Komentari na vest

Iz Madrida tvrde da "neprofesionalni" Feliks ide u Barsu, u Kataloniji kažu da moraju da se ispune određeni uslovi

A

Apis1917

pre 10 meseci

Ovaj fudbaler je ispala veka.Barselona se raspada čim ovog sipljivog dovode.
T

Trpadzija

pre 10 meseci

Jedna od najvecih portugalskih prevara ikada! A imali su ih mali meleon u zadnjih 15ak godina ! Kad zapravo pogledate,retko koji igrac iz portugalskih velikana opravda (obicno ogroman) novac za koji je doveden !
H

Hammers Srbija

pre 10 meseci

Iskreno verujem da je Barsa spas u ovom trenutku, mada opet ne znam sta on i umesto koga moze da igra tamo, 9.i da ima mesta on to ne moze da igra u zivotu, iza Leve su doveli Gundogana koji se sigurno bolje krece od Feliksa i treba im vise nego ovaj, veznog ne moze, umesto Dembelea ne moze i ne sme, e sad drugo krilo jedino mzd mada po meni on nikad ne bi trebalo to da igra, ali da treba Barsi za duze staze, treba, da njemu treba takva ekipa, definitivno.
S

Saturn

pre 10 meseci

Sta rade ovom momku , prvo decko sa odlukom da ode u Atletiko ciji mu stil ne odgovara uopste pa onda u raspadnuti celzi ... Igrac kom je potrebna lopta u nogama ... Barsa, Psg, City , Bajern su igraci za njegov stil sad dal ga oni hoce , a verovatno su ga hteli dok je bio u benfici al ode covek u atletiko
И

И

pre 10 meseci

E jedini potez da ima smisla, da probaju sa njim u Barsi. A ako ni tamo ne ide, onda nije ni bio pravi talenat. Samo u tom sistemu možda može da igra i to kao krilni napadač u 4-3-3. Praviti od momka koji ima 60 kilograma neku devetku i ubitačnog centarfora, presmešno je.
i

igorNBG

pre 10 meseci

Dečko očigledno ima problem sa glavom.