Komentari na vest

Još jedan Srbin u MLS ligi

1

1. Gost

pre oko 1 godinu

Hm... Jel to taj truli zapad? Ja sam mislio da su Rusija i Kina veće face što se tiče platežne moći, lige i uslova života uopšte... Šta, zar nisu? Ok, sorry onda, nisam znao.
D

Dejani

pre oko 1 godinu

Ne razumijem zašto mladi talentovani argentinci odlaze u MLS kada mogu u Ecropi da naprave bolju karijeru. Almada super talenat, Velasco nema još ni 20, a možda i najbolji igrač svoje generacije na svojoj poziciji. Isto je tako i Barco otišao u Atlantu čini mi se, odigrao sezonu ili dvije tamo, vratio se u Argentinu na pozajmicu u River ja mislim… Znam da je cak Almada izjavio da hoće prije Evrope da igra u MLSu.. Da li su to sada menadzerske igrice i ubjedjivanja.. Ali Almadu ili Velasca vidjeti za pocetak u npr Villarealu, Betisu, Benfici, Portu, Napoliju i sličnim klubovima bi vjerovatno bilo interesantno za ispratiti. Vjerujem da bi im to bile dobre odskočne daske za dalje. Momci imaju potencijal.
И

ИР27

pre oko 1 godinu

На пример јер су доста ближи родној земљи, и могу кад год хоће да оду до ње ... То је један од разлога, а сем тога, леп живот, лепа плата, а и сад је проходност из САД-а у Европи и те како постала једноставна и берићетна за све три стране
G

GostBS

pre oko 1 godinu

Smesna liga ipak dovoljna za prosecne igrace Jelen Super lige . . . Na zalost ni blizu kvaliteta lige 5 pa mi je presmesno kada uopste razmatraju negog iz te amaterske lige da zovu za reprezentaciju
I

Ivan P.

pre oko 1 godinu

Samo ovi nasi su iznad proseka nase lige: Radoja, Joveljic, Petrovic, itd. A da ne pricamo o ovim Aregenticima iz Austina koji bi bili starteri u solidnim evropskim timovima. Nazalost dok mi nadmeno gledamo na MLS ligu, za koju godinu ce oni kupovati nasu najtalentovaniju decu i prodavati ih evropskim klubovima za 10 puta vece pare. Prvi primer toga ce biti Djordje Petrovic. Oni vec sada prave ozbiljnije transfere nego nasi klubovi. Samo Montreal je prosle godine prodao tri igraca za pare kakve Partizan i Zvezda sanjaju, i to u Celtic, AZ i Watford. I sva trojica dobijaju znacajne minute. Drugim recima, MLS liga ih vec sada sprema bolje za zahteve modernog fudbala nego nasa liga...mi generalno prodamo decu koja se posle smucaju po pozajmicima i tek poneki ozive karijeru u osrednjim klubovima tipa Torina.
N

News

pre oko 1 godinu

Cilj Mls nije da prodaje najbolje igrace u Evropu nego da naprave jaku ligu po ugledu na Nba,NFL ili NHL .
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Koliko bi samo jedan stoper poput Radovanovica znacio Partizanu makar i na pozajmicu.
S

Sega89

pre oko 1 godinu

Radoja je stigao ove zime