Komentari na vest

Jović vraća samopouzdanje protiv "Letonaca" Ilića, Panića i Vlalukina: Želim da pronađem starog sebe

J

JfRaRa

pre preko 1 godinu

Gost gost drugi je najbolji strelac reprezentacije SVIH VREMENA i ziva LEGENDA engleskog superligasa koga ce navijaci istog i za 100 godina pominjati😂😂😂 mogu da te poklapam ovako ceo dan debeljko😂😂😂ajde po burek brzo. NAJBOLJI STRELAC REPRWZENTACIJE SVIH VREMENA😄😉
G

Gostgost

pre preko 1 godinu

Naravno, kad nikog drugog nismo imali pa je on morao da igra. A i kad nije morao, bio je guran. Naravno, u isto to vreme kad je on najbolji strelac, reprezentacija belezi jednu od najslabijih epoha svog postojanja, i pad u treci rang evropskog reprezentativnog fudbala. Slucajnost?! Bravo, svaka mu cast, ima i on necim da se ponosi. A ostace legenda Fulama, ekipe koja seta od prve do trece lige, jer da je za bolju ekipu, pokupio bi ga neki bolji klub odavno, ipak im je pred nosom godinama. Mada, ima sanse da nakon ove sezone ako nastavi kako je poceo zaigra dve godine vezano prvu ligu.
I

Istina

pre preko 1 godinu

Od kad je potpisao za Real digao je nos, postao totalno ravnodusan, bezlican, nema ga nigde. Na terenu izgleda kao uobrazena patka kojoj drugi saigraci trebaju da se zahvale sto je tu. Eto sta uradi zena od coveka.
z

zosim

pre preko 1 godinu

što žena? odmah žena kriva šta god da se desi čoveku? a da nije možda on kriv što je tako rano odlučio da pređe u objektivno najmoćniji klub na planeti? da nije možda Real kriv što ga je s takvom euforijom dovodio da bi ga posle 90% vremena držali na klupi, a često ga i sklanjali iz protokola, da ubiju samopouzdanje dečku skroz? ma ne, ipak je žena kriva samo zato što je žena, pa je lakše svaliti sve na nju.
J

JfRaRa

pre preko 1 godinu

A sto se tice te titule koju pominjes ucestvovao je u njoj isto koliko i ti. Cuti ne blamiraj se vise sprdaju se ljudi i sa tobom. U stvari debeljko provaljen si. Bolje treniraj da bar mozes u Graficar da se vratis nego sto lupas po tastaturi😂😂😂 MITRO' S ON FIRE ...
G

Gostgost

pre preko 1 godinu

Sto se tice te titule, da nije ucestvovao, ne bi je ni dobio. Znam samo da kad se zavrse karijere, jedan ce da prica deci da je osvajao Kup Nemacke, titule i kupove u Portugalu, titule i kupove u Spaniji, Ligu Sampiona, titule sa Zvezdom, igrao polufinale LE, i bio jedan od najboljih strelaca u Nemackoj, osvojio Ligu Sampiona, igrao za najveci klub na svetu. A drugi ce kaze da je bio cak dva puta najbolji strelac i osvajac engleske druge lige. I to je realnost. A ti se tesi koliko hoces, ti ispadas smesan...
J

JfRaRa

pre preko 1 godinu

Gost gost pa najbolje da debeli pekar u ekipi ima Maradonu i Pelea koji ce da predriblaju sve igrace i golmana i stave loptu na gol liniju, a debeljko da dotrci i samo cusnw loptu u gol. Mada i tada nisam siguran da bi to bio gol.
G

Gostgost

pre preko 1 godinu

Cim ti njega zoves "debeli pekar", sve mi je jasno koliko si realan u svojoj proceni i misljenju. Taj debeli pekar ima toliko pehara i titula, koje sad ne bih da nabrajam, neke od njih imas spomenute i u tekstu. Niko ne treba njemu da je namesti na prazan gol, vec da mu se doda lopta kad je u sesnaestercu. Sto i jeste osnovna funkcija napadaca, odnosno veznog reda. Jovic je imao najbolju zavrsnicu na svetu kad je igrao za Ajntraht, gol na svakih 60 i nesto minuta, ako se dobro secam. Ali ti ne kapiras osnove fudbala, samo mrzis coveka jer je iz Zvezde i jer ima vise titula od svih vasih vedeta zajedno. Lepo se ti okreni Cempionshipu, ipak je druga liga vas osnovni habtat.
Г

Грдне ране

pre preko 1 godinu

Стварно сам готивио овог момка, и вјеровао сам кад ће покидати у Фиорентини. Али њега уопште нема на утакмици, игра се мимо њега, кретање врло лоше. Мислим да ни Цзв не би помогао колико се срозао.
G

Gostgost

pre preko 1 godinu

Cela Fiorentina igra ocajno, nemaju kreativnog vezistu, a imaju Sotila i Ikonea po krilima kojima treba po jedna lopta za njih i jos jedna za ostatak tima. Realno, Jovic je opet pogresio u izboru ekipe, sto i ne cudi kad mu je menadzer birao tim po svojim vezama a ne po tome koji stil i tim Jovicu najvise odgovara. On nije spic koji sam sebi stvara prilike, njemu ekipa mora da stvori priliku, a on ce gol da da. A ovde nema ko da mu stvori priliku.
G

GdeSiKucoooo

pre preko 1 godinu

Ovaj Vlakulin izgleda kao kvazimodo
R

Rikovski

pre preko 1 godinu

Korak jedan, odgledas sve epizode Rik i Mortija. Korak dva, nadjes nekog da ti napravi portal gun. Korak tri ostavis klon neuspesnog sebe u ovom vremenu. Korak cetiri, vratis se u dan kada si upoznao Sofiju. Korak pet, ubijes sebe od tada i resis se tela, odradis Sofiju i sutnes je, jer za bolje nije i posvetis se karijeri.
h

hahahuhu

pre preko 1 godinu

pa dobro si i priznao liga konferencija je tvoj trenutni maximum i nivo iskreno govoreci.