Komentari na vest

Junajted krenuo po Rabioa, ali i dalje prati razvoj situacije oko De Jonga

J

JVPS

pre preko 1 godinu

Rabiot je možda i najbolji vezni u Juventusu, samo što nema sa kim da se uigra. Takvom igraču treba kreator koga Juventus nema, a kako stvari stoje ni neće ga imati ove sezone. Možda bi mu ovo bila dobra odluka jer je jak i ima određeni nivo tehnike koji bi mu dao prednost na ostrvu.
J

Juve 1982

pre preko 1 godinu

Zvuči paradoksalno, ali ovaj transfer bi značio pojačanje i za Juventus i za Mančester Junajted, jer je situacija u oba tabora očajna.
R

Randy Orton RKO

pre preko 1 godinu

Mogu da prate nemaju sanse protiv Celzija….
S

Sk-98 GGMU

pre preko 1 godinu

Ocaj

RossoneroVero

pre preko 1 godinu

Skoro svi su okej samo je Luke Show!
K

Klaster

pre preko 1 godinu

Ne znam kako ljudi sebi dopuštaju luksuz da razmišljaju po principu "ili-ili". Rabioa neka dovedu pod hitno - kakav god da je, izmislio je fudbal za McFred tandem. Pritom, gledajući ih, vidi se koliki je problem poveći broj igrača koji ne razumeju igru (Šo, Megvajer, Dalo, McFred) a koji bi trebalo da započinju akcije, samim tim mora da se preskoči sredina i onda napad deluje odsečeno jer se ide na neke sumanute duge lopte. Na sve to, DDG ne učestvuje u započinjanju akcija. Pod hitno im je potrebno makar 6 igrača i to skoro svi starteri: - Desni bek - Zadnji vezni - Centralni vezni - Kombo zadnji/centralni (taman Rabio, za rotaciju) - Kombo krilo (i levo i desno da može) - Ozbiljan centarfor Pa dogodine onda da rasprodaju panjeve i dovode zamene. I naravno, Malasija umesto Šoa, Varan umesto Megvajera. Čak i Eriksen umesto Bruna, premalo se priča koliko Bruno nekada guši ekipu. Tužni, tužni Junajted, kakav je to nekada gigant bio, a sada osovinu ekipe drže McT i Fred...
I

If you not a Manc you a wank !

pre preko 1 godinu

Sa 99% tvog komentara se slažem sem s tim da Bruno guši ekipu, Bruno je ubedljivo najkreativniji fudbaler u sastavu, ali on ne može napraviti boljim igrače sa kojima igra, tako da se nekad i čini da guši ekipu ali sve u nedostatku rešenja jer McFred Dalot i Shaw, pa može se sad tu dodati i Rashford su jednostavno atletičari koji samo trče i ne razumeju da se fudbal igra glavom a ne nogama.
G

Gost123

pre preko 1 godinu

Posle jučerašnje utakmice, njima realno trebaju i jedan i drugi,i da se ne žale pare. A prioritet,svih prioriteta je da sklone copinu Megvejera.
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Лук Шоу па он ни не личи на фудбалера.
B

Blef

pre preko 1 godinu

Juve i Man Utd sa ovom transfer politikom su blagi užas.
a

aa

pre preko 1 godinu

Ovi su bas u kanalu ako im je ovo primarna meta
G

Gost123

pre preko 1 godinu

Evo,ti si njihov operativac i kaže ti menadžer, treba mi na toj poziciji igrač. Koga bi ti doveo?
K

Klaster

pre preko 1 godinu

Da jure igrača za rotaciju, rekao bih da je super prilika, a oni jure nekoga da drastično podigne nivo igre.
G

Gost123

pre preko 1 godinu

rabio je za ona dva panja od jucer mektomineja i Freda izmislio fudbal, tako da staviti njega na jedno od ta dva mjesta poprilično podize nivo igre, ali da Ce dobiti nesto puno bolje u stanju na tabeli ne vjerujem. liverpul i siti su svijet za sebe