Komentari na vest

Izlivi nervoze, padovi koncentracije: Pioli vodi drugi najnedisciplinovaniji tim u top 5 liga (VIDEO)

G

Gost39

pre 2 meseca

Ovo je sramotna statistika. I dalje ima onih koji misle da to nije trenerova odgovornost 😆 A da pređemo i na Manibol upravu - treći gol Monce asistent igrač Milana na pozajmici, četvrti gol Monce dao ugrač Milana na pozajmici. Čisto da se zapitamo još jednom da li za Maldinija i Colomba zaista nije bilo mesta na klupi rezervnih igrača za ovy sezonu i zašto ne. A nakon sledećeg kola pričaćemo opet o De Ketelareu.
T

TD

pre 2 meseca

I prvi gol (iz penala) je dao jedan bivsi igrac Milana- Pesina.
O

Opa Miki

pre 2 meseca

Jeste Jović naseo kao pravi balavac, ali iskreno, kao neko ko uopšte ne gotivi ni jedan klub iz Milana, ovo je jedva za žuti a kamoli crveni.
S

Smouth

pre 2 meseca

Ovo je po svim pravilima igre crveni kao kuca. Cak i da ga nije dotakao( a jeste) dobio bi crveni zbog namere.
Z

Zika2816

pre 2 meseca

Neinteligentno. Trebalo je on da padne kada ga je ovaj gurnuo i da traži karton za njega, a ne da ga navuče kao balavca...
T

TD

pre 2 meseca

I ovo je krivica trenera, covek nema nikakav autoritet, a preterao je i kad je juce krenuo sa trojicom novih igraca u ofanzivi, previse je to rotacija. Inace, pola ovih crvenih su nezasluzeni, Malik, Ziru (prigovorio je zbog ocigledne greske sudije pre toga) i Jovic nisu zasluzili iskljucenja.
G

Gost0007

pre 2 meseca

VAR je juce video faul Jovica tj udarac a nije video cist penal za Milan pre sudara Karbonija i golmana Monce, gde doticni Karboni sa dve ruke rvacki rusi Thea i pada na njega, nazalost golman je najgore prosao. Jos jedna recka na racun Milana, opet kada pogledam druge lige, sudije u Italiji su i dobri, ali generalno je sudjenje katastrofalno. Ne umanjujem uspeh Monce, ovo je i u Italijanskoj stampi primeceno.
D

Da 1234

pre 2 meseca

Mislio sam da sam ja jedini to primetio.Sudije nedorasle.Jovic veoma dobro igrao. Štoper je potpuni idiot. Žiru ga udario u poslednjem minutu.
H

Hammers Srbija

pre 2 meseca

Dobar dzoker i nista vise od toga, nema ni kvalitet ni inteligenciju za top klasi i elitne klubove, Milan juce sa igracem manje bolji nego sa 11 igraca, naravno Ziru ulazi i pokazuje zasto je Jovic tu gde jeste