OFK Beograd počeo da se pojačava: Stiže Bolonjin bek iz Pazara

Vreme čitanja: 1min | uto. 11.06.24. | 17:28

Ebenezer Anan trebalo bi da bude jedno od prvih pojačanja Romantičara

OFK Beograd je rešio pitanje domaćinstva, makar za početak izazova u Mozzart Bet Superligi. Postojale su i druge opcije, ali će Romantičari do daljeg igrati mečeve u Zaječaru i čekati rekonstrukciju Omladinskog stadiona.

Jedan od prioritenih zadataka je završen, ali sada rukovodstvu OFK Beograda ostaje onaj teži deo, sklapanje igračkog kadra za potrebe elitnog ranga. Jeste se OFK Beograd prošetao kroz Prvu Mozzart Bet Ligu Srbije, ali je jasno da su treneru Simi Kruniću potrebna jaka i dokazana imena u elitnom rangu.

Izabrane vesti

Prema saznanjima Mozzart Sporta, OFK Beograd je na dobrom putu da reši pitanje levog beka. I da uskoro plavo-beli dres zaduži fudbaler Bolonje, koji je prethodnu sezonu proveo na pozajmici u Novom Pazaru, Ebenezer Anan.

Mladi reprezentativac Gane, rođen 2002. godine, imao je više nego dobru sezonu u redovima Novog Pazara. Posebno je bio upečatljiv tokom prvog dela sezone i mandata Siniše Dobrašinovića. Kasnije je pao u formi, kao i kompletan tim, ali je, gledajući globalu, ostavio solidan utisak. Pamti se jesenji meč u Beogradu kada je u sudaru sa Crvenom zvezdom uspeo da isprarira trkački moćnom Osmanu Bukariju.

Anan je odigrao 32 utakmice za Novi Pazar i upisao dve asistencije. Gotovo kompletan omladinski staž proveo je u Italiji. Odnosno Bolonji. Kalio se prvo u Imoleseu, da bi ga klub sa Renato Delare prethodne takmičarske godine pozajmio Novom Pazaru.


tagovi

Ebenezer Anan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara