Komentari na vest

Još jedan srpski biser u Australiji: Vidićev prvenac u A-ligi

V

VuleMađija

pre 4 meseca

Luka Jovanović, takođe napadač. Igra za Adelejd u Australiji, a rodom je iz Kragujevca. Igrao je za mlađe kategorije Apolona II i baš se videlo da pravi razliku,
Đ

Đeneral Draža

pre 4 meseca

Stižu klinci, verovatno deca iz ovih poslednjih talasa emigracije, što silom što milom. Treba to sve dobro pratiti, pozivati u kampove, da ne bi posle zažalili.
T

Tuneki

pre 4 meseca

Ne zanimaju nas nasa deca iz inostranstva, sto igraju za Bajern, Liverpul ili Milan A tek nepoznata
G

Gostyyy

pre 4 meseca

Sve je ovo lepo, i to što pratite ove naše momke, sve pohvale za to, ali treba da znate jednu stvar - australijska liga izgleda lepo na TV jer su im stadioni odlični, ali je po kvalitetu negde kao finska ili slovačka liga. Tako da nije baš merodavna. Imate primer onog klinca Arzanija iz Melburna koji je bio neki neviđeni talenat, uzeo ga Siti zbog toga, onda u Škotskoj ni da opepeli u Seltiku, a nakon toga u Danskoj i Holandiji po 10ak utakmica sa jako skromnom minutažom, i evo, sa 24 je opet u Melburnu, i to ne onom u kom je ponikao, nego u gradskom rivalu. Tako da sve igrače iz Australije treba uzimati sa velikom dozom rezerve.
S

Sinke Melbourne

pre 4 meseca

To si u pravu da Australiska liga nije jaka, ali ne zaboravi koliko je nase djece extra talenata koje su Zvezda, Partizan i ostali prodali mlade tako propalo. Tako da ni taj decko sto se vratio u AU nije mjerilo kvaliteta.
g

gost1978

pre 4 meseca

dzastine dzastine dirala me hakala