Komentari na vest

Junajted u Napulju pronašao zamenu za Megvajera: Crveni đavoli odvojili 60.000.000 evra za krpljenje odbrane

O

Ognjen Asistentović

pre 12 meseci

Koliko dobaaaar tekst. Hari megkiksaer….
P

Pobeda je resenje

pre 12 meseci

Igrac koji je prosao ispod radara mnogih ekipa.
Š

Škrabotina

pre 12 meseci

100x bolji igrač od Megvajera. Očekujem dranje od 2x pomenute cifre.
i

igor978

pre 12 meseci

Sad će gazda da rasproda igrače čija cena je otišla u nebo zbog titule, u džep će da stavi čisto 100 milki EUR, ponovo će kupiti neke klince za male pare i borba za LŠ sledeće godine. Čovek se ne zanosi maštarijama o osvajanju LŠ pored ovih arapskih budala koje sipaju milijarde u klubove, nije glup.
l

lol12

pre 12 meseci

Bio mu je otvoren put do finala ove sezone ali nisu uspeli da izbace Milan iako su bili favoriti i u tom mecu i u potencijalnom polufinalu sa Interom.U finalu na jednu utakmicu su se desavala i veca iznenadjenja.Ako se odmah predas umesto da gradis tim onda sigurno neces nista napraviti.A nije sad da im gori pod nogama i da moraju da prodaju igrace.
j

juventino10

pre 12 meseci

Pa kako ce izbaciti kad je milan namjestio obje tekme? Prvu nisu mogli igrati sve svira, a drugu cist penla nije sviro, milan kontra i 1:0. Ne brini ti, zna de Laurentiis da je ls namjesteno takmicenja i vec je rekao za CBS da ce igrati ako im uefa dozvoli, a nece im dozvoliti, znaci rasprodaje igrace al samo za astronomske cifre ko i uvijek. Kakvih 60 m za kima hahaha. Kako da ne, ili 80 ili nista.
T

Tako

pre 12 meseci

Je Napolitanci, samo derite ove umišljene Engleze. Oni više i ne prate igrače kao što je to radio Ferguson. Nego misle ako neko košta brdo para, da je dobar. Samo pogledajte onog iz Ajaksa. A onog iz Čelzi ja, došao iz Brajtona, čovek liči na rok Zvezdu. Ima ih na tone, ne da mi se nabrajati.
B

Bakeroni

pre 12 meseci

Megvajer je nezamenjiv!
G

Gostgost

pre 12 meseci

Setili se Koreje i da od Ji Sung Parka nisu imali igraca odatle. A na tom trzistu ima para 😁
s

son

pre 12 meseci

Son

Falični Tom

pre 12 meseci

A seti se samo kako su saigrači i trener opisivali tog Park Đi Sunga. Nije samo do para i tržišta. Park je bio zaista važan igrač u toj ekipi. Neko čiji se izostanak sa terena uvek osetio u defanzivnim zadacima.