Komentari na vest

Jojić svestan dramatične završnice: Ušli smo u ludilo, sve mogli da prospemo za minut

Z

Zole

pre oko 2 godine

Mi svaku utakmicu pocinjemo sa igracem manje zbog ovog manekena. Obratite samo paznju na njegovo trcanje, isti ritam svih 90 minuta, kao kada ja lagano džogiram e taj tempo. Igra centralnog veznog a ni jedan duel ne može da dobije, neće ni da se potrudi, često gubi lopte u opasnoj zoni. Sledeci derbi moramo poceti sa Zdjelarom i Natkom na zadnjim veznim a L. Markovic ispred, to je nasa najjaca postava. A Jevtovića bi upario sa Vujacicem na stoperu, treba nam tu igrač koji ume da iznese loptu a ne da je nabija u vazduh 90 minuta. Miletić i Saničanin su 2 teške kiksare i njima ispisnica u junu momentalno!!
F

Fudbalista

pre oko 2 godine

U tom "ludilu" ste vi, dečko, još od Flore kad gospodin koji sebe naziva trenerom nije smeo da postavi taktiku za pobedu već je igrao na nulu pa izgubio. Šteta pa nismo izjednačeni u bodovima ali će se, ako bog da to desiti do sledećeg derbija pa ćemo morati da napadnemo i bar "poginemo" muški, igrajući fudbal umesto da se ko pizde branimo. Inače ne ulazim u kladionice, ali sam spreman da razmislim i uplatim tiket da ćemo žrtvovati Evropu, gotovo i bez igre, protiv Fejenorda, da se ne bismo umarali za domaće prvenstvo.
S

Spiritus movens

pre oko 2 godine

Sta cete se odmarati za prvenstvu kad 'sem Zvezde ne mozete izgubiti ni od koga?
G

Gostanko

pre oko 2 godine

Mogli ste ali niste jer dva cista penala nisu dosudjena za Mladost i jer igrac Mladosti nije smeo da izjednaci rezultat.Obicna ste olupina od tima koja mora da bude sampion.Zalosno. Sada suboticani skinite gace pa posle TSC a onda Sale Ilic da zapeva navijacke pesme Partizana.Realno ste za trece mesto. Ali pogledajte vi da mi nemamo da vidimo tekstove tipa "Procenite da li je ekipa Mladosti ostecena" itd.Kada Zvezda igra,jos u toku meca izlaze sporne situacije.Nema novinara sada da pitaju Stankovica sta misli o tim situacijama kao sto Stanojevica pitaju za faul nad igracem Cukarickog na sredini terena.Trener Mladosti a ni igraci istoimenog tima ni da spomenu da su pokradeni,barem da se zapitaju.A najcudnije mi je da nema reakcije iz Zvezde.Kao da su u pitanju nebitni bodovi ili kao da su saucesnici,jednostavno pristali da ove sezone budu drugi iako su za tri klase kvalitetniji od Partizana.
G

Grobar2905

pre oko 2 godine

Ja pretpostavljam da ti redovno citas Zonu sumraka, cim ovako nesto mozes da sastavis. :)
Ć

Ćopa

pre oko 2 godine

Jesam grobar al sa ovakvim timom i igrom mi ne zaslužujemo titulu.Kad samo vidim da su nam naj bitniji igrači Jojić Miljković i Miletić tuga me uhvati.