Komentari na vest

Još jedna opcija za trenera Vojvodine: Ranko Popović na čekanju

B

Black tulips

pre 9 meseci

Mislim da su jedine dve opcije prave: Gacinovic Ili Zagorcic. A sto se tice omladinske skole da se postavis Ivanovic gace.
v

v1ad

pre 9 meseci

Ne znam kakav je trener ali cinjenica da 15 godina nije radio u Srbiji znaci da nije upoznat sa tipicnom trenerskom skolom u Srbiji, sto je automatski plus.
k

kendisport

pre 9 meseci

Pa druze nije on radio u Nemackoj nego u Japanu i ostalim fudbalski marginalizovanim zemljama gde je dovoljno da znas da ispimpujes do 10 i stave te za trenera. Bolji je i Tumba od ovog.
P

Posetioc

pre 9 meseci

U ovom trenutku sa ovim igračkim kadrom i okolnostima u Vojvodini dolazi samo u obzir trener koji poznaje takve prilike i u tome moze plivati i izvući korektan rezultat, a to je Gaćinović…ipak Vojvodina treba da se izgradi da bude takav klub da uvek ima kvalitet da bude konkurentna za titulu i da ima tim koji moze u najmanju ruku da bude siguran učesnik u LK i ne puki epizodusta u tom takmičenju, za to je potreban kontinuitet i ozbiljan planski rad, a Zbiljić to ne pokazuje da će voditi klub u tom smeru sem što je samo jak na rečima a bez pokrića, ako zaista to želi i može prvo treba postaviti ozbiljnije ljude da vode sportski sektor, sportskog direktora i direktora skole koja se mora vratiti na nekadašnji nivo kad je Voša imala jaku i organizovanu školu, a uz to i ozbiljnijeg trenera prvog tima sa iskustvom i rezultatima iza sebe i dati mu prostora.
M

Midzor

pre 9 meseci

Strani trener ili djukic
C

CT

pre 9 meseci

Stolica bi bio okej da je slobodan
P

Primorci

pre 9 meseci

Dajte Djukica kad je slobodan.
!

!!!

pre 9 meseci

Djukic je slobodan a bolji je od obojice.
G

Gialci

pre 9 meseci

Мирослав Ђукић!!
P

Petrinjo2321

pre 9 meseci

kakav CV da se smrznes... Veliki znalac stize direktno iz PEC.
K

Koan

pre 9 meseci

Zar je tolika muka potražiti nekog Portugalca, Španca.. već iznova dovoditi domaće reciklirane trenere. Toliko pokušaja i toliko promašaja pa nešto promenite. Naši treneri u fudbalu su prevaziđeni, primer Lalatovića koji se reklamira da je najbolji a u Ukrajni poraz do poraza. Srbija nema trenere a to se odražava na kvalitet igrača i na rezultate klubova. Nema ni igrače ali lakše je za početak pokušati sa trenerom koji nije odavde.
S

SlaninariZapad

pre 9 meseci

Ni jedna opcija koja podrazumeva "blizanačke" kadrovščike, ne dolazi u obzir! Uprava napolje! Jovanoviću, sa sve svitom, odlazi!
m

mhm

pre 9 meseci

Nikad, ali nikad Vojvodina neće biti klub dok ne dovede pravog trenera, nijedan od ove dvojice to nije!!!
s

samo vosa

pre 9 meseci

Lalatovic, sada je pun frizider...

КоТоГовориИстину

pre 9 meseci

Пропали ранко,у аустрији се показао, најурили су га после 2 месеца,пропо где год да је био,само Тумбаковић. Делије и даље имају флешбекове од тумбине доминације! Хахахаха
o

otodjibaje

pre 9 meseci

Da li je stvarno toliko loše stanje u FK Vojvodina, kada kazu da ovo sto sad imaju je neki pomak napred ? Tim im ne liči ni na šta, trenera nmg da nadju, katastrofa jedna sta ljudi rade, a onaj njihov bumbar najavljuje nekakvu titulu.... Da li taj covek zna išta o fudbalu?
G

Gost 18

pre 9 meseci

Zvali su Slavoljuba Djordjevica ponovo odbio ih nesto se desava...Polako sa Tumbakovicem,pitanje je da li ce biti... Eto iz prve ruke...
K

Komentator

pre 9 meseci

Ranko pećki Murinjo
k

kendisport

pre 9 meseci

Uzimajte bre Vladimira Gacinovica najboljeg domaceg trenera koji poznaje klub i ambijent. Izveo muceni Spartak u Evropu, a izveo bi i Pazar. Kojisu vam bre ovi, Tumba i ovaj lik nemaju dodirnih tacaka sa ozbiljnim fudbalom vec 15 godina
M

Mladen84

pre 9 meseci

Samo u Srbiji se trener smenjuje posle 4 utakmice! Kako mislite da napravite ozbiljnu ekipu i dovedete ozbiljnog trenera, kada se ovako ponasate!? Zato nam je fudbal tu gde jeste!
A

Archie

pre 9 meseci

Batak je trener od februara.
G

Gossss

pre 9 meseci

Tumba najbolji trener u Srbiji u zadnjih 30 god
p

prti

pre 9 meseci

Kakve opcije :) Ovaj Zbiljic lik izgubljen u prostoru.
G

GostQ

pre 9 meseci

Idemo, opipavanje terena, ime za imenom, dok publika ne aminuje
K

Kakva

pre 9 meseci

Publika. Da se pitaju pravi navijači Vojvodine sa zapada i istoka ovi bi molili Zagorčića da se vrati. Jer ovi firmaši njih par stotina se razumeju samo u donacije iz kluba koje dobijaju od 2005 kad su bili većina u skupštini. Al pošto su prodali 10 mesta pre 4 g nisu više većina. A i veću lovu dobilo je od 2005 samo njih 20 tzv vođa giliptera koje boli uvo za Vojvodinu već im je navijanje posao a u fudbal se razumeju ko u....
S

Sport15

pre 9 meseci

Mnogo bolje rešenje od Tumbakovića.
G

Gostooooo

pre 9 meseci

Od Tumbakovica je svako bolje resenje