Komentari na vest

Joveljić dočekao sunce u LA: Nisam hteo u Trabzon, volim Amerikance, zbog Novaka sam zaustavio auto

I

Ivica1708

pre oko 2 meseca

Ali Baždar je ipak potrebniji.
M

Monteroo

pre oko 2 meseca

Decko pametan L.A uredjen sistem,oni sve lige prave po uzoru na NBA,sve se zna,koliko,kada,lova nije neka do 500k ali profesionalizam maksimalan,kamp galaxsija je kao real city..imas protok ka PL,bundes ligi ne prave problem..i sad ti da ides kod ludih turaka danas jesi sutra na si.
D

Don Vito Corleone'

pre oko 2 meseca

Za koju godinu, napadački tandem u Zvezdi biće Jović i Joveljić.
N

No.1

pre oko 2 meseca

Akcija ala Barsa iz najboljih dana: Buskec-Iniesta-Alba-Mesi-gol
g

grobar 111

pre oko 2 meseca

ne komentatisem nikada vesto i Zvezdi kao ni o njenim igracima,ali sada prosto moram jer se tadi o rerko postenim momku,mladom igracu,ne samo o njemu nego i o njegovim roditeljima. Imamo tajednickog prijatelja i mogu napisati da je to jedna toliko skromna porodica,ne iskompleksirana,porodica puna ljubavi,porodica koja ne gazi sve pred sobom da bi im sin bio zvezda da bi silom gurali ,trazili ne znam ni ja kakve uslove i da bi se lreko njega bogatili. To je jedan miran decko koji nije bio nametljiv ni u Zvezdi,nikada nista nisu zahtevali,nisu jurili ligu petice po svaku cenu nego im je sreca njihovog sina bila na prvom mestu pa sve i da igra Bugarsku ligu,njima je dobro,ako je njemu lepo. Ni jednog trenutka se nisu mesali,jedina njihova uloga je bila da ga podrze i nista vise. Kada pogledam takav odnos i uporedim sa raznim klincima iz nase skole i skole crvene zvezde,bokesno ambicjozne roditelje koji lece komolekse preko svoje dece,koji im unistavaju karijere mogu samo da kazem,svaka cast porodici Joveljic,svaka cast Dejanu. Zivi lepo,radi ono sto voli,uziva,pomaze roditeljima,zivi zivot pun ljubavi i postovanja. da li ce biti ikada u ligi petica u logi sampion , prvi spic reprezentacije,ne opterecuje se sa tim,a voleo bi sigurno sve to. prosto ako se namesti i dodje do toga,lepo,ako ne,nikom nista,a ruku na srce decko ima insrikt pravog spica i kvalitet i prostor da namesri nesro mnogo vece.
B

Burek

pre oko 2 meseca

Upravo to, a već sada je zaradio toliko da obezbedi praunuke, tako da već sada živi kao bubreg u loju. Inače, pre par meseci je išao na neko takmičenje u šahu, što znači da je retko inteligentan fudbaler i zato veliko poštovanje za njega !!!
N

Necu da kazem ali

pre oko 2 meseca

Samo mi se ne svidja sto voli amerikance koji naurozavaju sve oko ans i koji su nam oteli KiM.
D

Djape45||

pre oko 2 meseca

Bravo delijo, samo cepaj mreže!