Stadion „Karađorđe“ (© Star sport)
Stadion „Karađorđe“ (© Star sport)

Još jedna opcija za trenera Vojvodine: Ranko Popović na čekanju

Vreme čitanja: 1min | sre. 09.08.23. | 08:43

Novosađani pregovaraju sa srpskim stručnjakom koji je trenersku karijeru gradio u inostranstvu

(Od dopisnika Mozzart Sporta iz Novog Sada)

Vojvodina se rastala sa Radoslavom Batakom i istog trenutka se bacila u potragu za novim šefom stručnog štaba. Već smo pisali da je klupi Stare dame najbliži bivši selektor Srbije Ljubiša Tumbaković, ali prema informacijama Mozzart Sporta u igri za novog stratega Lala je i Ranko Popović (56), srpski stručnjak koji je gotovo celu trenersku karijeru gradio u inostranstvu.

Izabrane vesti

Ukoliko Novosađani ne utanače sve sa Tumbakovićem, mogao bi Ranko Popović da se vrati u srpski fudbal posle 15 godina i novu epizodu započne na stadionu „Karađorđe“. U svakom slučaju, bivši trener Partizana ostaje na pol-pozicij, kao favorit za mesto na klupi i samo ukoliko se nešto ne predviđeno desi, na nju će sesti Popović.

Pošto je sezonu 2008/09 proveo na klupi subotičkog Spartaka, Popović se otisnuo u inostrane vode, a najduže se zadržao u Japanu. Tamo je predvodio Tokio, Osaku, Oitu Trinitu, a u dva mandata bio šef stručnog štaba Mašide, u kojoj je poslednji put bio angažman. Jednu sezonu stručnjak iz Peći sedeo je na klupi tajlandskog Burirama, sa kojim je osvojio Liga kup, a po godinu dana trenirao je indijski Pune siti, austrijski Sankt Pelten i špansku Saragosu.



tagovi

Ranko PopovićFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara