Komentari na vest

Jovanović kao Koperfild: Napravio čudo sa APOEL-om, sada preti da sruši grčki poredak

pestogenovese

pre preko 1 godinu

Kako mi se igra FManager citajuci ovaj clanak :)
D

Daj faul

pre preko 1 godinu

Mozemo mi da ga prizeljkujemo i na klupi Srbije i Zvezde… ali verovatno nece covek da radi pod uslovima koji nisu njegovi! Hoce covek da se pita i da odgovara za ono sto radi, a ne da samo odgovara… sta ce mu to u zivotu!
G

Gost1111

pre preko 1 godinu

Tako je..ko je lud da dolazi ovde i jos da mu komanduje polupismen svet..da ga razvlace kao da je zvaka...covek ima zdravu pricu i motivaciju da radi...sto ovde nikada nece biti..
S

Sloga 1983

pre preko 1 godinu

Samo Mrkeli nije dobar Šporar ...
K

KristijanBGD

pre preko 1 godinu

Oduvek sam želeo da on bude trener Crvene zvezde, strašan trener
P

PAOK4

pre preko 1 godinu

PAO jedino mogu da ugroze sudije.Poceli su sa penalima za Olimpijakos.Nije bio dosta jedan,pa svirana dva.Bice tesko protiv sudija i saveza,ali to je Grcka.Mada Olimpijakos ima tesko gostovanje na Kritu sledece kolo.A sto se mog Paoka tice,potpuno razocaranje.Tim bez zara i sa istrosenim fudbalerima.Zivkovic se totalno ugasio.
Š

Škrabotina

pre preko 1 godinu

Od 2011e APOELujem da ga dovedu na kormilo reprezentacije. Sreća došao Piksi. Ali 10 izgubljenih godina radi raznoraznih krastajica, tuljumba, kurcica, itd...
D

DDF

pre preko 1 godinu

Sa malim brojem igraca i finansijskim limitom tesko moze da izdrzi trku za titulu sa Olympijakosom i Aekom
B

Bar Kohba

pre preko 1 godinu

Dobar trener, da je bilo srece dali bi mu reprezentaciju prije Krstajica i Tumbakovica, pa nam fudbal ne bi bio u agonije prije Piksijevog dolaska. Lepo bi bilo da Panatinaekos uzme titulu u Grckoj.
l

lool

pre preko 1 godinu

Steta bi bilo da ne vidi Zvezdu
B

Boris iz Beograda

pre preko 1 godinu

ne bih da umanjujem uspeh APOELa u LŠ u sezoni 11/12, ali da se ne lažemo, nije pružio baš neki jak otpor Realu s obzirom da je rezultat bio 8:2. Svaka čast APOELu, zbog takvih stvari se i voli fudbal, ali bih zamolio redakciju mozzart sport-a da prestane da piše epove, hvala unapred
S

Statističar /bikini/

pre preko 1 godinu

Da si gledao znao bi da je Real 6 od 8 golova postigao u poednjih 15min obe utakmice. Sve vreme odnsono ukupno 150 minuta su fantastično parirali jednom Real Madridu. Tim sa Kipra u 1/4 LŠ (2011/12).
B

Boris iz Beograda

pre preko 1 godinu

pa očigledno je da ti ovde utakmice nisi gledao, jer u prvoj utakmici, u kojoj je APOEL bio domaćin, nisu pola prešli, bez udarca na gol. kada neki tim igra viktorije ispred svog gola, ne može se reći da je pružio jak otpor. opet napominjem, neumanjujem uspeh APOELa jer ogroman, ali otpor nije bio toliko jak
Z

ZV

pre preko 1 godinu

Achi ga Zivkovic sto pokazuje svom golmanu gde ce ovaj da sutira penal. Momak u crno belom dresu se baca u bazen,raduje se jos kad je mislio da je prevario sudiju. Isto kao njegova braca po bojama odavde. E,ali kuvac dragi gledaoci. Strane sudije plus VAR je VAR a ne sredstvo da se omoguci matorom Cerkezu da poveca broj datih golova. Jovanovic top trener,verovatno ne bi ni hteo da radi ovde,svakako bi moglo da se proba.
D

Dejani

pre preko 1 godinu

Njaga sam uvijek priželjkivao na klupi Zvezde. Sjećam se te sezone sa APOELom. Niko nije mogao da vjeruje.. Ogroman uspjeh je bio sto su se kvalifikovali, ali nisu se tu zaustavili. Sa No name igračima je dogurao do četvrtfinala. To govori kakav je trener.