Jedini problem Baraka Bahara: Aleksandar Katai još ne trenira

Vreme čitanja: 1min | pet. 07.07.23. | 12:00

Neizvestan nastup Magika za duel protiv Nefčija

Zasad sve deluje idealno za stručni štab Crvene zvezde predvođen Barakom Baharom. Pobeda protiv Zenita na startu Pari Kupa u Sankt Peterburga napumpala je samopouzdanje igračima srpskog šampiona i rasplamsala euforiju među navijačima kluba sa Marakane.

Videli su se i određeni principi i zahtevi Baraka Bahara. Očekuje se implementacija u sistem pojačanja. Jedini problem je za sada povreda leđa Aleksandra Kataija. Zvezdin Magiko se ušinuo prilikom postizanja gola protiv selekcije Užica. Ekspresno je vraćen za Beograd kako bi bio podvrgnut terapijama. Medicinski tretman je dao rezultate, pošto se Katai bolje osećao i uvršten je na spisak putnika za Rusiju.

Izabrane vesti

Međutim, gledajući sekvence sa Zvezdinih treninga snimljenih klupskom kkamerom, vidi se da Aleksandar Katai i dalje ne trenira u punom ritmu. Nije ga bilo ni na terenu u četvrtak veče, kada su crveno-beli odrađivali taktičku pripremu za naredne izazove.

Situacija sa Kataijem je značajno bolja nego na Zlatiboru, ali veliko je pitanje da li će najbolji igrač Crvene zvezde u poslednje dve godine biti u protokolu za susret sa Nefčijem. Realnije je da sačeka 12. jul za kada je zakazan meč protiv Fenerbahčea.


tagovi

Aleksandar Katai

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara