Komentari na vest

Jedini problem Baraka Bahara: Aleksandar Katai još ne trenira

p

pa1

pre 10 meseci

Katai Magiko! Zvezda nije isti tim bez njega. Zbog takvih majstora navijači dolaze na stadione!
I

Ilija Čubri

pre 10 meseci

Hoce li i ove godine cestitati rodjendan?
D

Džigerica

pre 10 meseci

Vidim dole u komentarima porede Kataija i Ramba Petkovića, pa se pitam da li me zaebavate. Poredite Kataija koji od ozbiljnih klubova može samo u Zvezdi da igra, koga mrzi da živi i Ramba Petkovića koji je Svetski igrač, koji je proglašen u Brazilu za najboljeg stranog igrača ikada. Koji je Bog u Brazilu, koji je pokupio sve moguće i ne moguće fudbalske nagrade u Brazilu. Daj da se ne zaebavamo.
D

Don Vito Corleone

pre 10 meseci

Bravo, to sam isto i ja napisao dole u komentarima. Porediti Ramba i Kataija, kao da porediš Ferari i Fiću. Svaka čast Kataiju za našu ligu je Maradona, ali Rambo je bio Maradona u Brazilu.
Š

Škrabotina

pre 10 meseci

To nije problem, to je sjajno. Po prvi put igramo fudbal iz ovog veka jer nema davitelja lopte s plućima za petnaest minuta na male goliće?
S

Salamander

pre 10 meseci

Sa Saletom samo polako, da mu se da vremena i prostora da uhvati ritam, ne treba da se žuri. Meni je veća briga Rodić, on se nikako ne uklapa u visok presing, intenzitet i sve ostalo.
g

gotov je

pre 10 meseci

Rodić neće ni igrati, što se tiče Kataia, bila je sumnja i sa kompletnim pripremama da li će biti spreman,nažalost teško će on uhvatiti formu!
S

Salamander

pre 10 meseci

@gotov je. Videćemo šta će i kako će da bude. Mi ovde možemo da iznosimo naša mišljenja, ideje i želje, ali Sale je svakako igrač kojeg izuzetno cenim i volim da gledam. Zdravlje pre svega, a želim mu da se što pre oporavi. Što se Rodića tiče, meni za sada zaista deluje nespremno i nenaviknuto na ono što se od njega očekuje. Ivanić se recimo lepo uklopio, Kanga čim napravi kontakt više, gol šansa za protivnika, ali i on usvaja principe i možda može da odgovori na zahteve, za razliku od Rodića.

BorisPL

pre 10 meseci

Baharov jedini problem je sto izgleda Late Lat nece doci

angry_chainsaw

pre 10 meseci

Da si ti živ i zdrav, Late Lat došao i dobio dres!!!

BorisPL

pre 10 meseci

Stvarno?!? Gde to ima? Nisam nihde nasao...koji je broj?
С

Стојан Ратковић

pre 10 meseci

Не терај те Катајија из Звезде, он једини зна да игра фудбал. Не волим данашњи фудбал зато што да је Кар Луис млад он не би био тркач на 100 м већ би играо фудбал.
P

Picmalac

pre 10 meseci

Katai je sjajan igrač. Kada je najvažnije on je tu i zato hvala ti za sve lepe trenutke,poteze i golove ! Želim ti da pokidaš ovu sezonu i da ponovo plešeš brat moj 💪 Pozdrav iz Kraljeva Sale!
g

gost1101

pre 10 meseci

Ja uopste ne sumnjam u to da ce Kataji da se uklopi i bude i dalje igrac velikih dela a Bahar ce to da ukombinuje i izbalansira
B

Boogy

pre 10 meseci

Katai nika nije ni trenurao Da jeste, igrao bi u nekoj od liga petice. Mislim da bi bilo najbolje za Zvezdu i za njega da ode negde. Arapi dele dolare i šakom i kapom. Hvala na sjajnim potezima i golovima ali mislim da je došao kraj.
N

Nemanja8989

pre 10 meseci

Ne,to nije problem. On je i ovako predvidjen samo za nasu ligu.
A

Alaves !!

pre 10 meseci

3 godine u Alavesu, 7 puta strarter. 16 puta sa klupe. Dečko je za Ling long mesi, i to je to.. Protiv Napredka je majstor
J

Jeste

pre 10 meseci

i nekoliko golova u derbiju.
N

Novak majstor

pre 10 meseci

Nemoj lagati Katai nije ni celu sezonu igrao za Alaves , odmah je iz Spanije otisao u Ameriku !
M

Marko1983

pre 10 meseci

Za godinu ipo, odigrao 30 utakmica, 14 starter. Nije ni to nesto, ali nemoj umanjivati.
m

monteroo

pre 10 meseci

Zvao bi ga i u reprezentaciju da odigra 20 min...zadnjih Jer boljeg igraca jedan na jedan nemamo ...smisao za igru ...pas Jedini nas igrac zadnjih 30 godina koji ide direktno u gol... Da se spremi za 30 min. u LS dosta je.... Ovo SLS nadigravanje moze jos 5 godina pesaka...
S

Statler@montero

pre 10 meseci

@montero - “Jedini nas igrac zadnjih 30 godina koji ide direktno u gol”, kaže za Kataija čitalac sa nikom “Montero”! Mislim da “Montero” nije u pravu! On je zaboravio na sjajnog Kangu. Kanga se tokom godina etablirao kao sjajan igrač za povratne pasove koji je stalno davao takvu takmičarsku notu Zvezdinoj igri za vreme poznatih stručnjaka “mistera” i Cokne!
s

sms

pre 10 meseci

Katai je baš protiv Makabija u revanšu pokazao da može da igra jednostavno i koristi majstorstvo samo u funkciji igre. Jeste u drugom poluvremenu pao zbog mnogo trčanja na koje nije navikao ali pao je i ostatak tima. Nije on naš problem jer može da bude koristan i na parče, naš problem je Gelor koji za razliku od Kataija gubi lopte na tridesetak metara od našeg gola. Jeste simpatični Gelor ljubimac dr. Zvezdana ali nekako sam miran, rešiće to valjda Bahar.
D

Dhshsjdk

pre 10 meseci

Ljudi Katai je bolestan već godinama. I ovo sto igra je mnogo za njega.
l

lion zion

pre 10 meseci

oo katai magikooo najbolji igrac postbarijevske ere,realno zvezdina zvezda ,oposle onog ringispila partizanu na derbiju ako nije postao onda ne znam sta treba
A

Aaleeeee

pre 10 meseci

Ajde vracaj se majstore
c

cjepka123

pre 10 meseci

Katai jeste majstor, ima tehniku, šut itd. Problem je što nema kondicije sa 90 min fudbala na najvišem nivou, dakle, može da ulazi kao džoker u poslednjih pola sata i to je to, taman kad se protivnik umori.
P

Popsi

pre 10 meseci

Magikoooo nije navikao na ovaj tempo treninga, ali biće on najbolji kada najviše bude trebalo.
f

free aca

pre 10 meseci

pa taj nikad i ne trenira ! 60 minut mu je plafon
o

otodjibaje

pre 10 meseci

Ona je svakako kao igrač u LS beskoristan, tako da ga mogu i prodati-pokloniti....
G

Gost jahac

pre 10 meseci

Hahhaa,Katai i treninzi,osinulo se njemu da trenira
3

34 titula

pre 10 meseci

Komšijskih bitovi teraju Katanija iz Zvezde. Smešno.
M

Miksea

pre 10 meseci

Usinuo se. Mozda je to samo slucajnost da se sada povredio, ali izgleda mi da se on nikako nece uklopiti u ovaj Baharov spartanski program. Sta ce biti, videcemo, da li ce ostati pa da igra domacu ligu, da tu pomogne, jer da juri gore dole u LS i Evropi, tesko.
г

гост 1312

pre 10 meseci

“Звездин магико се ушинуо приликом постизања гола” је све штп треба да знате о озбиљности и физичкој спремности лажног магика! Вратите снимак постизања гола, човек је ухватио нешто као полуволеј са 5 метара и повредио се, буквално као ортак из краја на термину у балону, а онда дођу људи и просипају бајке о најбољем играчу у Србији, што га Пикси не зове, што није успео нигде ван Звезде… Једина предност, каква штета црна, је то што је повређен и не конкурише за састав да не узима минуте Митровићу, Лучићу и било ком другом професионалном фудбалеру у нашем саставу!
m

milos29

pre 10 meseci

Naš magiko ti je kao Sale Ilić ;)
B

Blade123

pre 10 meseci

Inače na SP i sada u ovim mečevima, smo videli te koje Piksi zove...
M

Misli!

pre 10 meseci

Dal shvatas sta znaci problem sa ledjima. Koliko god da je neko u treningu ako za milimetar odes preko mogucnosti kicme moze da se desi i kraj karijere. Obican diskus ako procuri tu nema fudbala bar 6 meseci i bolovi su nenormalni. Prvo nauci nesto o medicini i povredama pa onda pricaj tako kao sto pricas. Ne zelim ti samo da ikad osetis tu kolicinu bola kad se povredi bilo koji deo kicme
0

0x0

pre 10 meseci

Važno da ti brigu vodiš a ne plaćaš. Idi kaži tati svome.

kln

pre 10 meseci

pa on je doveden u zvezdu da ne bi trenirao, posto mu je nasa liga laganica
а

ађутант

pre 10 meseci

Није Катаи никада ни озбиљно тренирао....Да је био би врхунски играч.Све што је радио је суви таленат без надоградње....
T

Tripla Kruna

pre 10 meseci

OSTAVITE KATIJA NA MIRU,I 20 MIN.DA IGRA BICE DOVOLJNO DA ODLUCI MEC KAD BUDE GUSTO!
p

papaoaoa

pre 10 meseci

HAHAHAHAHAHAHA DOBAR TI NIK STA OSVAJATE KAO 3 trofej AUDI KUP ILI JELEN KUP
P

Popsi

pre 10 meseci

Videćeš...
@

@popsi

pre 10 meseci

Uuuuuuuuu sav drhtim buraz, kako si samo zaeban
S

Sever4ever

pre 10 meseci

Neka coveka neka se odmara, sto se tice mene dovoljno ce biti da udje sa klupe da gol i resi mec i puna kapa, to je sasvim dovoljno od njega! PODRSKA ZA MAGIKA!
K

Kemp

pre 10 meseci

Magiko mi te svi volimo, ali prosto trebaš negdje da se naplatiš, vrijeme je ja mislim. <3
p

publika

pre 10 meseci

Tim Zvezde je zaista porastao i znacajno ojacao kada ni izostanak igraca kao sto je Katai nije bauk i kraj sveta, ima ga ko zameniti.
?

???

pre 10 meseci

Citam komentare i nmg da verujem, sto smo takvi ljudi? Dovedemo glazera pljunemo borjana, dovedemo olajinku pljunemo kataija. Borjan ode, kazu boji se konkurencije. Kataji ostane, kazu hvala ti za sve ne trebas nam vise. Sutra van dajk da dodje, pljunuli bi dragovica kojeg sad hvale. Kako ovaj narod brzo zaboravlja, to nam je kroz istoriju bio najveci problem.
N

Nenad1246

pre 10 meseci

Fudbal tako funkcioniše. Dođu mlađi bolji odu stariji lošiji. Hoćeš rezultate ili romantiku?
m

muzej nam je mali

pre 10 meseci

muzej nam je suviše mali da u njega potrpamo sve koje si ti nahvalio, a treba ih i hraniti u tom muzeju, a ne samo brisati prašinu. U sportu važi jedan veoma bitan aksiom, i on se kao takav i ne preispituje, a glasi: ne postoje nezamemljivi!!!! Kad ti je vreme da odeš, otišo si, Zvezda nije komision ili secen hand prodavnica, igraju zdravi, snažni i željni. I tačka.
?

???

pre 10 meseci

Ne radi se o tome. Nego sto nema zahvalnosti ni malo. Koliko njih je lazovica pljuvalo sto nije hteo da se vrati ove godine, a on igrao u zvezdi kad nije bilo ni hleba ni struje. To mu se zaboravlja. Nemojte da mi ubacujete reci u usta, ko ne razume lako moze da izvrne ono sto sam rekao
S

Srećko ns

pre 10 meseci

Daju mame deci tastaturu(da se osame), a oni jaki znalci, pa ospu po Katai i Borjanu i to brane infantilnim floskulama. Čuju ili pročitaju i onda se ostrvi hor papagaja po ljudima koji su postigli nešto, a ovi, mislim papagaji, nikad tome neće prići, prosto nisu sposobni! Hvala je svakom ko delić utka u Zvezdine uspehe.
6

666999

pre 10 meseci

Glavno je da Pink plaća i struju i vodu i porez....
с

солнцпек

pre 10 meseci

Катаи дечко је за пензије бар што се Звезде тиче. Реално није за овај систем, тешко да ће више правити разлику и у Суперлиги...није брз, није радник, не игра одбрану, читљиви дриблинзи...остало то мало вица и понекад шут...узети све његове европске мечеве и извући статистику и степен корисности.
P

Popsi

pre 10 meseci

Čitljivi driblinzi, majko sveta. Pa kako je onda dao najviše golova i toliko asistencija?!
3

3579

pre 10 meseci

Неће му он ни играти и да није повређен.
T

Tarzanko

pre 10 meseci

Svejedno i ne računa na njega...
A

Ab

pre 10 meseci

Citas komentare i rekao bi covek doveli smo Ancelotija. Kako ce slatko citati iste likove pod drugim nikovima posle prvog neresenog, pa petarde u LS hihihihihihi. Kokice i uzivancija :D
@

@ab

pre 10 meseci

Komsija isekli su vam struju
E

Esex

pre 10 meseci

Pazi da se ne udavis tim kokicama kad budes gledao mesara scekica i tarantulu n.nikolica
K

Kurir Djoka

pre 10 meseci

Ali da neko od navijaca sebi da za pravo da tera coveka koji je za Zvezdu postigao 101 gol, oni svi zajedno toliko na fizickom nemaju, covek koji je par kvalifikacija sto neko rece sam vukao Zvezdu na ledjima, koji je Partizanu postao nocna mora, opet kad zagusti i ne bude mogao da se da gol svi ce cekati da vide sta on moze da izmisli, jedini koji kad primi loptu u Zvezdi 50 hilljada ljudi se dize na noge, proslosezonskog finalistu lige evrope na primer je vozao kao na ringispilu, dva gola mu ponistena zbog izmisljenih nekih ofsajda, jedan od najboljih stranaca u MLS ,zadnjih 5 6 godina ali onda ce neko da dodje i da ga tera, sreca pa se ne pitaju
K

Kati Magiko

pre 10 meseci

Ja sam misljenja da ce Katai i Ivanic najvise profitirati od Krasoa i Olanjinke, jer ce dobiti vise prostora. Katati na poziciji 10ke ove godine ce praviti haos ako bude igrao, ipak je to nas najbolji igrac zadnjih godina.
C

Czz

pre 10 meseci

Upravu si, samo sto mu je za to, u ligi samoiona, potreban privatni kondicioni trener. On vec 2 sezone ima katastrofalnu fizicku spremu a poslednju sezonu je bio igrac koji je dobar da udje posle 60-og kad su vec svi umorni.
@

@kati

pre 10 meseci

Da se kladimo da Katai neće početi ni jednu utakmicu u LŠ...
R

Realno posmatrano

pre 10 meseci

Velika je guzva napred, ja stvarno ne znam ko ce na kraju igrati, ako budemo stvarno igrali ovo sa 3 pozadi onda napred imamo 3 igraca (2 spica, 1 ofanzivni vezni), za 3 mesta bi konkurisali Ivanic, Katai, Bukari, Olajinka, Kraso, Late Lat, pa i Mijatovic, Sljivic, Prucev i Lucic. Da racunam da bi u tom slucaju Mitrovic igrao levog ful beka (kako god nazivali poziciju tu). Ako pak budemo igrali sa 4 pozadi onda tu imamo 4 pozicije, sto mi je logicnije, ali je svejedno opet bas velika guzva.
Ј

Јосиф

pre 10 meseci

Који бре Пруцев, дечко побего од рата, платио му чале државјанство, као шатро има повреду, и није отпутовао у русију! Ајде нека неко каже, која је то повреда, и неможе да тамо тренира одвојено, веч у београду трчи кругове?
V

Vanredni profesor

pre 10 meseci

Kataji je najkvalitetniji igrač Zvezde, ne samo trenutno, već i u novijoj istoriji kluba. Jedini igrač koji može sa njim u istu rečenicu je Marin. Imamo brze igrače (Kangva, Bukari, Olajinka, Mitrović...), imamo mlade, veoma talentovane igrače (Šljivić, Nedeljković, Azarov...) i samo jednog majstora fudbala, doktora ove igre: Aleksandra Katajia (mada, na svoj način majstor je i Dragović). Zapamtite moje reči: kada naletimo na tvrdog protivnika, kada nema prostora, nema prolaza, svi će gledati u jednog čoveka. Svi će čekati da Kataji izmisli neku magiju. Suviše lako se odričete u komentarima ovog igrača, a on je suvo zlato ekipe. Neće on biti konstantan, ali kad treba, kad je važno, kad se lomi tada nastupa on.
M

Manche

pre 10 meseci

Sve je tačno što si napisao. Jednom rečju, majstor.
R

Roby CZ

pre 10 meseci

Katai je majstor ,suvo zlato imati ga u ekipi, trebace kad se bude lomilo u grupi za to drugo mesto
v

v1ad

pre 10 meseci

Pa nije bas jedini problem. Azarov nije prosao pripreme sa ekipom posto je bio na EP za mlade sa Gruzijom a Vigo je isto bio nesto povredjen. Znaci fale dva spoljna igraca. Dobra strana toga je da su Nedeljkovic i Mitrovic dobili vise prostora i pokazali su se jako dobro.
Ј

Јосиф

pre 10 meseci

Сви ви који пљујете по катаију сте тастатура с----е, упувани и неиспуњени у животу, па тражите неког дасе иживљавате у коментарима! Један је магико!
G

GostSteva

pre 10 meseci

Mislim da bi on i dalje mogao biti koristan kao džoker, čak i u Evropi. On je igrač poteza, momenta. Ako bi napadao na već umornu ( sa manje svežine)odbranu, uvek može biti opasan. Pogotovo, ako se napadači pokažu dobro, pa koncentracija bude na njima. Za našu ligu je i dalje klasa.
M

Milan cica Gurovic

pre 10 meseci

Sve mi ovo lici da ce da se proda negde jel realno nema mesta za sve.
D

Delija istok

pre 10 meseci

Od Deje Savićevića nije bilo igrača koji bi znanjem mogao Kataiu da izađe na crtu.. Ali.. Nikada nije bio neki radnik i zato sada ne može da izdrži tempo koji se traži.. Voleo bih da nas sve demantuje i otkine još jednu sezonu!
D

Don Vito Corleone

pre 10 meseci

Od Savićevića nije bilo igrača kao Katai?????? Ali ok, verovatno nisi bio ni rodjen kada je u Zvezdi igrao Rambo Petković. Ja sam imao tu čast da ga gledam uživo dok je igrao u Zvezdi, i mogu da kažem da je bolji od Kataija. Čovek je bio neko vreme u Realu, posle proglašen za najboljeg stranca koji je ikad igrao u Brazilskoj ligi. Čovek je bio zver od igrača.
V

Vlasotince

pre 10 meseci

Uporedjivati Ramba Petkovica i Kataija je kao porediti ferari i golf, znači Rambo je bio svetski igrač. Slažem se sa tobom Corleone, ljudi fudbal prate par sezona i onda pričaju svašta.
D

Don Vito Corleone

pre 10 meseci

@Vlasotince. Porediti Kataija i Ramba, to mi je smešno. Kataji je odličan igrač, ali Rambo je bio mašina, zver. I tehnika i šut, i brzina, dečko je bio uragan. Posle je u Brazilu pravio dar mar. Koliko je golova tamo dao, ne zna im se broj. Kakve brutalne golove je tamo davao sa 30 metara, pa iz kornera direktno, pa iz slobodnih udaraca itd itdddddd. Dečko je valjda gde su najveće legende Brazila ostavio svoja stopala u betonu pored njihovih. U Brazilu je Božanstvo. Ali ono što je meni neverovatno, da Rambo Petković nije igrao za reprezentaciju. To je nešto što ni dan danas ne može da se objasni. Pitali su neku legendu Brazila da li Peleta nisam siguran, šta misli kakve su šanse Srbije tj Jugoslavije na SP 98' a on odgovori Srbija sigurno osvaja SP kada ima 20ak igrača koji su bolji od Ramba Petkovića.
G

GostPa

pre 10 meseci

@Don Vito Corleone Pitali su Zagala to pitanje i tako je odgovorio, ali je dodao i da ga duša boli što Peći ne igra na SP. Ponuđeno mu je brazilsko državljanstvo kako bi igrao za njihovu reprezentaciju, ali je Petković to odbio. Dakle, zaista je neuporedivo. Osim navedenog, kada analiziram Kataija vidim igrača koji ume da probije 1:1, da izvede dobro slobodan udarac sa 20-ak metara, kada je lopta iskosa sa leve strane napada i da gađa golmanov levi donji ugao gola. Osim toga ume da šutne sa dob20-ak metara i iz igre kada je neometan. Asistencije koje daje su uglavnom nakon probijanja po boku, kratkim pasovima. Za razliku od njega Ivanić daje lopte na nivou najvećih majstora fudbala (npr. pas za gol Milanu, koji je postigao Ben). Ivanić je igrač koji je za nijansu slabiji u duelu, nema ubrzanje u trenutku kao Katai kada povuče loptu, ali je dosta kreativniji. Međutim, Katai je prošle sezone bio neprepoznatljiv u Evropi, naročito me je razočarao protiv Monaka u Beogradu, gde je stajao u mestu celu utakmicu. Toliko nezalaganja nisam video nikada otkad pratim Zvezdu (rođen sam 1984. godine). Sjajna igra protiv Rendžersa u gostima, očajna protiv Monaka. Osim toga, kada je Katai bio povređen Ivanić je vukao tim i Zvezda je bila prva u grupi sa Bragom, Mitjilandom i Ludogorecom. Pre bih se odrekao Kataija nego Ivanića. Hvala obojici za prethodne godine, ali dolaze novi, veći izazovi kojima moraju da se prilagode. Deluje mi da kod Bahara igrači ulaze u prvi tim ni po babu ni po stričevima. Verujem da je uvideo Kangine propuste i da će ga zameniti bez problema u startnih 11 neko novo ime, ukoliko bude imao bolje rešenje.
G

Goss

pre 10 meseci

Kakav crni magico on da zna nešto ne bi u zvezdi igrao
a

aka

pre 10 meseci

platite struju
d

d. g.

pre 10 meseci

Ne, nego je Penaltho magiko. Magično izvodi penale. Još kad bi postojale leteće izmene.
G

Goss

pre 10 meseci

Platite šampone
B

Bijeljinac

pre 10 meseci

Samo da Katai prezivi ove pripreme
G

Gost997

pre 10 meseci

Gobeljic, Srnic i Borjan ne mogu u istu recenicu sa Kataijem, on je takav igrac da mu u ligi sampiona i 10 minuta moze biti dovoljno da napravi dzumbus bilo kome, nasu ligu moze i sa 20 kila viska da igra kakav je majstor, nije Bahar lud sto je ove precrtao a niega ostavio, svestan je da je igraca kao Katai malo i da verovatno nece igrato svih 90 minuta ali ono sto sa njim moze da dobije niko od igraca u nasem rosteru ne poseduje, covek iz 2 kontakta sa loptom moze da da gol ili stvori zicer nekom, jedini tehnicki blizu njega je Ivanic, a ko misli da je fudbal sveden na puko trcanje ne poznaje ga bas najbolje
E

E jadnici jadni

pre 10 meseci

Borjan? Kako vas nije sramota da omalovazavate Borjana?
k

koje gluposti...

pre 10 meseci

Staviti Borjana u istu recenicu kao Gobeljica i Srnica... je zaista deguntanto, Borjan je jedan od najboljih igraca zvezde zadnjih 10 godin
G

Gost997

pre 10 meseci

Pogresno shvaceno, Borjan je golman i svaka cast za sve sto je uradio, da nije njega ni ove nove Zvezde ne bi bilo, ali prosto ima 36 godina, postao je bas sklon kiksevima i vise bio u centeu paznje zbog zeninih izjava nego terena, postovanje imaju sva 3 ali oni bise nemaju sta da pruze Zvezdi i nema ljutis, a Katai ie i dalje igrac koji ako mu pukne u glavi moze da napravi dar mar na terenua mislim da ce Bahar vrlo dobro znati to da iskoristi
N

Nepm

pre 10 meseci

Igrac koji je gotovo sam na svojim ledjima nekoliko puta pokusavao da uvede Zvezdu u LS, prvo sa Grofom, posle sa Stankovicem. Mislim da ga Bakar izuzetno ceni i mislim da svi pravi Zvezdini navijaci zelimo da ga vidimo na sto posto i da istrci bar neki minut u LS jer je zasluzio posle brojnih pokusaj. A ta scena je kao stvorena za njega, da resava na nasoj Marakani.

Mladen

pre 10 meseci

Mozda ga koristiti za nasu ligu i to dozirano, a za evropu mislim da je njegovo proslo ili mozda 15 minuta kao nekog joker-a da ga koristimo.Volim Kataia on je nas magiko i sve to, ali... , odbranu ne igra a napred ne pravi toliku razliku da se mora trpiti na terenu.Opet svakako da ostane i da se koristi za domacu ligu a u evropi po potrebi.Katai magiko
!

!!!

pre 10 meseci

I ja ga obozavam ali to je to otprilike.Jeste MAGIKO ali kad lav ostari i majmuni ...
G

Grajkula

pre 10 meseci

Cini mi se da je on odigrao svoje, u onom tempu protiv Zenita on da igra, nema trika.
M

Maljko

pre 10 meseci

Magiku zelim da se naplati u arabiji. Hvala za sve
l

lol12

pre 10 meseci

Taman da se vise prostora da Mitrovicu i Lucicu da pokazu sta znaju a za Magika je lako,on se dokazao u derbijima i evropi i znas sta od njega mozes a sta ne mozes da ocekujes
?

???

pre 10 meseci

Usinuo se katai od barakovog tepma. Da je njega dohvatio neki barak kad je imao 20 god prosao bi najbolje klubove sveta. Brz oporavak magiko nas
a

adeqed

pre 10 meseci

Usinuo se kad je dao gol, videlo se odmah, mozes da pogledas na snimku. ne moze ono da se izglumi.