""
""

Jednostavan zadatak za Ber Ševu

Vreme čitanja: 1min | pon. 25.12.17. | 16:10

Ukoliko slavi, Hapoel se vraća na prvo mesto u Izraelu

Za razliku od nekih prethodnih sezona, kada su Makabi Tel Aviv i Hapoel Ber Ševa vodili trku u dvoje, tekuća sezona u izraelskoj prvoj ligi deluje interesantnije nego ikada! Pomenutom dvojcu priključili su se Hapoel Haifa, Beitar i Netanja, pa bismo već sada mogli da konstatujemo da nas na istočnoj obali Sredozemnog mora čeka mnogo uzbuđenja.

Izabrane vesti

U poslednjem meču 15. kola elitnog ranga sastaju se Hapoel Ber Ševa i Makabi Haifa (20.00). Najkraće rečeno - duel jednog od najboljih domaćina i jednog od najgorih gostju.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 20:00 2905 IZR 1 Hapoel B.S. - Maccabi Haifa kmb 1&2-4 2,15

Ber Ševa je u seriji od dva poraza - neuspeh u finalu Toto kupa "nadograđen" je minulog vikenda protiv Netanje - ali kada je reč o prvenstvenim duelima, izabranici Baraka Barkara nisu poraženi nijednom pred svojim navijačima, a mogu se pohvaliti i činjenicom da su najbolji gost!

Klub iz Haife je sa druge strane potpuno potonuo! Nije dobio meč mesec i po dana, a na proteklih šest, računajući sva takmičenja i prijateljski susret sa Šmonom, izvukao je tek dva remija.

Dodajmo i da je Hapoel u Ber Ševi trijumfovao nad rivalom iz Haife na protekle četiri utakmice, svaki put postizavši između dva i četiri pogotka...

MOZZART KVOTE
(1,55) Hapoel Ber Ševa (3,70) Makabi Haifa (6,00)

(FOTO: Shutterstock)


tagovi

Hapoel Ber ŠevaIzraelsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara