Komentari na vest

Junajted nije ubo štopera od Vidića - 190.000.000 za četiri godine, a Džoni Evans vadi kestenje iz vatre

?

???

pre 7 meseci

Sta bi sa palasom? Rece jedan posle prvog meca da mancester ne moze da veze dve pobede sa istim ))))))))) prokleli oni zalizanka umobolnog,i on njih izgleda!
V

Varan prevara broj 1

pre 7 meseci

Fil Jones je Vidic za Varana da se ne povredjuje. Varan ubedljivo najgori štoper ikada koji je igrao u Premier Ligi. Kao da ima dve leve noge. Smoling,Evans i Jonesa su ubile povrede.
M

MacReady

pre 7 meseci

Kako da kažeš da nemaš veze o fudbalu bez da kažeš da nemaš veze o fudbalu.
V

Varan prevara broj 1

pre 7 meseci

@MacReady Ti kad mi kazes onda je tako sigurno. Verovatno lupas jedini ti minuse jer nemas sta drugo u zivotu da radis nego da prozivas nekog ko je u fudbalu jedno 20 godina. Sigurno zivis sa svojima i molis roditelje za dzeparac.
M

MacReady

pre 7 meseci

@Varan prevara broj 1, em nemaš veze, em imaš bujnu maštu, nije loše.
V

Varan prevara broj 1.

pre 7 meseci

@MacReady Da li si dobio dzeparac? Sad mozes da uzmes cigare i da se krijes od roditelja jer ce te prebiti zato sto pusis cigare. Admine od kad deca od 15 godina mogu da komentarisu stranicu koja je predvidjena za 18+ ?

bez_EU4ije

pre 7 meseci

Everton i Manchester United su najgore vođeni klubovi u Engleskoj. Ne, ne navijam za Liverpol.
p

pazza

pre 7 meseci

Uvalio im real varana(vara) :))))))) sklon povredama konstantno,real bi ga zadrzao da je vidio da je to ok. Ostali smehota takodje,osim martineza koje je odlican stoper sto je dokazao
S

Statler

pre 7 meseci

Evans vadi zato što je cela odbrana uništena povredama, Martinez je fantastična kupovina koji je bio fantastičan prošle sezone, krenuo je malo lošije sada jer vuče povredu na početku ove sezone. Varane isto bio odličan od kada je došao, ne vidim poentu ovog članka.
U

Ujka Zitko

pre 7 meseci

Sto su pustili Smolinga u Romu? Taj je prava zverka od stopera,podseca na Van Dajka.Ovi prsli sa mozgom,kad im igra Megvajer u odbrani😂😂😂😂
L

Lacio1900

pre 7 meseci

Koliko mi je drago što je Džoni Evans pokazao svoj pun kvalitet.
5

555-333

pre 7 meseci

Pa kad nisu culi za Svetu Markovica. On je licno Nemanja Vidic za Nemanju Vidica.
2

24.04.1902

pre 7 meseci

Jeste ,a ja sam papa veci od pape! 😂😅🤣😜😆😄😛😝

Sliks17

pre 7 meseci

Velika greska sto za iste pare nisu uzeli Kolo Muanija nego Ovog Danca. Ujedno stopera su mogli da uzmu bilo koga, a oni i dalje imaju Lindelofa koji ima samo dobrog menadzera. Matinez srcan i borben ali mu nedostaje bar 10cm, Varan dosao da uzme pare pred kraj karijere, So kad je trebalo da ga puste produze mu ugovor, za Van Bisaku i zamenu Onana za De Heu glupo je i govoriti... Sredina isto tako, krilni igraci koji su decenijama zastitni znak Uniteda su kriminalna... Obrni okreni mnogo promasaja, a vrlo malo pravog kvaliteta da unapredi igru. Svakako treba mnogo mnogo pametnije i pre svega za manje pare
i

iggx

pre 7 meseci

Verovatno treba mnogo pametnije. Ali ovo što si ti ispisao je čak i gluplje od onoga što su oni radili.