Komentari na vest

Jedna utakmica menja sve: Minsko polje pred Arsenalom, Sitiju najlakši raspored

F

Funny hollidays

pre oko 1 mesec

Sitiju i Liverpulu se oduzima po 12 bodova zbog finansijskih malverzacija. Poslednja vest. Novi šampion je skoro sigurno Arsenal. Uskoro će biti objavljeni detalji,
H

HeheGerard

pre oko 1 mesec

Arsenal ima i Celsi. Celsi koji je ocajan. Ali i Liverpul se okliznuo protiv Celsija, isto su odvratnu sezonu imali kad su sapleli Tothenhema iz trke kad je Lester bio sampion. Celsi je pica sa dva lica. Mogao bi Arsenal kiksnuti neocekivano kao i Lvpool i Totham pre. Just saying.
d

duc

pre oko 1 mesec

Ovo, zapravo, je odlican filter da se vidi ko koliko zna o fudbalu. Svako ko kaze da Liverpul nema najlaksi raspored do kraja NEMA POJMA o ovom sportu.
G

Golf

pre oko 1 mesec

Arsenal ima veliku prednost u Havercu.

Mr 007

pre oko 1 mesec

🤣Kakav crni Arsenal. Istambura ce ih neko vrlo uskoro. Imaju sansu da budu prvaci,identicnu kao i grobari,tj.ravnu 0.😃
V

Visente Del Boske

pre oko 1 mesec

danas katastrofaa utakmica ubise fudbal!bio sam fan gvardiole imam dosta literature trenaznog procesa ali ovo postaje bas bas dosadno!gvardiola ima svetske top igrace i tako selektira tim,arteta je njegova kopija,Anceloti,Spaleti,Inzagi ima ih punooo De zerbi Tek treba da osvoji nesto da bi ga tu svrstali(sigurno je top)Klop je brutalan! napadacki takmicarski fudbal a ne posed posed posed i ubijanje lepote fudbala!Mozda cola simeonea ne svrstavaju medju takve trenere ali on konte i da ne nabrajam dalje su isto strasni treneri pyni trofeja
M

Mighty King

pre oko 1 mesec

Blago meni kad iscitah ovde kako onaj ko je prvi s 2 boda ispred u stvari ima najmanje šanse za titulu. I dalje se priča o velikom broju povređenih, a još se jedino Jota čeka, pa i on je za desetak dana na treningu, baš kao I Alison. Keleher sasvim korektno odrađuje, pa to i nije neka tragedija. Jedini problem je što je Konate povređen i za njega je sezona završena. Dzouns nije ključan igrač, povremeni starter, a Arnolda je zamenio apgrejdovani Bredli. Što bi rekao Klop: So, I'm good (with it).
Z

Zaza Paculia

pre oko 1 mesec

Prvaka odlucuju Totenhem i Aston Vila. Siti daleko najlakši raspored, ali Liga Sampiona moze da ukoci i njih i Arsenal, ja bi na Klopovom mestu, pustio LE.
x

xnxx

pre oko 1 mesec

klop u LE moze da posalje klince iz akademije da hoce i tjt, kad im je zdrav salah na 70% su
G

GostLalat1

pre oko 1 mesec

Lično voleo bih da Arsenal osvoji, stvarno lepo igraju i milina ih je gledati, plus baš dugo nisu osvojili. Čak i Siti mi ke ok samo da ne osvoji najodvratniji klub na svetu, LUZERPUL
L

Liverpool forever

pre oko 1 mesec

999/ Možda se nisam do kraja precizno izrazio, pa da dopunim kom. Sasvim je u redu ova komunikacija, civilizovano, sučeljavanje argumenata, OK. Nigde nisam napisao da Arsenal nije zaslužio titulu, nisam napisao ni da Arsenal nije oštećen, takođe. Argument o gol razlici nije toliko snažan, oba tima su vrlo efikasni i malo golova primaju. Arsenal mi je gotivan, ne hejtujem ja protiv Arsenala, a jače ga pratim još od Anrija i nepobedivih. Kada bih mogao birati, ako ne bude Liverpul, više bih voleo da, za promenu, šampion bude Arsenal. Jedino sa žaljenjem konstatujem da mi niko nije odgovorio na pitanje: zašto je Arsenal više zaslužio da bude prvi nego Liverpul? U prevodu, mislio sam da oboje jednako to zaslužuju, pa ko bude, bude. Sitijeve šanse su i dalje velike, pa ako budu oni čestitaćui im.
C

Come On Arsenal

pre oko 1 mesec

Ne kapiram, zbog čega se ovakvom Arsenalu non-stop ne veruje i sada je pred njim "minsko polje" a Liverpul i Siti na mišiće dobijaju i kao imaju veće šanse za titulu. Arsenal nije izgubio ni 1 derbi, najviše je golova da a najmanje primio, timu će se sada pridržiti i Timber za potpunu i kvalitetnu rotaciju i kao takvi, ne vidim, zbog čega na kraju ne bi bili prvaci. OK navijači hvale svoj klub, ali sveukupno gledano, Arsenal je ove godine najviše zaslužio titulu i ako je izgubi protiv, nikad lošijih Čelzija i Junajteda ili protiv toplo-hladno Totenhema, onda i ne treba da je osvoje. Siti ima "najlakši" raspored, ali i 2 tima ispred sebe i vrlo je teško očekivati, da će oni dobiti sve a da će Liverpul i Arsenal kiksnuti po par puta. Liverpul,ima paklenu završnicu i tu će igrati sa timovima, koji će se botiti za Ligu Šampiona a već posle Šefilda, mogu lagano nastradati na Old Trafordu.
S

Sprdnja

pre oko 1 mesec

Arsenal nek se zahvali studijama za onu ruku Odegarda, ono bi mu penal svirala i rođena mater, a tek krađa protiv Tottenhama i pokušaj ubistva Mcalistera protiv Sitija pa ti vidi koliko je to razlike u bodovima, a ipak Liverpool prvi, neprocjenjivo!
0

01

pre oko 1 mesec

Slazem se ali to je zbog toga sto Arsenal nema bazu u medijima poput Liverpula, Junajteda i drzavnog projekta Engleske Sitija a to je rekao bih zasluga Vengera koji je uvek bio gospodin i nije hteo da se spusta na taj nivo 'botovanja' nego je radio svoj posao menadzera. Sa druge strane Siti koji je juce nastao svi odjednom pricaju o najjacem timu ikada, niko kao oni ovo ono cim drzava izgubi interes od Arapa a hoce uskoro jer Arapi saradjuju sa njihovim protivnicima uradice im isto sto i Celziju a pre toga ce im izmusti jos para naravno i onda ce onih 115 optuznica biti jako lako dokazati i Siti pada u zaborav svetskog fudbala kao Steaua iz Bukuresta, zivi bili pa videli
9

999

pre oko 1 mesec

@sprdnja ti najavljivao petardu Sitija, sta bi? I da li cete ikako prestati kukati vise, Arsenal je osakacen protiv Njukastla, Vile, Vest Hema, pa nista se ne spominje, a vi standardno samo placete jbt.. Prosle godine lomi se sezona, Arsenalu pogresno izvuku linije protiv Brentforda kao vama protiv Totenhema i nikom nista, ne spominje se nikako, a vi hocete samo na kuknjavu i plakanje da dodjete do necega. A i Liverpul su sudije gurale proslih sezona podosta, pa niste bili tako osjecajni prema drugim ekipama. Uglavnom, postajete ekstremno naporni sa tim stalnim kukanjem, i to samo vi.
L

Liverpool forever

pre oko 1 mesec

Evo, neka sam i pristrasan, ali lepo pitam: po čemu je to Arsenal zaslužio a Liverpul nije? Da ne dramim da je pokraden za 6 bodova i opet za 2 boda prvi. Igra Liverpula je atraktivna, ultra ofanzivna, sa Sitijem se baš potukao i sabio ga na njegovu polovinu u drugom poluvremenu itd. Svuda ga po Evropi hvale. Pokušavam biti realan i opet pitam: po čemu zaslužujete više titulu?
L

LuloLulo

pre oko 1 mesec

A Arsenal nije pokraden protiv Njukasla i Vile
9

999

pre oko 1 mesec

Evo pokusacu ja odgovoriti zasto Arsenal zasluzuje vise, mada da i Lpool osvoji nije da je nezasluzeno.. Arsenal dao najvise golova, najmanje primio, nije izgubio u 5 utakmica od Sitija i Lpoola ove godine, oboje ih dobio kuci, Liverpula dozvoli da kazem i bas prebio.. Ne znam kako mislis da Lpool igra ultraofanzivno a Aryenal ne igra, ljudi od nove godine dali 40 golova, unistili svaku ekipu osim danas Sitija. Isto su bili osteceni protiv Njukasla, Vile, WH pa nikom nista. Kad se zale, jos se sprdaju sa njima i Artetom, a kad se Klop zali, onda je junak sam protiv svih. Koliko hvale Liverpul u evropi, toliko hvale i Arsenal. Ako sam nesto slagao ili preuvelicao, ti slobodno reci.
@

@999

pre oko 1 mesec

Лоши су ти аргументи дечаче, добар је Арсенал али то што су дали највише голова и примили најмање не значи да заслужују титулу. Ако се ти тим аргументима водиш ево да ти кажем Клоп игра са бредлијем,куртис џонсом и квансом сезону и опет је први уз велике штете према Ливерпулу што се јуче видело, судије су украле чист гол Дијазу.. О грешкама на штету Ливерпула ове сезоне не треба трошити речи превише их је..
9

999

pre oko 1 mesec

Znači veće krađe u historiji ove lige nije bilo nego kontra liverpula, ofsajdi ruke, kopačke u grudi, crveni kartoni Liverpoolu za smiješne prekršaje a za gore prekršaje protiv Liverpoola ni prekršaj a kamo li karton, smiješno je što lupetsp, pogledaj ko je prvi unatoč pljački stoljeća!!
9

999

pre oko 1 mesec

Tebi argumenti ništa ne znače, izračunaj krađu protiv lfc ove godine i vidjećeš razmak unatoč povredama i igranju sa momcima iz akademije, to arsenal ni sanjati ne može!!!!
9

999

pre oko 1 mesec

Opet oni o sudijama i kradjama, stvarno kao da ste neki botovi. Bas ste prenaporni. Sta je argument sto igra Kurtis Dzons? Covjek vec 5 godina prvotimac, ima preko 100 utakmica za Liverpul, vredi 35 miliona😂 sta sve necete smisliti i napisati hahaha.. Sto se tice igraca iz akademije, svi znamo da ih nw bi ni ubacio da nije morao zbog povreda. Uostalom, kad je na pocetku sezone Arsenalu u napadu igrao Nketija iz akademije, a Liverpulu Nunez od 100 miliona, tad niste bas potezali ova pitanja😂 Ali dobro, vi ste poznati po realnosti uvijek.
@

@999

pre oko 1 mesec

Не знам шта је тачно смешно када причамо о крађи једино знам да тога није било било би једно +10 за Ливерпул у односу на арсенал.. Друго то што си ти загрижен за арсенал друга је то ствар једно су жеље а друго могућности... Лепо си на крају рекао да није било повреда ето видиш било их је и човек игра са набројаним играчима и први је упркос КРАЂИ!
9

999

pre oko 1 mesec

Ti ćeš druže puši od muke, nit šta znaš niti razumiješ, toliko si zagrišen za taj arsenal na 2 mjestu da to nije normalno.Budi sretan ako na kraju završe kao drugi!!!
9

999

pre 30 dana

Hahahaha kakvi likovi, nerealnooo.. Arsenal ostecen vise nego Liverpul, ali oni bi eto imali 10 bodova vise. Isti kao Klop, kad pobjedjuje, sve junaci, kad izgube svi i sve im krivo. Kad im je Majkl Oliver direktno donio pobjedu prptiv Sitija da se odlepe na tabwli ne svirajuci CIST penal 2020 i dao im da osvoje tu jedinu titulu u zadnjih 480 godina, tad su vam sudije bile dobre😂 Koji licemjeri, Boze sacuvaj😂
V

Valdano

pre oko 1 mesec

Dodje X i dodje i novac i na golove O-1,hvala Sitiju i Arsenalu.sledece kolo dobijaju sigurno.
G

GOCE GOSTIVAR

pre oko 1 mesec

Bogami Pevci će odlučiti o tituli ove sezone.Totenhem će otkinuti bodove i Sitiju (redovno im uzimaju meru na svom stadionu) i Arsenalu(igraju na Lejnu).Liverpul ukoliko dobije Totenhem na svom stadionu i Junajted 99% su prvaci.......
F

Futsalista

pre oko 1 mesec

City.
p

prevara

pre oko 1 mesec

ovo je prevara od lige .Danasnja utakmica je najbolji pokazatelj sta je Engleska Premijer liga…Ej ti utakmkica koja se ceka cele sezone ajde sto je 0-0 nego sto da se igralo jos 3 puta po 90min bilo bi opet 0-0.U engleksoj jedino ima uzbudjenja kad namestaju one njihove magicne preokrete gde se ekipa vraca sa dva-tri gola razlike…Zatim ovde ljudi pisu kakav fudbal ovo nisam video dugo itd .Ovo je u fudbalu ono sto je nba u kosarci masina za pare nista vise …Najskuplji igraci Tv prava karte sve ostalo …Pravi se cirkus da bude sto gledanije.Na kraju ce siti uzme titulu koji nijedan derbi nije dobio ove sezone sem mancester uniteda koji ne igra fudbal jos od ere fergusona..Nista bolje nije ni u drugim ligama ,jednostavno previse utakmica previse kladjenja previse svega i kvalitet igre opada .Sve su redje dobre utakmkice sve je vise 0-0 utakmkica.Prvo su sa varom ubili ritam utakmkice i car proslave gola zatim stalno ubacuju nova takmcinja.
p

prevara ali u srbiji

pre oko 1 mesec

Druže gledaj ti ovu Terzićevu nameštenu ligu i Pink, jer su kuće od čokolade a prozori od marmelade, ti Englezi su previše naivni pa pune stadione, da bi gledali nameštenu ligu a majskuplja televizijska prava idu preko nameštenih tendera, ne budi smešan.
R

Realno istina

pre oko 1 mesec

Da. Veliko zasicenje. Igrali se i fudbal kosarka.... Ali ocito mnogo toga ima za pranje a o nasljednicima sportske prognoze sta reci osim da dok oni vedre nema srece za sport. Nekad ce se sve resetovati i restartovati.
н

нс бој

pre oko 1 mesec

Све су то нијансе,све јаке екипе,бодови се губе ако неко од њих не буде на свом нивоу,падне ритам,концентрација,неки непредвиђени моменти. Девет текми у Премијер лиги је превише да би се нешто калкулисало,за сада треба гледати табелу,притисак од кикса и опроштаја од титуле је на Ситију,Арсенал некако боље решава те мање текме,а Ливерпул је први,колико год да има проблема са повредама,иде им добро.
M

Mitros

pre oko 1 mesec

Siti pobeđuje sve do kraja lagano, Liverpul nema šanse da ne kiksne bar jednom ako ne i dva puta. Arsenal isto teško da može da bar jednom ne ispusti bodove, pogotovo protiv Totenhema. Siti uspešno parazitira na mržnji ostalih klubova između sebe, pre svega na mržnji prema Liverpulu od strane njihovih najvećih rivala Junajteda i Evertona. Da Siti igra ovu inače nebitnu utakmicu za njih sa Junajtedom, budite sigurni da bi Junajted igrao opušteno možda i sa mešanim sastavom, ovako će se kidati sa Liverpulom jer više njih ne vole nego Siti, iako im je Siti gradski rival.
E

Eseks

pre oko 1 mesec

Zanimljivo zapazanje..Mada mislim da su to sve vrhunski profi igrace koji kidaju svaku svom snagom,s kim god da igraju..
@

@Eseks

pre oko 1 mesec

Ma kakvi samo se seti utakmice Čelzi - Totenhem, iz sezone 15/16 mislim gde se Totenhem jurio sa Lesterom za titulu. Ta utakmica je završena sa ne znam koliko žutih i crvenih kartona, na kraju je Čelsi pobedio golom Azara iako im ništa nije značilo jer su se raspadali te sezone i bili tipa deseti, ali su hteli da osujete Totenhem kao gradskog rivala. Onda utakmica Liverpul - Čelsi baš iz sezone 13/14 gde Čelsi iako nije baš najveći rival čini sve da pobedi Liverpul samo da oni ne osvoje titulu posle 30 godina, Murinjo se bacao po terenu tamo. Kad god dođu do izražaja ta stara rivalstva uglavnom profitira Siti jer oni i nemaju neke rivale. Čak i Junajted ih doživljava kao manje rivale od Liverpula, prilično sam siguran da su pustili Siti pre dve sezone kad su u razmaku od nedelju dana igrali sa Sitijem i Liverpulom, naravno od Sitija izgubili a sa Liverpulom odigrali 0:0. Posle je Siti uzeo titulu u zadnjem kolu u utakmici sa Vilom, pazite kad ove godine opet bude isto titula.
S

Sprdnja

pre oko 1 mesec

Sve je to tako a siti ti dvije zaredom ne može dobiti, na kojim si ti supstancama??
G

Gost1312

pre oko 1 mesec

Spursi se pitaju dosta o prvaku, mislim da ce upravo kokoske nekog oboriti i to ce biti kljucno, sva 3 pretendenta na titulu igraju s njima, Liverpoolu je prednost sto ih imaju kuci na Anfieldu. Takoder imam osjecaj ako Liverpool dobije Uniteda u gostima da ce to biti veliki korak ka tituli, psiholoski ce ih t vinuti u nebesa.
s

sekub

pre oko 1 mesec

gledam raspored sve je otvoreno liverpul i siti imaju 3 teska gostovanja zaredom tako da nam ovaj bod ulijeva nadu
s

sekib

pre oko 1 mesec

nebi rekao da arsenal ima teske tekme do kraja stavise ima najvise kao domacin utakmica..vidim liverpul isto ima gostovanja teska kao i siti sve je moguce
T

The

pre oko 1 mesec

You’ll never walk alone
v

voxi

pre oko 1 mesec

ne davi