko Mitić” imaju velike planove i redom padaju potpisi. Najnovije pojačanje Crvene zvezde je – Ebenezer Anan.

Bolonjin bek je prethodne sezone bio na pozajmici u Novom Pazaru, odakle je stigao na Topčidersko brdo. Momak iz Gane je sa srpskim šampionom potpisao ugovor na tri godinu, uz opcioni produžetak na još godinu dana.

Izabrane vesti

Ebenezer Anan pokriva poziciju levog beka, ali nije mu strano da odgovori i drugim zadacima u defanzivi.

“Veoma sam uzbuđen i srećan što sam potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom. Drago mi je što su moje dobre partije primećene i što sam uspeo da skrenem pažnju čelnika Zvezde. Upoznat sam sa Superligom i smatram da je veoma kvalitetna, tako da se radujem tome što ću imati priliku da nastavim da igram u Srbiji. Smatram da su mi glavni aduti brzina i tehnika, kao i inteligencija sa loptom, ali mogu da napredujem u svim segmentima. Želim to i verujem u sebe”, rekao je Ebenezer Anan nakon što je parafirao.

Levi bek je zadužio dres sa brojem 73, no pitanje je hoće li biti priključen prvom timu, veća verovatnoća je da usledi pozajmica. Kako ste već imali priliku da čitate na Mozzart Sportu, trebalo bi da se priključi OFK Beogradu.

Tokom boravka u Novom Pazaru, levi bek je došao do statusa reprezentativca Gane. Istina, povremenog. Upisao je dva nastupa za državni tim u prijateljskim utakmicama.

Naredna sezona bi za Ebenezera Anana trebala da bude ona u kojoj će se afirmisati. Prethodne je imao dobrih izdanja u Novom Pazaru, naročito dok je trener bio Siniša Dobrašinović. Ali, nije bio konstantan.



tagovi

Ebenezer AnanFK Crvena zvezdaLetnji prelazni rok 2024

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara