Javili se Kinezi: Može li Vojvodina do milionskog obeštećenja?

Vreme čitanja: 1min | pon. 02.12.19. | 12:44

U gro planu je napadač Bojan Matić

Posle trijumfa nad Radom trener Vojvodine Nenad Lalatović još jednom je apostrofirao odličan učinak igrača novosadskog superligaša, rečima da su radom i zalaganjem zaslužili sve što im se dešava ove jeseni. Tim sa Karađorđa je i dalje na drugom mestu superligaške tabele, predstavlja prijatno iznenađenje našeg prvenstva. Uspeo je Nenad Lalatović da napravi takmičarski tim, u kojem je za golove zadužen Bojan Matić.

Iskusni napadač je u dosadašnjem delu Superlige postigao devet golova i ponovo postao zanimljiv inostranim klubovima. Nekadašnji član Mačve ima iskustva igranja u Južnoj Koreji, a prema saznanjima MOZZART Sporta Bojan Matić bi vrlo lako ponovo mogao da se preseli na daleki Istok. Ovog puta u Kinu.

Izabrane vesti

Za usluge momka rođenog u Zrenjaninu zainteresovan je drugoligaš iz najmnogoljudnije zemlje sveta, Meižu Haka. Vojvodina je već sarađivala sa timom iz Vuhana, pošto se u Meižu Haku otisnuo Džon Meri.

Bojan Matić je vezan ugovorom sa Vojvodinom do 2021. godine. To praktično znači da bi Novosađani mogli da računaju na pristojno obeštećenje. Možda i milionsko. Tim pre što iskusni napadač ima solidnu jesen iza sebe, i dobre brojke.

Međutim, put do realizacije ovakvih transfera je prilično dug. Sigurno je da će se priča oko transfera Bojana Matića raspetljati po završetku jesenjeg dela sezone u Srbiji. Do tada bi Kinezi trrebalo da naprave konkretne korake.

Pre Vojvodine Bojan Matić je igrao za Mačvu, Seul, Loznicu i Zemun.

(Foto Star Sport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara