Žoao Feliks (©Reuters)
Žoao Feliks (©Reuters)

Iz Madrida tvrde da "neprofesionalni" Feliks ide u Barsu, u Kataloniji kažu da moraju da se ispune određeni uslovi

Vreme čitanja: 2min | sre. 19.07.23. | 10:36

Navodno, pozajmica na godinu dana, uz opciju kupovine. Atletiko nezadovoljan ponašanjem portugalskog napadača

Da li dobijamo novu transfer sagu ovog leta i to na relaciji Madrid – Barselona? Izgleda da je Žoao Feliks zapržio čorbu izjavom da bi voleo da zaigra za Barselonu, jer je pokrenuo lančanu reakciju.

Iz dva najveća grada u Španiji stižu delimično oprečne informacije. Madridski As je ovog jutra objavio da je Atletiko već dao zeleno svetlo za realizaciju jednogodišnje pozajmice uz opciju kupovine i da je usmeni dogovor postigut.

Izabrane vesti

Feliks je navodno jako uzbuđen zbog toga što će transfer uskoro da se završi, s tim da katalonski Mundo Deportivo donosi nešto drugačiju priču. Naime, u Atletiku su jako ljuti na Portugalca zbog njegovog ponašanja prethodnih dana i izjava koje je dao u javnost, pogotovo ako se uzme da je on bio svojevremeno investicija od 126.000.000 evra i da ima ugovor do juna 2026. godine.

Rohiblankosi jesu spremni da ga puste u Barselonu kako bi izbacili toksični materijal iz svlačionice, ali se navodi da Barsa mora da ispuni određene uslove.

“Feliksovi agenti znaju koji su uslovi pod kojima može da ode. To je sve što možemo da kažemo“, rečeno je iz Atletika.

A, agent mu je dobro poznat - Žorž Mendeš. Klub ne želi igrača kojem fali poštovanje i profesionalizam u svakodnevnom ponašanju, to je bio deo razloga zašto je ovaj pušten u Čelsi zimus, ali kako se nije snašao u Premijer ligi morao je da se vrati nazad. Ni Barsa nema nameru da ga kupi, već prvo da ga proba i ako zadovolji kriterijume, eventualno bi se pričalo o otkupu i visini obeštećenja.

Nije se Feliks proslavio tokom ove četiri godine boravka u Madridu. Na 131 utakmici postigao je 34 i namestio još 18 golova. Primera radi, u prvom timu Benfike je na 43 meča imao 20 pogodaka i 11 asistencija.


tagovi

Žoao FeliksLetnji prelazni rok 2023BarselonaAtletiko Madrid

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara