Komentari na vest

Javor spreman za elitu, a Ilić za odlazak: Ili inostranstvo ili Superliga

V

Verko grobar

pre gotovo 3 godine

Ubedljivo najbolji i naperspektivniji mladi spic u Srbiji. Kvalitetniji klub od Javora na ovom malom moze zaraditi milione. Vazura i Iliev ce jednog dana odgovarati izmedju ostalog i zbog ovog malog.
M

Meraja

pre gotovo 3 godine

Blago Javoru kada su mu glavne uzdanice Obiora Odita sa 38 godina i Eliomar sa 33 godine. Što se prijateljskih utakmica tiče, svaka čast ra gol razliku, ali koliko vidim utakmice sa Mačvom i Zlatiborom dobijene sa rezultatom 1-0. Ne znam ko su bili ostali protivnici. Veoma afirmativan tekst o Javoru, da ne kažem pomalo hvalisanje. Milović i Ćurčić jesu "pojačanja" za klub, ali ne igraju oni na terenu. Nemam problem da se piše o Javoru, sasvim sigurno da je kandidat broj 1 za povratak u Superligu, ali ne treba preterivati jer ljudi imaju mozak, samo je pitanje da li ga koriste.
G

Gost23

pre gotovo 3 godine

Ovaj klinac je klasa za sve špiceve naše lige. Mada mislim da bi možda trebao još jednu sezonu da ostane ovde, ali kapiram i da ode...odavde svi beže zbog "regularnosti"
H

Hass

pre gotovo 3 godine

Javor previse trazi za malog,plasim se da ce ga unistiti. Inace vrhunski spic.
G

Gost#

pre gotovo 3 godine

Ne mogu da ga uniste, previse je mlad i previse dobar igrac. Cak i da ostane ne gubi mnogo, ima celu karijeru pred sobom. Unisti se onaj sto ne vredi
V

Volim fucu

pre gotovo 3 godine

Mali dao devet golova i odmah misli da je Ibra, a ne shvata da mora duplo vise i jace da trenira da bi bio na nivou polske, česke , madjarske lige. Jedi bre kacamak i treniraj jos i igraj bar jos dve sezone, a onda probaj u Kazahstan ili tako nesto.
G

Gost75

pre gotovo 3 godine

Daj 9 golova u timu koji se bori za opstanak pa ces shvatiti kako je to teško a kod nas ni spicevi iz najjačih timova retko daju po 9 golova za sezonu
G

Gostivar

pre gotovo 3 godine

Odlično što znaš kolko je dao, daj ti bar dva pa onda cepaj u ligu petice iz koje su te izbacili