Komentari na vest

Izvršni direktor Leverkuzena tvrdi: Bundesliga u riziku da postane razvojna liga Englezima

f

franjo24041902Gost

pre preko 2 godine

@CRV a kad je to bilo u 19,20,ili 21 veku?🤮😡🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿💪❤️😈
n

nadrealnooo

pre preko 2 godine

Ne odgovara Nemcima superliga? Kao sto sam i prije napisao, napisacu i sad, Bice Bajern i Nemci glavni zagovornici Superlige!!! Jer Bundesliga za 5,6 godina ce biti smehotres i razvojna liga ozbiljnih klubova!!!
I

Investitor

pre preko 2 godine

Najveci problem nije u TV pravima. Vec u strukturi klubova zbog je nje ne postoji mogucnost da se Nadju strani Investitori. Realno ako pogledas Englesku ligu nijedan top klub ne drze Englezi vec Arapri, Rusi Amerikanci itd.. Sustina recimo jedna Herta ili Union Koji su iz Berlina uz neku jacu stranu investiciju tipa ko u Man City mogli da podignu kvalitet Bundeslige samim tim prihode.
O

Objective

pre preko 2 godine

Ali to nije dobro, to je onda lutkarska predstava.
Z

Zizuu

pre preko 2 godine

Naravno da nemate TV prava, tj velike prohode kad se unapred zna pobednik... Sve najbolje igrace dajete Bajernu sve vas Bajern oslabi i onda nesto kenjate.. Svako ce da gleda pre sudar i trku za titulu gde se bore Siti Celsi Liverpul i plus jos 2-3 tima koja iz prikrajka vrebaju nego gde odmah Bajernu moze titula da se da..
S

Sasa1989

pre preko 2 godine

Pa naravno da nikada necete biti na nivou Premijer lige, i da povecate prihod od tv prava za 300 miliona, Premijer liga ce povecati za 600 miliona i nikad ih necete stici...
G

Gagi197

pre preko 2 godine

Welcome to the Matrix!
c

civijas

pre preko 2 godine

jbg to tako izadje ali sve klubove u Engleskoj pokupovase Arapi.....
A

AntiplasticaR

pre preko 2 godine

E pa kada Bajernliga postane Bundesliga i kada postane iole zanimljiva neutralnom posmatracu onda ce prihodi od TV prava da krenu prema gore. Neizvesnost je ravna nuli, tamo je jednostavno nema. Bajern sa njegovom politikom curupanja opozicije je dobrim delom odgovoran za takvo stanje. Stagnacija preti i spanskoj ligi jer nema tamo vise superstarova koji bi mogli privuci paznju. Pa evo, juce smo videli da Barselona vise nije u stanju da popuni ni 2/3 kapaciteta svog stadiona.
b

bajern

pre preko 2 godine

tu nista nije kriv.Drugi su prihvatili tu poziciju.Bajernova politika je najbolja u evropi makar ne dovode ko neki igrace za 250 miliona.Da rade to opet nebi valjali nikako ugodit ljudim.
@

@bajern

pre preko 2 godine

Pa evo taj bajern je kupio beka hernandeza atletika za 80mil,pavara za 40,upamekana za 40..to je 160mil na 3igraca u odbranu,za tu ligu vise no dovoljno..
M

Mika iz Trstenika

pre preko 2 godine

Hahaha pa Barsa je imala manje navijaca zbog korone nije pusten ceo kapacitet
K

KROJF

pre preko 2 godine

Nemojte im dozvoliti i rešen problem.Ako ste SUVERENI
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

To je tako bilo i tako će biti! Nema kvalitetnije, jače i interesantnije lige od engleske. Italija puna prevare i simuliranja, Spanija je sve vrijeme zavisila od Messija, Ronalda, Zidana, Beckhama, Ronaldinha… Francuzi nikad nisu bili interesantni. U njemackoj se zna da uvijek Bayern osvaja. Posle Champions League dolazi PL definitivno.
C

CPB

pre preko 2 godine

Oduvek?Hahaha.Jeo si ti pure i mleka kada je postojalo 7 sestara u Italiji,a klubovi sa dna poput Redjine,Brese,Pjacence,Vicence...bili jaci od pola Premijer Lige.Ili kada su u Spaniji bili prejaki Barsa,Real,Atletiko,Sevilja,Betis,Deportivo,Valensija,Malaga,Bilbao,Espanjol...