Komentari na vest

Jasna računica u Firenci: Srbin u špicu - pun pogodak!

D

Dejani

pre oko 2 godine

Vidim ove komentare da nije Srbin. Nego šta nego da je Srbin. Otac i djed su mu Srbi. Nosi srpsko ime i prezime. Dobro su napisali ovi iz Mozzarta. Ljajic je takodje Srbin ali islamske vjere. Tito im je 1972 odobrio da se nazivaju bosnjaci. Mesa Selimovic je sam napisao da je Srbin da me bi posle došlo do zabune.
У

Уозбиљите се

pre oko 2 godine

Дечко АУСТРИЈАНАЦ, одгајан на западњачкој сиси.
a

aman više

pre oko 2 godine

KAd cete da shvatite i da prestanete igrača koji je poreklom sa ovih prostora a ne igra za Srbiju, da nazivate Srbinom ??
c

chester84

pre oko 2 godine

Mislim da sam negde procitao da je hteo da igra za Srbiju ali ga Srbija nije htela.
D

DonKyo

pre oko 2 godine

Kako Srbin? Je l onda Ljajić Bošnjak? Čovek sam rekao da nije Srbin (ovaj iz Štutgarta), a onda ga mediji ovde prozovu da je Srbin. Ne brale, nije, ni on, ni Dončić ni Arnautović ni Degenek, ni Marin. Izabrali su svoju zemlju i neka im je sa srećom. Ništa ružno, al malo čudno to naše svojatanje...
б

бартендер

pre oko 2 godine

Бити србин није исто што и играти за репрезентацију Србије. Наравно да је Љајић бошњак, ако се тако изјашњава, као што и Дегенек, Арнаутовић, Драговић јесу срби ако се тако осећају! То што је неко лојалан земљи у којој је одрастао и која му је пружила шансу за развој и напредак! Никад ми срби нећемо пустити друге да се изјашњавају и осјећају како ‘оће! Ако воли земљу, игра за њу, нека се изјашњава и као абориџин, кога брига!?