Stanojlović (© Star sport)
Stanojlović (© Star sport)

Iz Partizana otišao napadač koji je dao 11 golova na 17 utakmica

Vreme čitanja: 2min | pon. 07.06.21. | 21:20

Slobodan Stanojlović će u sredu potpisati za Metalac na tri godine

Hvale se u Partizanu omladinskom školom, promocijom talenata u prvi tim, zaradama na osnovu transfera u poznate evropske klubove, međutim, izgleda da klima u Humskoj 1 nije ni izbliza idilična za mlade fudbalere kao što je bila nekad.

Potvrdili su to primeri Nikole Čolića, njegovog imenjaka Štulića (tokom proleća odstranjeni iz prvog tima, pa vraćeni), Filipa Stevanovića (po okončanju sezone tvrdio da nije imao odgovarajuću minutažu), da bi sedam dana pre početka priprema Parni valjak napustio Slobodan Stanojlović.

Izabrane vesti

U pitanju je krilni napadač, tokom proleća zapažen na terenima Prve lige Srbije, pošto je za Loznicu igrao kao pozajmljen igrač Partizana. Na Topčidersko brdo se ne vraća, jer je godinu dana pre isteka raskinuo ugovor sa crno-belima.

Posle deset godina došlo je vreme za rastanak sa mojim voljenim klubom. Hvala ti za sve crno-bela ljubavi, uvek ceš imati posebno mesto u mom srcu. Odlazi, a volim te“, napisao je Stanojlović na Instragramu.

Stanojlović će karijeru nastaviti u Metalcu, s obzirom da ga trener superligaša iz Gornjeg Milanovca Žarko Lazetić poznaje iz vremena saradnje u Sportskom centru „Zemunelo“. Naročito što Metalac ima tradiciju angažovanja talenata nedokazanih u Partizanu (Savo Arambašić, Jovan Kokir, Jovan Vlalukin) i veruje da će sa Slobodanom napraviti dodatni iskorak u elitnom rangu. Njegova promocija zakazana je za sredu, ugovor će biti potpisan na tri godine.

Slobodan Stanojlović je rođen u Bijeljini 28. decebra 2001, u Partizan je stigao kao pionir, napredovao kroz kadete i omladince do Teleoptika, ali je za prvi tim u trenerskom mandatu Sava Miloševića odigrao samo dva meča. Protiv Vodojaže na prvoj stanici Kupa Srbije u sezoni 2019/20, kao i u finalu takmičenja sa Vojvodinom. Zbirno 30 minuta.

Zatim je vraćen među Optičare, na čijoj je klupi Albert Nađ, da bi u januru prosleđen Loznici i bio baš efikasan, na 17 utakmica postigao je 11 golova, a posebno se raspucao u poslednja tri gola, kad je bio precizan pet puta.


tagovi

FK PartizanSlobodan StanojlovićMetalacMetalac Gornji Milanovac

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara