Još jedan velikan sa Ostrva bi Blekija: Murinjo ga gledao, a Totenhem kuje plan

Vreme čitanja: 2min | pet. 12.10.18. | 09:53

Kao zamenu za Belgijanca

Atletiko Madrid, Juventus, Inter su do sada pominjali kao najozbiljniji kandidati, šuška se o interesovanju Žozea Murinja, ali i Mančester Sitija... A od danas se još jedan veliki klub dovodi u vezu sa kupovinom srpskog štopera Nikole Milenkovića.

Totenhem želi Blekija, javljaju italijanski i engleski mediji. Tačnije, zainteresovan je i pratiće razvoj situacije pre nego što pređe na konkretne korake.

Izabrane vesti

Mladi srpski štoper je jedan od dragulja italijanske Serije A i zlatna koka Fiorentine koja je letos odbila  40.000.000 evra od Atletika za njega. Mudro su u Firenci procenili da će cena da mu raste i sada su dobili još velikih klubova upletenih u priču koji bi mogli da započnu licitaciju i donesu ogroman novac.

Spekulisalo se da je jedan od razlog sinoćnjeg dolaska Žozea Murinja u Podgoricu bio upravo Milenković. Portugalac je u očaju zbog situacije sa štoperima u Mančester Junajtedu. Baji, Smoling, Džons, Lindelef, Roho... Ne zna se koji više greši. Donekle Baji ispunjava očekivanja, ostali su očajni. Toliko da je Murinjo spreman da dovede 33-godišnjeg Andreasa Grankvista iz Helsinborga. On bi bio privremeno rešenje, do leta kada bi mogla da ode astronomska ponuda za Milenkovića.

Ako Totenhem do tada ne bude brži. I Spursi takođe traže štopera s obzirom da će ostati bez Tobija Aladervajrelda kojem ističe ugovor i koji odlazi kao slobodan igrač. Poketino ima još Fertongena, Sančeza i mladog Fojta ali mu je neohodno pojačanje. S obzirom da Spursi često igraju i sa trojicom štopera pozadi, a da se Milenković odlično snalazi i kao štoper, i kao desni bek, eto još jednog razloga da on bude idelano pojačanje za Spurse.

Neće se tako lako predati ni ostali. Čolo Simeone je zaljubljen u mladog Srbina narednog leta će se vratiti sa novom ponudom, a Atletikov italijanski direktor Andrea Berta insistira da uprava Fiorentine odredi cenu. Inter ga vidi kao zamenu za Mirandu, a Juventus kao pojačanje koje ni trebalo prepustiti konkurenciji.

(FOTO: Action images)


tagovi

Nikola Milenković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara