Aleksandar Kolarov (©Reuters)
Aleksandar Kolarov (©Reuters)

Još jedna briga za Tumbu – povređen Kolarov

Vreme čitanja: 2min | ned. 08.11.20. | 12:19

Kapiten Orlova propušta meč sa Atalantom

Meč sa Škotskom je pred vratima, a rađaju se problemi za fudbalsku reprezentaciju Srbije.

Od danas je jasno da Filip Đuričić neće moći da igra u četvrtak uveče finale baraža za Evropsko prvenstvo. Vezisti Sasuola je i u subotu test na koronu bio pozitivan i zbog toga je otpao sa spiska. A, dodatni problem za selektora Ljubišu Tumbakovića je povreda Aleksandra Kolarova!

Izabrane vesti

Kapiten reprezentacije neće igrati danas za Inter u derbiju protiv Atalante. Štoper nerazura nije ni otputovao za Bergamo sa ekipom, a Tutosport piše da se Kolarov još u ponedeljak požalio na bol u butnom mišiću. I do danas taj problem nije saniran.

Štaviše, isti list piše da je trener Intera Antonio Konte zabrinut za Kolarova, jer će kapiten Orlova sigurno biti na okupljanju reprezentacije i učiniće se sve da zauzme mesto u timu protiv Škotske, ali šef struke milanskog tima se plaši da će se time povreda samo pogoršati. Kontea je strah da će posle obaveza reprezentacija Kolarov ponovo morati na pauzu.

Nadaju se u Interu kada je Kolarov u pitanju, isto kao i za Lukakua, da neće biti preopterećen sa obavezama u reprezentaciji, iako Srbiju čeka finale baraža sa Škotskom“, piše Tutosport.

Iako je u početku bilo dilema da li Kolarov može da odgovori na pravi način u timu Srbije kao štoper, utakmice u kojima nije igrao pokazale su da bez njega Orlovi imaju veliki problem u iznošenju lopte, savladavanju protivničkog presinga, kao i u organizaciji igre iz zadnje linije. A, protiv Škotske, koja će se sigurno braniti na Marakani, igrač koji može da iznese loptu do centra, koji može da tuče sa distance i da preti iz prekida, biće vrlo dragocen Tumbakovićevom timu.

Aleksandar Kolarov je odigrao do sada 94 utakmice za reprezentaciju Srbije i pogotovo ako se Orlovi plasiraju na Evropsko prvenstvo, stići će do trocifrenog broja nastupa. 


tagovi

Aleksandar KolarovLjubiša Tumbakovićfudbalska reprezentacija SrbijeLiga nacija

Obaveštavaj me

Inter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara