Komentari na vest

Junajted bez najskupljeg pojačanja kreće u pohod na 21. titulu

t

triplex1606

pre 9 meseci

S' obzirom na utakmicu sa Wulvsima...8 ovakvih igeaca im nece doneti nista. Razbili su ih...realno...cist penal na kraju nije sviran,jer je ovo ipak Mancester. Da je bilo obratno...svirali bi penal. Katastrofa...nisu postojali u drugom poluvremenu...Kunja ih resetovao,Mateus Nunjes top igrac. Uglavonom,ocajan Mancester.

smederevac14

pre 9 meseci

Jos uvek ne mogu da verujem da Junajted nije uzeo Kejna nego njega.. Verujem da su hteli i da su se dovoljno potrudili da bi ga dobili, pre svega zbog rekorda lige i rusenje Shirera, ovo je macka u dzaku trenutno…
a

aman

pre 9 meseci

Koliko puta treba da vam se priča, Tottenham NIKADA ne bi prodao Kejna Junajtedu, možda i to veliko možda samo za neku nenormalnu cifru tipa 150 miliona, a to nemaju i ne mogu zbog FFP-a.
U

Unknown 84

pre 9 meseci

Na titulu ?
@

@@@

pre 9 meseci

Junajted NEMA ŠANSE za titulu.
B

Burazengija

pre 9 meseci

Najtrofejniji engleski klub je Liverpul, ponovo zelite da uspalite djavolcice da su veci a trofeji pokazuju drugacije. Naravno ako se racunaju miki maus kupovi onda je jedinstvo veci klub jer u tim kupovima briljiraju.
r

rd7

pre 9 meseci

Nije ni tebi lako...
A

AntiplasticaR

pre 9 meseci

Liverpul ima vise trofeja. Mislim da u ovom trenutku ima 2-3 trofeja vise of MU.
.

.i.

pre 9 meseci

@Burazengija Mancester United ima 20 titula Liverpul ima isto 20 titula. Samo sto je United dosao do 20 titule pre Liverpula zato se kaze da je najtrofejniji kad je Engleska liga u pitanju,a to je u pitanju ovde.
B

Burazengija

pre 9 meseci

Ovo je vise bila sala za te djavolcice, za prave navijace, imam puno postovanje jer je Junajted rame uz rame sa Liverpulom. Dugo se cekalo da se Liverpul vrati na vrh engleske, otud ova mala prozivka ;)
B

Burazengija

pre 9 meseci

@.i. | Po toj logici, u koju grupu bi Liverpul svrstao, s'obzirom da su x6 prvaci evrope a jedinstvo samo x3?
M

MacReady

pre 9 meseci

@AntiplasticaR, imaju samo jedan trofej više.
.

.i.

pre 9 meseci

@Burazengija Ovde je rec o Premier Ligi,a ne o LŠ. U Evropi je Liverpul najtrofejniji,a u Engleskoj je United. Tesko to shvatiti ?
R

Rubikova kocka

pre 9 meseci

. I. Majstore UTD. ima 20 titula a Liverpul 19!
.

.i.

pre 9 meseci

@Rubikova Kocka 19 je imao Liverpul 2019 godine kada je osvojio 20-tu titulu.
M

MUFC 23MJ

pre 9 meseci

.i. Junajted ima 20 a Liv 19 titula ,kada se gledaju svi trofeji Junajted ima vise trofeja ,kada je gledaju major trofeji Liv ima kao sto neko rece 2 ili 3 trofeja vise ,u medjusobnim duelima Junajted ima 15 pobeda vise od Liv ,a slazem se da je preterano reci da MU krece na titulu,to je preterano reci za svakog sem za City,sve dok je Pep tu City se pita za sve
a

aca2597

pre 9 meseci

jos samo i gorecka da dodje i u sistemu 4-2-2-2 to moze da lici na nesto,al pored ovakvog sitija tesko da neko moze da se smatra konkurentom za titulu
S

Statler

pre 9 meseci

Niko ne očekuje još titulu od Junajteda, treba još koji transfer prozor, fali još malo da Ten Hag kompletira svoj tim kako hoće. Čovek je došao u rasulo, ne može to za godinu dana da se sredi. Od sledeće sezone već može da se očekuje pravi pokušaj na titulu i onda Ten Hag više nema opravdanja. A ovo je fora, tipa novinari sami pišu kako se očekuje titula da bi kada se to ne desi posle pljuvali po njima.
G

Gostica

pre 9 meseci

Na šta kreće Junajted možete li ponoviti ? Ja vam kao navijač od 20 i kusur godina staža kažem da je to misaona imenica i da ove sezone nema šanse da se to dogodi, jedino nekom ludom srećom, uozbiljite se.
V

Veljko9

pre 9 meseci

Vlahoviceva najgora sezona bolja od Hojlundove najbolje, Dusan mora ove sezone 20+ samo da Kieza i Pogba budu u formi
d

druze

pre 9 meseci

Druze okani se vlahovica, niko ga ne pominje
@

@druze

pre 9 meseci

Ne tupi ga
n

nidza1981

pre 9 meseci

kao navijac utd jos tamo od kraja 80-h mogu da kazem da je titula misaona imenoca..... Da se ponovo obezbedi LS, mozda neki kup i prolaz iz grupe je apsolutni max za ovu grupu igraca. Hitno je potreban jos jedan kvalitetan igrac u odborani i da se molimo bogu da zdravlje Kasemira i Varana + da Haland sa Alija proigra, sto je veliko pitanje jer je kupljen sa hronicnim problemom sa ledjima... Voleo bi da me demantuju ali od 3-5 max

Red Legend

pre 9 meseci

Daj druze ne valjaj gluposti, kakva hronicna povreda ledja, momak do sad u karijeri 2 utakmice propustio zbog povreda...
@

@red

pre 9 meseci

procitaj Red njihovu stampu, posebno lolalni ... ledja su mu bukvalno u stanju da ne trpe dve utakmice nedeljno. Prakticno tri vesti koje svaki dan vrte je toliko ocekivana prodaja kluba, Pavar i Hulundova povreda..
c

cylo

pre 9 meseci

@@red rekao bih da ti treba da pročitaš kako treba, dečko ima trenutno žarište na leđima, nije čak ni povreda, žarište zbog koga ne sme da se izlaže prevelikom naporu kako ne bi došlo do povrede. Kakva crna hornična povreda leđa, jedno čitate, drugo shvatate. Inače isto je imao i Rashford ali njega nisu štedeli pa je došlo do povrede gde je odsustvovao par meseci. Koliko dramite bez razloga.
r

rd7

pre 9 meseci

Da li ti misliš da bi prošao medicinske preglede da je hronično? Jel vi razmišljate pre nego bacite komentar?
D

DidierDrogba11

pre 9 meseci

Kupili ste igrača koji ima ozbiljne probleme sa leđima, to nije povreda, nego hronično stanje, koje ukoliko se ne sanira može doći do kompresivne frakture tijela pršljena, čime bi karijera bila gotova. Mora da miruje, a onda da radi na jačanju paravertebralne muskulature (mišića uz kičmeni stub). Nije dobro ni to što igra u EPL gdje su vazdušni dueli, skok igra i kontakt svakodnevnica. Sve u svemu,potrebno je vrijeme, inače ćete imati invalida.
L

Lignjoslavov plankton

pre 9 meseci

Odlazi lord Megvaja, došli lordovi Maunt i Hojlund, te klovn Entoni.